Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Judith Webber
Bewaar als favoriet

Judith Webber

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Judith Webber beprikkelt leiders, HR professionals en docenten om voorbeeldmakers te zijn. Om mensen uit te nodigen hun waarde in te zetten. Ook stimuleert ze medewerkers op zoek te gaan naar hun potentieel. Dit zorgt samen voor een win-win, het kruispunt waar de opdracht van de organisatie het talent van de mensen raakt.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Raymond de la Court, Managing Director Benelux, Akzo Nobel

Judith heeft een inspirerende lezing gehouden voor ons AkzoNobel marketing & sales team. Dit heeft ze gedaan rond het thema “Van hokjes naar puzzelstukjes”. Met haar inzichten laat ze de groep inzien hoe je kunt worden gekozen om wie je bent en wat ieder individu voor waarde te bieden heeft.

Christian Bouter, oprichter Advieskeuze

Judith heeft een bijzonder inspirerende lezing gegeven op de New Financial Day. Binnen de financiële wereld ben ik nog nooit eerder iemand tegengekomen, die de zaal zo wist te boeien, open te breken en laten inzien waar het eigenlijk om draait in het leven zowel zakelijk als privé.

Frank Janssen, oprichter FrankWatching

Judith was keynote speaker op het Frankwatching Jobs Event en weet met haar verhaal mensen écht te raken. Haar boodschap: het is tijd is om jezelf te laten zien, want met JOU is de wereld mooier! En zo is het!

Judith Webber

De wereld verandert rap, het lijkt soms wel een sneltrein. De kunst is dat we flexibel leren meebewegen met de veranderingen die er zijn. Dit vraagt nogal wat wendbaarheid, van organisaties en dús ook wendbaarheid van mensen. Wendbaarheid start met anders leren kijken, met mindset. Gedrag volgt. Pas dan verandert er écht iets. Daarom start Judith als spreker altijd met LOSmaken, met oprekken van de flexibiliteit van de geest, met openen voor nieuwe mogelijkheden (Oh, kan dat ook?). Vervolgens haalt ze de verandering graag dichtbij, zodat het makkelijker wordt de eerste stap te zetten (Wat kan nú al?). Daarna steekt ze graag mensen AAN, zodat ieders intrinsieke motivatie omhoog komt (JA, daar heb ik zin in!). Gegarandeerd dat mensen aan de slag willen!

Haar boodschap: Haal eruit wat erin zit!

Judith is een van de meest authentieke sprekers van dit moment. Door haar energie, persoonlijke anekdotes, humor en praktische aard zal haar lezing bij de toehoorders blijven plakken, raken én ze in beweging zetten. Weerstand weet ze op een humoristische manier te smelten. Kortom: iedereen doet mee!

Thema’s waar Judith Webber (zowel online als offline) over spreekt:

1) Haal eruit wat erin zit – Van hokjes naar puzzelstukjes
Kies ervoor om aanwezig talent meer te benutten, leer werken vanuit intrinsieke motivatie en maak daarmee de samenwerking veel effectiever. Dit betekent dat je kunt stoppen met motiveren, want je kunt vertrouwen op de reeds aanwezige motivatie. Mensen willen dolgraag bijdragen, mits je ze de ruimte geeft. Deze zienswijze biedt letterlijk meer speelruimte, zodat medewerkers meer energie uit hun werk halen en betere resultaten behalen, met als gevolg meer werkgeluk en meer tevreden klanten. Leer hoe je mensen met 2 simpele vragen AANsteekt van binnenuit! Ga voor JA!

2) Word superaantrekkelijk – Kies en ze kiezen jou
Durf te kiezen voor wie je bent en dat te laten zien! Dit betekent ook: durven stoppen met wat niet goed voor je is. Met als effect dat je aantrekt wat wél bij je past. Door 3 vragen te beantwoorden, creëer je een ander verhaal. Een verhaal dat staat. Een verhaal dat écht over JOU gaat. Door heel duidelijk te worden over jezelf, help je anderen waarom ze voor jou moeten kiezen. Word superaantrekkelijk door jezelf te zijn!

3) De kracht van connectie – Zo dichtbij is het
Deze tijd biedt niet alleen maar kommer en kwel, het laat ons ook van alles zien. Judith Webber kijkt graag naar wat er wél is en wat er wél kan. Zo kun je – ook nu – ervoor kiezen om te werken vanuit connectie en betekenis. Judith nodigt je aan de hand van een 4-tal vragen uit om te ontdekken wat ‘werken vanuit connectie én betekenis’ concreet voor jouw werk en jouw (werk)relaties betekent. Ze laat je zien hoe mooi het is om dat jezelf én de wereld te gunnen. Hierdoor kun je er bewust voor kiezen hoe je dat in je eigen werkzame leven vormgeeft! Ook in deze tijd van fysieke afstand, is connectie dichterbij dan ooit. Dat laat Judith je graag ervaren.

Wil je:

 • Geïnspireerd worden door een positief, toekomstgericht verhaal?
 • Mensen van binnenuit en dus duurzaam in beweging brengen?
 • Verandering écht leuk maken, voor iedereen?
 • Aangestoken worden door passie?
 • Uitgenodigd worden te zien waar de mogelijkheden liggen?
 • Last but not least: lol hebben terwijl je leert?

Kies dan voor Judith als spreker! Wedden dat iedereen in beweging komt?! ‘Geef menselijkheid, beweging en flexibiliteit handen en voeten!’

Achtergrond Judith Webber

Judith is in 2008 PureHuman gestart en heeft haar eigen droombaan gejobcraft, na een lange zoektocht naar de ideale baan, waar ze alles uit zichzelf kon halen. Daarvoor was ze 12 jaar werkzaam als (interim) HR-adviseur bij grote bedrijven als PricewaterhouseCoopers en ABN Amro en diverse kleinere. Vaak zag ze dat mensen zichzelf niet goed kenden, elkaar niet goed kenden en lang niet alles uit zichzelf en elkaar haalden. Ze zag zelf altijd zoveel potentie, zoveel mogelijkheden, daar waar veel mensen zichzelf vaak beperkten door in hokjes te blijven denken en handelen. Dit is dan ook precies waar ze anderen toe inspireert: zichzelf herontdekken en van binnenuit werk en relaties vormgeven. Dit doet ze al sprekend, (team)coachend en schrijvend.

Boeken Judith Webber

Judith heeft vier boeken gepubliceerd. Over deze onderwerpen kan ze uiteraard ook een lezing op maat verzorgen voor jouw team of organisatie.

 • Ja zeggen, ja doen (2018): organisatieverandering van binnenuit.
  Een verandering slaagt als mensen intrinsiek gemotiveerd zijn om mee te bewegen. Dit boek reikt je op luchtige wijze aan hoe je van JA zeggen naar JA doen komt.
 • 100 procent puur jij, altijd en bij iedereen (2013): de basis voor duurzame relaties, zakelijk en privé.
  In dit boek wordt je uitgedaagd om je dieperliggende wensen en verlangens helder te krijgen.
 • Kies en ze kiezen jou (2012): een praktische gids om pure keuzes te maken.
  De drie simpele en essentiële vragen helpen je de mate van match bepalen tussen mens en werk, én tegelijkertijd je bedrijf met een geloofwaardig verhaal neer te zetten.
 • Laat jezelf zien (2010): tips voor puur ondernemen.
  Aan de hand van zeven verschillende thema’s laat Judith zien hoe je puur onderneemt: hartsmotief, richting, focus, openen, magneetwerking, flow en groei.

Judith Webber boeken voor een lezing of webinar?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij denken graag met je mee.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Raymond de la Court, Managing Director Benelux, Akzo Nobel

Judith heeft een inspirerende lezing gehouden voor ons AkzoNobel marketing & sales team. Dit heeft ze gedaan rond het thema “Van hokjes naar puzzelstukjes”. Met haar inzichten laat ze de groep inzien hoe je kunt worden gekozen om wie je bent en wat ieder individu voor waarde te bieden heeft.

Christian Bouter, oprichter Advieskeuze

Judith heeft een bijzonder inspirerende lezing gegeven op de New Financial Day. Binnen de financiële wereld ben ik nog nooit eerder iemand tegengekomen, die de zaal zo wist te boeien, open te breken en laten inzien waar het eigenlijk om draait in het leven zowel zakelijk als privé.

Frank Janssen, oprichter FrankWatching

Judith was keynote speaker op het Frankwatching Jobs Event en weet met haar verhaal mensen écht te raken. Haar boodschap: het is tijd is om jezelf te laten zien, want met JOU is de wereld mooier! En zo is het!Beschikbaarheid en informatie Judith Webber

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker