Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Robert Haringsma
Bewaar als favoriet

Robert Haringsma

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro

Robert Haringsma doet aan de VU Amsterdam onderzoek naar de werkzaamheid van positief psychologische interventies. Kerngebieden zijn: zelfvertrouwen, sociale vaardigheden, productiviteit en positief denken. Daarnaast is hij oprichter van het Instituut voor Positieve Psychologie.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Robert Haringsma

Robert Haringsma doet onderzoek naar de werkzaamheid van positief psychologische interventies. Zijn kerngebieden zijn: zelfvertrouwen, sociale vaardigheden, productiviteit en positief denken. Daarnaast is hij oprichter van het Instituut voor Positieve Psychologie, waar hij werkt als trainer en coach.

Hij heeft het populair wetenschappelijk zelfhulpboek ‘Vergroot je Zelfvertrouwen’ geschreven, een boek met heldere oefeningen voor de praktijk.

Lezingen Robert Haringsma

Er zijn vier domeinen waar hij graag over spreekt:

Positieve Psychologie
Robert was een van de eersten in Nederland die onderzoek deed naar de positieve psychologie. Nog steeds is hij goed op de hoogte van dit vakgebied. Zijn verhalen hierover brengen altijd informatie over die je direct in de praktijk kunt inzetten.

Zelfvertrouwen
Als auteur van het boek ‘Vergroot je Zelfvertrouwen‘ dat inmiddels al 10.000 maal verkocht is, spreekt hij met enige regelmaat over dit onderwerp. Het model dat hij onderzocht heeft, maakt altijd de tongen los en zet mensen aan het denken over hun eigen zelfvertrouwen.

Persoonlijke effectiviteit
Van het aanleren van nieuwe gewoonten, het inzetten van nieuwerwetse timemanagement-methoden tot aan het vergroten van je concentratie. Als het over beter presteren gaat heeft Robert altijd een goede bijdrage vanuit de psychologie.

Mindfulness
Als mindfulness-trainer onderscheid Robert Haringsma zich door zijn helderheid en zijn technische aanpak. Geen metaforen en verhalen, maar duidelijke definities en het meetbaar maken van vooruitgang. Hij spreekt hieromtrent ook graag over de overeenkomsten tussen mindfulness en meer boedhistische meditatietechnieken.

Wie Robert inhuurt als spreker kan rekenen op een spreker die met humor en relativeringsvermogen de psychologie kan vertalen naar de dagelijkse praktijk.

Robert Haringsma inhuren of boeken voor een lezing?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Robert Haringsma

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker