Op zoek naar een rake afsluiting van jouw event?

Jelle Pieters
Bewaar als favoriet

Jelle Pieters

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro

Jelle is wrap-up artiest. Hij vangt jouw event in ter plekke geschreven, op maat afgepaste en creatief vormgegeven taal. Zowel inhoud als ambiance van het event komen in zijn eindperformance naar voren. Altijd raak, geestig, verrassend en memorabel. De kers op de taart, de perfecte afsluiter van elk event.

Koninklijke Horeca Nederland

"De Man met de Pen is een professionele en flexibele entertainer. Het gedicht dat hij heeft geschreven voor onze organisatie hangt bij iedereen aan de muur. Fijn contact vooraf en op de dag zelf. Leuke interactie met de collega's en uiteindelijk een hele leuke afsluiter van onze personeelsbijeenkomst in het Spoorwegmuseum."

Jelle Pieters

Jelle Pieters is een meester in het creatief samenvatten van de inhoud en sfeer van events. Hij presenteert aan het einde zijn ter plekke geschreven, poëtische wrap-up (een verbale goodiebag).

Met een kakelvers geschreven terugblik waarin verschillende aspecten van het event langskomen, wordt (meestal vlak voor de borrel of het diner) een ritmisch en talig uitroepteken gezet achter uw event. Zo vormt Jelle de perfecte afsluiter: speels, verrassend, memorabel en altijd met een scheutje humor. Elke bezoeker neemt zijn woorden mee en denkt eraan terug in de auto richting huis.

Over de wrap-ups van Jelle Pieters

De events kunnen over elk onderwerp en ieder thema gaan; Jelle krabbelt, kalkt, kladt en schrijft terwijl hij rondloopt en creëert zo een ter plekke geschreven eindperformance in een taal vol klank en cadans. Altijd raak, vaak met de nodige (zelf)spot. Jelle staat bekend om zijn verbale creativiteit en zijn vindingrijke én inhoudelijk vorm van terugblikken en samenvatten. Zie Jelle als een onverwacht smaakvol toetje na een hopelijk al geslaagd driegangendiner.

Persoonlijke achtergrond Jelle Pieters

Jelle is dichter/schrijver, performer, wrap-up-artiest, congrescolumnist en gecertificeerd docent Creatief Schrijven. Zijn geschreven werk is te vinden op verschillende plekken in de openbare ruimte van Nederland, in bloemlezingen en in verzamelbundels. Hij is meervoudig winnaar van allerlei schrijfwedstrijden. Sinds 2017 werkt hij onder de naam “de Man met de Pen” met regelmaat als afrondend performer bij onder andere congressen, symposia, teamdagen en summits

Interesse in een lezing van Jelle Pieters?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Talen: Duits,  Nederlands,  Engels

Meer videos

Beoordelingen

HOZO

"Wij hebben Jelle ingehuurd om ons symposium af te sluiten met een pakkend eindgedicht. Hoe treffend en met humor heeft hij het geheel samengevat?! Ontzettend knap gedaan. We hebben er veel positieve reacties op gehad. Zeker een aanrader!"

Beschikbaarheid en informatie

Jelle Pieters

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid