Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Rutger van den Noort
Bewaar als favoriet

Dr. Rutger van den Noort

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Rutger is een innovator pur sang, gepromoveerd op de innovatie van de ontwikkelingshulp sector, werkzaam geweest als innovatie manager bij C1000 en nu werkzaam bij FrieslandCampina, ’s werelds grootste zuivelcoöperatie! Marketings, sales, logistiek en ICT!

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Rutger van den Noort

Rutger van den Noort is een ondernemer met verschillende facetten. Zijn onderneming Newcalf helpt organisatie om hun innovaties te versnellen, maar ondertussen schrijft hij ook opiniestukken op politiek vlak. Hij is gepromoveerd aan de TU Delft op het gebied van innovatie van de ontwikkelingshulpsector en is voetbaltrainer. Rutger is getrouwd en woont nu met zijn gezin in de omgeving van Amersfoort, na jarenlang in de Verenigde Staten te hebben gewoond.

Lezingen in het Nederlands of Engels. Gezien ervaring in multinationals goed in staat om met culturen en andere nationaliteiten om te gaan.

Onderwerpen o.a:

  • Hoe manage je een innovatie?
  • Samenwerken in een veranderende wereld
  • Geopolitiek
  • Amerikaanse politiek
  • Ondernemerschap, innovatie en strategie
  • Ondernemen: van plan tot succesvolle uitvoering

Achtergrond

Rutger van den Noort is een innovator pur sang, gepromoveerd op de innovatie van de ontwikkelingshulp sector, werkzaam geweest als innovatie manager bij C1000 en bijna tien jaar bij FrieslandCampina, ‘s werelds grootste zuivelcoöperatie! Sinds 2018 heeft hij zijn eigen bedrijf Newcalf, dat actief is in de innovatieversnelling.

Mijn ambitie is om voor u te schetsen hoe uw organisatie weer de fit kan pakken met de omgeving, past uw business model nog bij deze tijd, wat moet er veranderen en HOE kunt u dit voor elkaar krijgen van visie tot het laagste niveau van projectmanagement, waarbij de change component niet wordt vergeten! Een inspirerende lezing helpt u verder

Voor meer informatie over het boeken van Rutger van den Noort voor een lezing of dagvoorzitterschap kunt u contact opnemen via het contactformulier. U kunt geen rechtstreeks contact opnemen met deze spreker.

Rutger van den Noort inhuren of boeken voor een lezing of als dagvoorzitter?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Dr. Rutger van den Noort

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker