Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

Workshop managen is mensenwerk
Bewaar als favoriet

Workshop Managen is Mensenwerk

In deze workshop duiken we in de oorsprong van werk, management en leiderschap, we verdiepen ons in de gevaren van onder-en overbelasting, we herkennen de aard van pieken en dalen in de werkdruk, we leren hoe het brein van de samenwerkende mens is geëvolueerd en we ontdekken dat verandering niet alleen onvermijdelijk maar ook hartstikke goed is.

Workshop Managen is Mensenwerk
Onwillekeurig verlangen we allemaal naar de ‘perfecte werkweek’. Zo’n week dat alles ‘normaal’ is, rustig, geen drukte, geen problemen, geen sleur, geen stress, niemand klaagt en we kunnen op tijd naar huis. Klinkt dat bekend? Helaas, de ‘perfecte werkweek’ bestaat niet, onze hedendaagse samenwerkingsverbanden zijn daarvoor te complex. Maar we zouden het ook niet willen. Het is net zo erg om een organisatie of afdeling te runnen waar het altijd druk is dan eentje waar het nooit druk is. De kunst is plezier te hebben in het balanceren. Maar daarvoor is het van belang te weten wat uw medewerkers motiveert, wat ze beweegt; zij zijn tenslotte uw grootste goed.

In de Workshop Managen is Mensenwerk volgen we in een aantal blokken de logische weg van het Anti-sleurboek. We duiken in de oorsprong van werk, management en leiderschap, we verdiepen ons in de gevaren van onder-en overbelasting, we herkennen de aard van pieken en dalen in de werkdruk, we herontdekken het begrip ‘stress’, we leren hoe het brein van de samenwerkende mens is geëvolueerd en we ontdekken dat verandering niet alleen onvermijdelijk maar ook hartstikke goed is. Ieder blok heeft voldoende ruimte voor theorie, praktijk, discussie en uitwisseling van ervaringen.

Aan het einde van de dag weet u wat werk ook alweer is, waarom u doet wat u doet, waarom uw medewerkers doen wat zij doen en waarom dat van nature leidt tot pieken en dalen, misverstanden en problemen. Tegelijkertijd wordt uw probleemoplossend vermogen vergroot want u herontdekt de werking van het samenwerkende, menselijke brein en u doorziet het verband tussen drukte, sleur en stress. Dat brengt niet alleen het inzicht, uitzicht en overzicht weer terug maar het herstelt ook de balans binnen uw afdeling of organisatie.
Klik hier voor de brochure: Managen is Mensenwerk

De workshopleider van de Managen is Mensenwerk workshop
De workshop wordt gegeven door Bart Flos. Flos is bestsellerauteur van Het anti-klaagboek, Het anti-sleurboek en Het perfecte project. Flos is een bekend spreker en inspirator en weet als geen ander hoe mens en groep worden beïnvloed door kennis en informatie.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands,  Engels

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Workshop Managen is Mensenwerk

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid