Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

Workshop managen is mensenwerk
Bewaar als favoriet

De Anti-klaag Workshop

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro, Boven 4000 Euro

Waarom zou het normaal zijn om negatief gedrag de overhand te laten krijgen? Wat is de (onderlinge) rol van de medewerker op de vloer? Hoe staat u daar in als manager en leider? Deze vragen worden beantwoord in De Anti-klaag Workshop. Je ontdekt hoe je ongecontroleerd klaaggedrag in de kiem smoort en het probleem precies in beeld brengt.

MKB Duiven

"Een greep uit de reacties van de presentatie anti-klagen ( met een gemiddelde score van 8,3) Het was alsof je een spiegel kreeg voorgeschoteld, heel herkenbaar. Open, ruimte voor elkaar, interactie, tips en handvaten. Van de eerste tot de laatste minuut ben ik geboeid geweest door je verhaal, de snelheid, de herkenbare voorbeelden en de humor waarmee alles aan elkaar zat!. Het was een geweldige training; veel eye-openers. Sterk was het betrekken van de toehoorders bij het verhaal en de ondersteuning met duidelijke voorbeelden, die heel herkenbaar zijn."

De Anti-klaag Workshop

“De kracht van Anti-klagen, vergroot uw probleemoplossend vermogen en verminder het geklaag op de werkvloer”
Verminder het geklaag op de werkvloer met anti-klagen! Met de kracht van anti-klagen veegt u de vloer aan met notoire zware klagers. Waarom zou het normaal zijn om negatief gedrag de overhand te laten krijgen? Wat is de (onderlinge) rol van de medewerker op de vloer? Hoe staat u daar in als manager en leider? Dat gaan we allemaal ontdekken in deze inspirerende workshop. Ieder blok heeft voldoende ruimte voor theorie, praktijk, discussie en uitwisseling van ervaringen.

Er valt veel te lachen in deze workshop maar we gaan ook serieus aan de slag. Met de Probleem Analyse Checklist© of PAC© kunt u ongecontroleerd klaaggedrag in de kiem smoren. Emotie wordt gescheiden van het probleem en het probleem wordt helder, precies en overzichtelijk in beeld gebracht. Op de werkvloer kunnen de medewerkers zich weer bezig houden met het grotere goed en de manager krijgt de hamerstukken op tafel. Uw eigen besluitvaardigheid doet de rest.

Meer weten? Download nu de brochure van de Anti-klaag Workshop! 

Tijdsduur: De workshop duurt in principe één dag (van 09:00 – 17:00u) maar kan ook worden aangepast naar een halve dag of bijvoorbeeld zes uur. De dagprogramma’s staan gedetailleerd beschreven in de brochure.
Groepsgrootte: 5-25 personen. Voor grotere groepen: informeer naar de mogelijkheden.

De workshopleider van De Anti-Klaag workshop

De workshop wordt gegeven door Bart Flos. Flos schreef één van de best verkochte managementboeken:  ‘Het Anti-klaagboek – eerste hulp bij zeuren en zaniken’. In zijn workshops bundelt hij een solide theoretisch fundament met ruim 25 jaar ervaring als project-, verander- en crisismanager.

Interesse in de De Anti-klaag Workshop of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands,  Engels

Meer videos

Beoordelingen

UMC Groningen

"Ik heb Bart Flos tijdens zijn presentaties/trainingen ervaren als een inspirator en een enthousiaste motivator. Met zijn anti-klaagboek heeft hij een goed en prikkelend verhaal neergezet. Je kunt Bart beschrijven maar eigenlijk is het veel beter hem mee te maken."

Beschikbaarheid en informatie

De Anti-klaag Workshop

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid