Mark Nijssen
‘Als we organisaties een beetje mooier kunnen maken, kunnen we de wereld een beetje mooier maken.’

Als adviseur, onderzoeker, trainer en auteur levert Mark Nijssen hier een bijdrage aan. Begonnen als organisatieadviseur voor HR-vraagstukken zocht hij de verdieping in de wetenschap. Hij vertelt graag over zijn promotie onderzoek naar wendbare organisaties: Weg met de glazenbol, maar ga nu eens organiseren voor de (onvoorspelbare) toekomst! Om uit te komen bij een organisatie die geen reorganisaties meer nodig heeft. Zou dat de wereld niet een stukje mooier maken?

Vanuit het wetenschappelijke perspectief ontstond bij Mark weer een nieuwe – aanvullende – behoefte. Namelijk terug naar de kern en weg van alle hypes. Als we alle modetermen weghalen – zelfsturing. holocratie, of de reinvented organization – wat houden we dan nog over?

Mark Nijssen als spreker
Als spreker brengt Mark Nijssen die verschillende perspectieven op organisaties op een nuchtere en humoristische wijze samen: schoonheid, wendbaarheid en praktijk. Om te inspireren en om het bewustzijn en vakmanschap te vergroten. Zodat de wereld weer een beetje mooier wordt.

In zijn nieuwe boek het ‘Organisatie Ontwerp Atelier’ legt Mark uit hoe je vanuit evolutionair, economisch en sociaal perspectief naar het ontwerp van je organisatie kunt kijken. Zonder ingewikkelde modellen, maar met voorbeelden uit de praktijk van alledag laat hij zien dat er klassieke organisatiewetten bestaan, net zo valide als de zwaartekracht. Bovendien legt hij uit hoe je deze klassieke organisatiewetten kunt toepassen bij het (her)ontwerpen van je organisatie. Door gebruik te maken van Design Thinking, voortdurend experimenteren en het bouwen van fysieke prototypes worden abstracte concepten concreet.

Persoonlijke missie Mark Nijssen
‘De wereld van organisaties een beetje mooier maken’

Mark Nijssen boeken voor een lezing?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Recensies

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veld

Mark Nijssen SKU UPC Model

Mark heeft een mooie bijdrage geleverd als plenaire spreker aan ons congres Over Strategische Personeelsplanning. Hij bracht zijn presentatie op een b

Dec 18, 2015 by Anonymous
Bedrijfsnaam: B+B Vakmedianet BV 

Mark heeft een mooie bijdrage geleverd als plenaire spreker aan ons congres Over Strategische Personeelsplanning. Hij bracht zijn presentatie op een boeiende manier en met mooie inzichten. Sandra Larsen (congresmanager Vakmedianet)


Mark had een inspirerende bijdrage als spreker op het congres Over Strategische Personeelsplanning! Prikkelend (SPP: doe dat nu niet...), met een verr

Dec 13, 2015 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Moonen HRM Consulting 

Mark had een inspirerende bijdrage als spreker op het congres Over Strategische Personeelsplanning! Prikkelend (SPP: doe dat nu niet...), met een verrassend andere kijk op de zaak, wetenschappelijk onderbouwd, met humor gebracht, aansprekende beelden en praktijkvoorbeelden, in verbinding met de zaal en hij zette mij en de deelnemers op een leuke manier aan het denken om de vertaalslag te maken van zijn verhaal naar eigen context. Inspirerend! Hanneke Moonen (dagvoorzitter congres)


5.0 5.0 2 2 Mark heeft een mooie bijdrage geleverd als plenaire spreker aan ons congres Over Strategische Personeelsplanning. Hij bracht zijn presentatie op een boeiende manier en met mooie in Mark Nijssen

B+B Vakmedianet BV

Mark heeft een mooie bijdrage geleverd als plenaire spreker aan ons congres Over Strategische Personeelsplanning. Hij bracht zijn presentatie op een boeiende manier en met mooie inzichten. Sandra Larsen (congresmanager Vakmedianet)

Moonen HRM Consulting

Mark had een inspirerende bijdrage als spreker op het congres Over Strategische Personeelsplanning! Prikkelend (SPP: doe dat nu niet...), met een verrassend andere kijk op de zaak, wetenschappelijk onderbouwd, met humor gebracht, aansprekende beelden en praktijkvoorbeelden, in verbinding met de zaal en hij zette mij en de deelnemers op een leuke manier aan het denken om de vertaalslag te maken van zijn verhaal naar eigen context. Inspirerend! Hanneke Moonen (dagvoorzitter congres)Beschikbaarheid en informatie Mark Nijssen

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker