Op zoek naar een inspirerende dagvoorzitter voor jouw (online) bijeenkomst?

Jo van Egmond
Bewaar als favoriet

Jo van Egmond

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro , 3000 - 4000 Euro

Jo van Egmond is journalist en nieuwslezer van de Coen en Sandershow op Radio 538. Daarvoor werkte ze als parlementair journalist op het Binnenhof in Den Haag. Haar stijl als dagvoorzitter is positief, enthousiast en ze weet zware onderwerpen, wanneer nodig, luchtig te brengen.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Jo van Egmond

Jo van Egmond is journalist en nieuwslezer van de Coen en Sandershow op Radio 538. Elke werkdag tussen 16:00 – 19:00 uur schuift zij aan om het nieuws van de dag door te nemen. Daarvoor werkte ze als parlementair journalist op het Binnenhof in Den Haag. Daar versloeg zij politieke en economische ontwikkelingen voor diverse programma’s op NPO 1 en NPO Radio 1, waaronder Goedemorgen Nederland.

Jo van Egmond boeken als dagvoorzitter

Door haar werk als nieuwslezer en parlementair journalist heeft ze een brede algemene kennis en weet zij veel verschillende onderwerpen haar snel eigen te maken. Jo heeft veel affiniteit met thema’s als politiek, economie en arbeidsmarkt.

Haar stijl als dagvoorzitter is positief, enthousiast en ze weet zware onderwerpen, wanneer nodig, luchtig te brengen.

Achtergrond Jo van Egmond

Jo van Egmond heeft politicologie en journalistiek (master) gestudeerd aan de Vrije Universiteit en Universiteit van Amsterdam. Ze heeft daarnaast nog een extra televisie- en radio-opleiding gevolgd bij de talentenklas van Veronica: V-Academy.

Van Egmond begon haar loopbaan in de media in 2007 bij het lokale radiostation AmsterdamFM. Ze werkte als presentator bij AT5 en was tevens werkzaam als redacteur op de Binnen- en Buitenlandredactie van RTL Nieuws. Voordat ze werkzaam werd als journalist en nieuwslezer van de Coen en Sandershow werkte ze als parlementair journalist op het Binnenhof in Den Haag.

Jo van Egmond inhuren als dagvoorzitter?

Wil je meer weten over de mogelijkheden of een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder

* Fotocredits: Radio 538 / William Rutten (c)

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Jo van Egmond

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker