Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Mark Nijssen
Bewaar als favoriet

Mark Nijssen

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro, 1250 - 2000 Euro

Mark combineert praktijk met wetenschap, visie met voorbeelden en organiseren met gedrag. Om de wereld te verbeteren met zijn expertise: het ontwerpen en bouwen van mooie en toekomstbestendige organisaties. Als gastspreker laat hij het publiek achter met een andere kijk op organisaties en concrete acties om morgen mee te starten.

B+B Vakmedianet BV

"Mark heeft een mooie bijdrage geleverd als plenaire spreker aan ons congres Over Strategische Personeelsplanning. Hij bracht zijn presentatie op een boeiende manier en met mooie inzichten. Sandra Larsen (congresmanager Vakmedianet)"

Mark Nijssen

‘Als we organisaties een beetje mooier kunnen maken, kunnen we de wereld een beetje mooier maken.’

Als adviseur, onderzoeker, trainer en auteur levert Mark Nijssen hier een bijdrage aan. Begonnen als organisatieadviseur voor HR-vraagstukken zocht hij de verdieping in de wetenschap. Hij vertelt graag over zijn promotie onderzoek naar wendbare organisaties: Weg met de glazenbol, maar ga nu eens organiseren voor de (onvoorspelbare) toekomst! Om uit te komen bij een organisatie die geen reorganisaties meer nodig heeft. Zou dat de wereld niet een stukje mooier maken?

Vanuit het wetenschappelijke perspectief ontstond bij Mark weer een nieuwe – aanvullende – behoefte. Namelijk terug naar de kern en weg van alle hypes. Als we alle modetermen weghalen – zelfsturing. holocratie, of de reinvented organization – wat houden we dan nog over?

Lezingen door Mark Nijssen

Als spreker brengt Mark Nijssen die verschillende perspectieven op organisaties op een nuchtere en humoristische wijze samen: schoonheid, wendbaarheid en praktijk. Om te inspireren en om het bewustzijn en vakmanschap te vergroten. Zodat de wereld weer een beetje mooier wordt.

Mogelijke thema’s:

  • Organisatieontwerp
  • Wendbaar organiseren / organiseren op een onvoorspelbare toekomst
  • Leiderschap in wendbare organisaties

Boeken Mark Nijssen

  • Organiseren op je voorvoeten – Inspiratie voor een wendbare organisatie (2022) – Mark Nijssen combineert wetenschappelijke inzichten, praktijkcases en een enquête onder ruim 1.300 leidinggevenden tot een praktische aanpak voor meer wendbaarheid.
  • In ‘Organisatie Ontwerp Atelier’ (2015) legt Mark uit hoe je vanuit evolutionair, economisch en sociaal perspectief naar het ontwerp van je organisatie kunt kijken. Zonder ingewikkelde modellen, maar met voorbeelden uit de praktijk van alledag laat hij zien dat er klassieke organisatiewetten bestaan, net zo valide als de zwaartekracht. Bovendien legt hij uit hoe je deze klassieke organisatiewetten kunt toepassen bij het (her)ontwerpen van je organisatie. Door gebruik te maken van Design Thinking, voortdurend experimenteren en het bouwen van fysieke prototypes worden abstracte concepten concreet.

Mark Nijssen boeken voor een lezing?

Meer weten over de mogelijkheden of wil je een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Moonen HRM Consulting

"Mark had een inspirerende bijdrage als spreker op het congres Over Strategische Personeelsplanning! Prikkelend (SPP: doe dat nu niet...), met een verrassend andere kijk op de zaak, wetenschappelijk onderbouwd, met humor gebracht, aansprekende beelden en praktijkvoorbeelden, in verbinding met de zaal en hij zette mij en de deelnemers op een leuke manier aan het denken om de vertaalslag te maken van zijn verhaal naar eigen context. Inspirerend! Hanneke Moonen (dagvoorzitter congres)"

Beschikbaarheid en informatie

Mark Nijssen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid