Henny van Egmond
Henny van Egmond is een van de leidende denkers op het gebied van innovatieve manieren van werken en organiseren. Hij is auteur van diverse boeken en artikelen over dit onderwerp in relatie tot strategieontwikkeling en organisatieverandering. Op dit moment is hij gefascineerd door ‘Onbegrensd organiseren’ – innovatieve vormen van samenwerking tussen mensen en organisaties – waarover hij publiceert en het gesprek aangaat met denkers en doeners in Nederland, ondermeer via een reeks Actualiteitscolleges.

Als spreker is Henny veelgevraagd over uiteenlopende onderwerpen als de toekomst van organiseren, innovatieve werkmethoden (waaronder het nieuwe werken) en veranderkunde. Tevens treedt hij op als dagvoorzitter en als interviewer.

Henny van Egmond is een ervaringsdeskundige. Binnen Rabobank Nederland ontwikkelde en realiseerde hij de nieuwe werkstijl Rabo Unplugged, die ervoor zorgde dat Rabobank jarenlang de beste werkgever van Nederland was. Wereldwijd wordt Rabobank nog steeds als voorbeeld gezien. Sinds hij toetrad als partner bij het Haarlemse bureau voor ontwikkeling en groei Yolk heeft hij circa 75 organisaties geadviseerd.

Henny is een expert in het vertalen van strategie en waarden in een innovatieve werkstijl, nieuwe leiderschap en gedrag in organisaties. Hij adviseert directies en raden van bestuur over nieuwe vormen van organiseren, business innovatie, het nieuwe werken en verandering. Henny van Egmond is actief in het bedrijfsleven, de overheid, non-profit en NGO’s. Zijn opdrachtgevers komen uit Nederland, Scandinavië, België, Luxemburg en Frankrijk.

Achtergrond
Henny van Egmond (Leiden, 23 mei 1960) startte zijn loopbaan als journalist bij het Leidsch en Haarlems Dagblad. In 1996 stapte hij over naar Rabobank Nederland waar hij een aantal impactvolle programma’s heeft geleid. In 2005 werd hij programmamanager Rabo Unplugged, de innovatieve werkstijl die Rabobank introduceerde en die er mede voor zorgde dat Rabobank zes jaar achtereen de meest aantrekkelijke werkgever van Nederland was. In maart 2009 werd hij mede-eigenaar van het Haarlemse bureau voor strategie, verandering en communicatie Yolk.

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Henny van Egmond SKU UPC Model

Wij hebben een collegetours georganiseerd over Het Nieuwe Werken en hier Henny van Egmond voor uitgenodigd. Dit betrof 3 bijeenkomsten in een tijdsbes

Jun 05, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: UWV 

Wij hebben een collegetours georganiseerd over Het Nieuwe Werken en hier Henny van Egmond voor uitgenodigd. Dit betrof 3 bijeenkomsten in een tijdsbestek van 8 dagen. Het was een succes. Henny had een interessant verhaal en was in staat om de behoefte vanuit de bezoekers eenvoudig te integreren in zijn presentatie. Het gesprek kwam goed op gang. Henny heeft zijn presentatie iedere bijeenkomst weer aangepast met actuele gebeurtenissen.


5.0 5.0 1 1 Wij hebben een collegetours georganiseerd over Het Nieuwe Werken en hier Henny van Egmond voor uitgenodigd. Dit betrof 3 bijeenkomsten in een tijdsbestek van 8 dagen. Het was een s Henny van Egmond

Gerelateerde sprekers

 • Albert Roelofswaard

  Wanneer je nadenkt over of bezig bent met nieuwe manieren van (samen)werken en organiseren kan Albert Roelofswaard in verschillende vormen op een leuke en prikkelende manier praktijkervaring inbrengen. Met een dosis humor, soms scherp en met relativering van de hype. Prikkelt om te komen tot anders denken en anders doen.

   

 • Thomas Verhiel

  In Thomas zijn lezingen en workshops staat de toekomst van organisaties en professionals centraal. Dit wordt gedaan onder de titel “Organisatie Y; de flexibele onderneming van de toekomst?”. Onderwerpen als flexibilisering, generatieleren, talentmanagement, Het Nieuwe Werken, (werk)ondernemerschap en leiderschap komen uitgebreid aan bod.

   

 • Dr. Paul van den Brink MBA

  Paul van den Brink heeft onderzoek gedaan naar en een dissertatie geschreven over sociale, organisatorische en technologische condities die kennismanagement mogelijk maken. Hij is docent kennismanagement bij een aantal opleidingsinstituten en publiceert regelmatig over dit onderwerp. Paul kan ook als spreker over Het Nieuwe Werken optreden.

   

 • Menno Lanting

  Menno Lanting werkt als strateeg en innovator met directies en Raden van Bestuur van verschillende organisaties. Thema’s waar hij zich op richt zijn digitaal leiderschap, organisatievernieuwing & het nieuwe werken, connectivity, strategie en business innovatie. Menno Lanting schreef o.a. Connect, verkozen tot Managementboek van het Jaar.