Een organisatie creëren waar medewerkers en teams tot bloei komen?

Jeroen Stoter
Bewaar als favoriet

Jeroen Stoter

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro, Boven 4000 Euro

Als eerste en enige schreef Jeroen Stoter over de impact van het management als team op het succes van de (Agile) organisatie. Een keynote-sesssie met Jeroen is inspirerend en activerend . Hij weet je aan het denken te zetten over je eigen leiderschap en geeft concrete ideeën mee voor de praktijk.

Manager Generieke Ondersteunende Services Belastingdienst

"Jeroen is een keynote speaker met een onmiskenbare impact vanuit zijn brede ervaring. Zijn authentieke presentatie straalt kennis en betrokkenheid uit, waardoor zijn verhaal niet alleen herkenbaar is, maar ook op een integrale wijze de essentie van een Agile Management inzichtelijk maakt. Doordat Jeroen in de praktijk zijn werkwijze dagelijks beproeft, ondervindt hij aan den lijve de te overwinnen obstakels waardoor hij zijn publiek weet te raken in hoe deze op te overwinnen."

Jeroen Stoter

Mijn missie is om de organisatie wendbaar te maken door het management te stimuleren om waarde toe te voegen, waardoor deze sneller, flexibeler, effectiever en plezieriger wordt.

Jeroen Stoter heeft ruim twintig jaar ervaring als verandermanager. Dankzij jarenlange ervaring in leiderschap, verandertrajecten en projecten in profit en non-profit organisaties, vergaarde Jeroen een schat aan kennis die hij graag met je deelt.

Jeroen streeft ernaar organisaties echt wendbaar te maken. Dit doet hij door het management te stimuleren waarde toe te voegen aan de organisatie, waardoor deze sneller, flexibeler, effectiever en plezieriger wordt. Hij weet complexe ideeën op een begrijpelijke manier over te brengen. Zijn brede ervaring op managementniveau zet hij in om MT’s te helpen te groeien in samenwerking en in hun leiderschap naar hun mensen.

Mogelijke onderwerpen waar Jeroen Stoter over spreekt

  • Leiderschap
  • Teamontwikkeling
  • Organisatie-ontwikkeling
  • Nieuw organiseren (Agile, Liquid Organisation model)

Achtergrond Jeroen Stoter

Als oprichter van Adaptit – the change agency heeft hij een reputatie opgebouwd als changemaker voor organisatorische effectiviteit.

Directies en management teams komen bij Jeroen om hun samenwerking te verdiepen en het leiderschap in de organisatie te ontwikkelen. Jeroen staat garant voor inhoud, expertise, ervaring, energie en betrokkenheid tijdens de verandertrajecten. Het is zijn missie om bij te dragen aan een wereld waarin alle organisaties op een data-gedreven manier werken en waarin effectief leiderschap, betrokkenheid van medewerkers en prestatiegerichtheid de norm zijn.

Auteur
Hij heeft zijn passie en ervaring samen laten komen in het positieve boek ‘DNA van Agile MT‘, dat een revolutie teweegbrengt in de manier waarop we denken over de rol van managementteams in wendbare organisaties. Je ontdekt hoe je als MT een organisatie creëert waar medewerkers en teams tot bloei en resultaat komen, met als gevolg een hogere klantwaarde en -tevredenheid en uiteindelijk een beter bedrijfsresultaat.

Interesse in Jeroen Stoter als spreker voor jouw event?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422, wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Managing Director Experis

"Een inspirerende keynote! Jeroen heeft op een verhelderende manier de principes van Agile Management Teams gepresenteerd, waarbij hij de brug sloeg tussen de theoretische basis en praktische toepasbaarheid. Hij biedt managers concrete handvatten om de balans te vinden tussen de theorie en de dagelijkse praktijk. Wat deze presentatie onderscheidt is Jeroens vermogen om complexe ideeën op een begrijpelijke manier over te brengen."

Beschikbaarheid en informatie

Jeroen Stoter

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid