Willen jullie samen ontwikkelen en innoveren vanuit ieders authenticiteit.?

De Kracht van de Verschillen
Bewaar als favoriet

De Kracht van de Verschillen

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro

Elkaar zien, waarderen en aanvullen, dat is de kracht van de verschillen. Ga niet op in de grijze massa maar maak gebruik van ieders unieke, kleurrijke eigenschappen om het beste uit je team en organisatie te halen.

Duo-lezing – De Kracht van de Verschillen

Groeien en innoveren doe je door goed gebruik te maken van de diversiteit in je organisatie. Tijdens deze interactieve lezing vertellen Ingrid Klinkert en Marion van Wezel hoe zij de ‘De Kracht van de Verschillen’ zijn geworden én hoe je als organisatie en team ieders unieke kwaliteiten in kan zetten.

Over de lezing

De Kracht van de Verschillen is ontstaan tijdens het ontwikkelen van hun eigen methode ‘In de Hoofdrol!’. Ingrid en Marion gingen op zoek naar een intuïtieve en leuke manier om teams te helpen beter samen te werken. Door hun onderzoek naar alle verschillende types, testen en kleuren werd duidelijk, laat iedereen vooral zichzelf zijn en vanuit dat punt de ander zien en opzoeken. Dat begint met nieuwsgierigheid naar de insteek en mening van de ander en een beetje eigenwijsheid als het over je eigen zienswijze gaat.

Het betekent ruimte geven, maar ook nemen wanneer jij hem nodig hebt. Het gaat over de moeilijke dingen niet uit de weg gaan zonder te polariseren. Luisteren en respect zijn daarvoor de basis. Ik zie mijzelf, ik zie jou en ik zoek je op. Daar zit de magie en synergie. Dat is de kracht van de verschillen.

Vorm
Omdat Ingrid en Marion niet alleen hun verhaal vertellen, maar ook graag mensen in beweging zetten is deze lezing een interactieve combinatie van verhalen, opdrachten en inhoud. Dus laat je meenemen in de wereld van de verschillen en leer hoe je samen ontwikkelt en innoveert vanuit ieders authenticiteit.

Deze interactieve lezing is ook te boeken als workshop. Deze duurt minimaal 2 uur (in overleg)

Interesse in de lezing De Kracht van de Verschillen?

Geen team of organisatie is hetzelfde, daarom leveren Ingrid en Marion altijd maatwerk. Meer weten over de opzet en inhoud van de lezing? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

De Kracht van de Verschillen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid