Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

Workshop Anti-sleur
Bewaar als favoriet

Workshop Anti-sleur

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro, Boven 4000 Euro

In de Anti-sleur Workshop duik je in de oorsprong van werk, verdiepen ons in de Grote Sleur van bore-out en burn-out en we pakken de grote gemene deler die stress heet direct bij de duivelshoorns. We meten hoe bevingsbestendig we zijn, hoe we zelf de anti-burn-out naar onze hand kunnen zetten en hoe we met anti-sleur weer van baanbalen naar werkplezier gaan.

UMC Groningen

"Bart Flos hebben we viermaal mogen laten spreken op een teamdag van de afdeling Neonatologie van het UMCG. Via twitter heb ik Bart leren kennen als een positief persoon. Hij is een enthousiast schrijver en een inspirator met humor. Met zijn 'old skool' performance op de flip-over doet hij niets onder voor de mooiste PowerPoint presentaties. Zijn boodschap is indringend en prikkelend. Met het lesmateriaal hopen we praktisch invullen te geven aan de knelpunten die we ervaren op de afdeling en ik hoop dat Barts boek nog lang over onze afdeling zal gaan."

Workshop Anti-sleur

“Tussen bore-out en burn-out. Het optimum van anti-sleur: gebruik uw persoonlijk leiderschap en herstel de balans werk/privé.”
In deze Anti-sleur Workshop volgen we in vier blokken de logische weg van het Anti-sleurboek. We duiken in de oorsprong van werk, verdiepen ons in de Grote Sleur van bore-out en burn-out en we pakken de grote gemene deler die stress heet direct bij de duivelshoorns. We meten hoe bevingsbestendig we zijn, hoe we zelf de anti-burn-out naar onze hand kunnen zetten en hoe we met anti-sleur weer van baanbalen naar werkplezier gaan.

Ieder blok heeft voldoende ruimte voor theorie, praktijk, discussie en uitwisseling van ervaringen. Er valt veel te lachen maar we gaan ook serieus aan de slag met alle tips & trucs uit het Anti-sleurboek. Aan het einde van de dag is niet alleen het inzicht in uw eigen kunnen vergroot maar bent u ook alerter geworden op de idiotie van de hedendaagse arbeid. En dat is de snelste weg naar persoonlijk welbevinden, doelmatigheid en succes!

Meer weten? Download nu de brochure van de Anti-sleur Workshop! of neem direct contact op met de workshopleider via het contactformulier.

Tijdsduur: de workshop duurt in principe één dag (van 09:00 – 17:00u) maar kan ook worden aangepast naar een halve dag of bijvoorbeeld zes uur.
Groepsgrootte: 5-25 personen. Voor grotere groepen: informeer naar de mogelijkheden.

De workshopleider van de Anti-sleur workshop
De workshop wordt gegeven door Bart Flos. Flos schreef één van de best verkochte managementboeken van de afgelopen tijd: het Anti-klaagboek – ‘eerste hulp bij zeuren en zaniken’. Na het succes van het Anti-klaagboek volgde al snel het Anti-sleurboek – ‘eerste hulp bij baanbalen en ander werkbederf’. Flos is een levendig, geestdriftig spreker en een gedreven docent. In zijn workshops bundelt hij een solide theoretisch fundament met ruim 25 jaar ervaring als project-, verander- en crisismanager.

Interesse in de workshop anti-sleur of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Workshop Anti-sleur

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid