Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jalal Selmani
Bewaar als favoriet

Jalal Selmani

Momenteel is Jalal een van de ambassadeurs van Vullen of Voeden, de landelijke gezondheidsbeweging van Wilfred Genee. Hij maakt reportages over gezond leven. Regelmatig geeft Jalal als business-deskundige adviezen in het jongerenprogramma WorX van NPO FunX. Ook is hij online content producer en moderator voor Broadcast Magazine, het grootste mediavakblad van Nederland.

Jalal Selmani

Jalal Selmani is een creatieve en energieke duizendpoot. Hij is altijd vrolijk, multicultureel en zeer ondernemend. Een echte inspirator en allemansvriend. Jalal is bij ons in te huren als dagvoorzitter en spreker.

Onderwerpen waar Jalal Selmani over spreekt

  • Ondernemerschap
  • Gezond leven (voeding)
  • Social media
  • Creatief geld verdienen
  • Marketing (specialisatie: netwerken, personal branding, sales)

Het resultaat van Jalal zijn bijdrage als spreker is dat hij op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten een simpel, amusant en begrijpelijk verhaal vertelt. Daarnaast geeft hij op basis van eigen persoonlijke, en andermans ervaringen, antwoord op vragen zoals “Hoe kan ik gezonder leven?” en “Hoe verkoop ik mezelf en mijn product?”. Jalal geeft antwoord op deze vragen via een leuke, interactieve presentatie (bijvoorbeeld een quiz).

Achtergrond Jalal Selmani
Marokkaanse Nederlander Jalal Selmani heeft de studie Economie en Bestuurskunde aan de Universiteit in Leiden gedaan. Momenteel is Jalal een van de ambassadeurs van Vullen of Voeden, de landelijke gezondheidsbeweging van Wilfred Genee. Als reporter maakt hij reportages over gezond leven voor RTL 7 en online. Ooit behoorden ongezonde snacks tot zijn dagelijkse voeding. Nu eet Jalal juist teveel groente en drinkt hij meer wortelsap dan de gemiddelde Nederlander.

Verder is Jalal Selmani food-entrepreneur. Samen met 3 andere compagnons voorziet hij grote techbedrijven als Snapchat en Indeed.com van gezonde catering. Daarmee helpt hij klanten om ervoor te zorgen dat ze gezonder leven en hoe je gezond kunt leven binnen een cultuur waarin veel obesitas voorkomt.

Jonge tv-maker
Bijzonder is dat Jalal Selmani direct na zijn stage bij RTL Z toestemming kreeg om zijn zelfbedachte format The Business Battle (een talentenjacht voor jonge werkzoekenden) te produceren en te presenteren. Als 23-jarige producent gaf hij leiding aan ruim 30 man. Het gevolg: een mooie notering in de Kleurrijke Top 100 en een nominatie voor DeMediaBelofte2016!

Bij zijn mentor Wilfred Genee kijkt hij regelmatig mee achter de schermen bij BNR Nieuwsradio. Ook geeft Jalal als business-deskundige zijn adviezen in het programma WorX van NPO FunX. In het programma helpt Jalal jongeren met al hun vragen over geld en ondernemerschap. Ook helpt hij klanten met hoe je een onderneming kunt oprichten en hoe je jezelf en je product het beste kunt verkopen. Jalal legt uit hoe je een financieel gezonder kunt leven en hoe je creatief geld kunt verdienen.

Persoonlijke missie Jalal Selmani
“Het is mijn missie om mensen te enthousiasmeren, te amuseren en wegwijs te maken in de wereld van ondernemerschap en gezondheid!”

Interesse in een lezing Jalal Selmani of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Jalal Selmani

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid