Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Isabelle Schuurman
Bewaar als favoriet

Isabelle Schuurman

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro, 1250 - 2000 Euro

Sociaal wetenschapper Isabelle Schuurman verzorgt interactieve lezingen volop humor over de toepasbaarheid van de Tai Chi-principes in het bedrijfsleven. Ze maakt de link met de kunst van leidinggeven, het omgaan met elkaar als collega’s en het omgaan met klanten.

Deloitte

"Deloitte met 140 collega´s in een prachtige locatie: Oceanium Diergaarde Blijdorp een zeer goede opstart van de dag onder leiding van Isabelle Schuurman. Jouw Workshop voldeed volledig aan de verwachtingen met alle metaforen naar het bedrijfsleven! Isabelle, dank voor de plezierige workshop die je geleid hebt. We vonden het een fijne ervaring en een goede toevoeging aan het programma! Henk Wokke, geassocieerd partner Rijnconsult."

Isabelle Schuurman

De kunst van communiceren/leidinggeven

In deze interactieve en humoristische lezing deelt sociaal wetenschapper Isabelle Schuurman de toepassingen van de principes van Tai Chi Chuan in werksituaties. Daarbij kan je denken aan de kunst van leidinggeven, het omgaan met elkaar als collega’s en het omgaan met klanten. Bij Tai Chi, een oude Chinese vechtkunst, denken mensen vaak aan mooie bewegingen. Een soort karate voor slakken.

Over de lezingen van Isabelle Schuurman

In de lezingen van Isabelle Schuurman staat de kunst van het communiceren staat centraal. Hoe kun je je staande houden in stressvolle situaties en spanningen in jezelf of ‘aanvallen’ van buitenaf met zachte kracht hanteren? Als er een conflict is, moet je het dan altijd uit de weg gaan en vermijden voor de goede harmonie? Kan je meebewegen als bamboe in de wind of laat je dan over je lopen? En, misschien heel aantrekkelijk: is het mogelijk om met minder inspanning meer en beter werk af te leveren?

Deze lezing gaat in op de praktische toepassingen van Tai Chi Chuan. Het is de bedoeling om inzicht te geven in de mogelijkheden om in lastige situaties je balans te behouden en een middenweg te vinden tussen flexibel zijn en het tonen van stevigheid. De lezing kan worden verlevendigd met speelse oefeningen in tweetallen.

Thema’s onder meer:

  • Hoe ga je om met verschillende temperamenten van mensen
  • Tai Chi principes en servant leadership
  • Het belang van luisteren naar elkaar
  • Het houden van een presentatie en bewustzijn van lichaamshouding, uitstraling en contact met het publiek
  • Hoe blijf je flexibel en behoud je je balans terwijl alles om je heen verandert
  • Belangentegenstellingen of botsende standpunten; hoe kan je er mee omgaan
  • Teambuilding

Isabelle Schuurman verzorgt ook workshops Tai Chi en Communicatie geheel op maat voor het bedrijfsleven en jouw thema’s.

Achtergrond Isabelle Schuurman

Isabelle Schuurman heeft sociale wetenschappen gestudeerd aan de UvA. En heeft 10 jaar gewerkt als trainer/adviseur. In 2000 is zij begonnen als directeur van Tai Chi in Bedrijf en werkt met alle mogelijke groepen. Van de korpsleiding van de politie tot de vrouwen van de haarspeldjesfabriek, groepen managers die aan development doen of het voltallige personeel van een flink bedrijf.

Isabelle Schuurman inhuren of boeken voor een lezing?

Wil je meer weten over de mogelijkheden of een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Abn Amro

"Abn Amro groep managers: Wij hebben de Workshop nog uitvoerig besproken. Super! Iedereen was heel blij met je komst en je uitleg. Goed idee: een Tai Chi Workshop als teamcoaching. Jack van der Meulen, Vice President ABN AMRO"

Beschikbaarheid en informatie

Isabelle Schuurman

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid