Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Henny van Egmond
Bewaar als favoriet

Henny van Egmond

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Henny van Egmond kan jouw publiek inspireren over de thema’s Het Nieuwe Werken én andere manieren van organiseren & veranderen. Hij adviseert directies en raden van bestuur over een manieren van organiseren en werken die maximaal bijdragen aan het succes van de organisatie.

Gemeente Amsterdam

"Het publiek van meer dan 100 zat helemaal in Henny's presentatie over de tussenruimte! Op de zomerbijeenkomst voor alle netwerkpartners van de sociaalwerkkoepel Amsterdam nam Henny van Egmond ons mee in de kunst van het samenwerken in netwerken. Wat vertelt onderzoek ons over de menselijke mogelijkheden om samen te kunnen werken en wat is nu die tussenruimte bij netwerken? Naast je professionele kennis heb je lef en durf nodig om daadwerkelijke verbinding aan te gaan voor vernieuwing. Wat betekent dat voor jou? Geïnspireerd door de presentatie zijn we daarna met elkaar in gesprek gegaan over wat je persoonlijk drijft om je in te zetten voor sociaal werk en wat je daaraan wil bijdragen. Mede dankzij de presentatie waren de reacties over de bijeenkomst heel positief!"

Henny van Egmond

Henny van Egmond is een van de leidende denkers op het gebied van innovatieve manieren van werken en organiseren. Hij is auteur van diverse boeken en artikelen over dit onderwerp in relatie tot strategieontwikkeling en organisatieverandering. Op dit moment is hij gefascineerd door ‘Onbegrensd organiseren’ – innovatieve vormen van samenwerking tussen mensen en organisaties – waarover hij publiceert en het gesprek aangaat met denkers en doeners in Nederland, ondermeer via een reeks Actualiteitscolleges.

Henny is een expert in het vertalen van strategie en waarden in een innovatieve werkstijl, nieuwe leiderschap en gedrag in organisaties. Hij adviseert directies en raden van bestuur over nieuwe vormen van organiseren, business innovatie, het nieuwe werken en verandering. Henny van Egmond is actief in het bedrijfsleven, de overheid, non-profit en NGO’s. Zijn opdrachtgevers komen uit Nederland, Scandinavië, België, Luxemburg en Frankrijk.

Thema’s lezingen door Henny van Egmond

Als spreker is Henny veelgevraagd over uiteenlopende onderwerpen als:

  • de toekomst van organiseren
  • hybride werken
  • innovatieve werkmethoden (waaronder het nieuwe werken)
  • veranderkunde

Hij heeft in samenwerking met online.deSpreker.nl de on demand masterclass ‘Nieuwe manieren van werken en organiseren’ opgenomen.
Tevens treedt hij op als dagvoorzitter en als interviewer.

Achtergrond Henny van Egmond

Henny van Egmond startte zijn loopbaan als journalist bij het Leidsch en Haarlems Dagblad. In 1996 stapte hij over naar Rabobank Nederland waar hij een aantal impactvolle programma’s heeft geleid. In 2005 werd hij programmamanager Rabo Unplugged, de innovatieve werkstijl die Rabobank introduceerde en die er mede voor zorgde dat Rabobank zes jaar achtereen de meest aantrekkelijke werkgever van Nederland was. Wereldwijd wordt Rabobank nog steeds als voorbeeld gezien. Hij is mede-eigenaar van het Haarlemse bureau voor strategie, verandering en communicatie Yolk. Sinds hij toetrad als partner bij het Haarlemse bureau voor ontwikkeling en groei Yolk heeft hij circa 75 organisaties geadviseerd.

Henny van Egmond boeken voor een lezing of als dagvoorzitter?

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

UWV

"Wij hebben een collegetours georganiseerd over Het Nieuwe Werken en hier Henny van Egmond voor uitgenodigd. Dit betrof 3 bijeenkomsten in een tijdsbestek van 8 dagen. Het was een succes. Henny had een interessant verhaal en was in staat om de behoefte vanuit de bezoekers eenvoudig te integreren in zijn presentatie. Het gesprek kwam goed op gang. Henny heeft zijn presentatie iedere bijeenkomst weer aangepast met actuele gebeurtenissen."

Beschikbaarheid en informatie

Henny van Egmond

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid