Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Thomas Adelaar
Bewaar als favoriet

Dr. Thomas Adelaar

Thomas Adelaar is een gepassioneerde spreker aan de hand van vele inspirerende praktijkvoorbeelden inspireert hoe je optimaal duurzame en MVO-innovaties kunt inzetten om: 1) meer business te genereren, 2) de klantloyaliteit te bevorderen en 3) de verkoop van groene producten te stimuleren.

ABN AMRO Bank NV

"Thomas Adelaar heeft een presentatie gegeven in Axel voor ca. 40 ondernemers, allen werkzaam in de sector Industrie in Zeeland, verzorgd. Mede door zijn enthousiasme en de aansprekende voorbeelden m.b.t. duurzaam ondernemen heeft zijn presentatie zeker bijgedragen aan een zeer geslaagde bijeenkomst ."

Thomas Adelaar

Meer business genereren met slimme duurzame innovaties
Met veel toewijding biedt Thomas Adelaar ondersteuning bij het realiseren van slimme, duurzame innovaties in primaire en secundaire processen. Zo kunnen jullie goedkoper opereren, de omzet vergroten en toekomstbestendige verdienmodellen zeker stellen.

Enthousiast streeft hij als scherp analyticus, creatieve denker en initiatiefrijke sparringpartner naar een open en inlevend contact met de opdrachtgever. In een inspiratiesessie, presentatie of workshop illustreert Thomas Adelaar met praktijkvoorbeelden en business cases hoe u uw duurzame plannen kunt realiseren en implementeren.

Mogelijke thema’s lezing of workshop Thomas Adelaar

1. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)
2. Innovatief ondernemerschap
3. Circulaire producten en diensten
4. Grondstoffen en afval
5. Duurzame bedrijfsmodellen
6. Conceptontwikkeling
7. Transitiemanagement
8. Duurzame mobiele apps
9. Smart cities & internet of things
10. Sharing economy
11. Afval- en grondstoffenbeleid

Over Thomas Adelaar

De dringende maatschappelijke behoefte om concreet gestalte te geven aan duurzaamheid en de ervaring in het familiebedrijf van zijn ouders zette Thomas Adelaar aan om zijn ondernemingszin verder te ontplooien. Hij is pro-actief producten gaan ontwikkelen en gaan werken als adviseur.

De visie van Thomas Adelaar is dat organisaties sneller kunnen verduurzamen m.b.v. de inzet van sociale media, apps en andere slimme tools. Het samenkomen van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), transparantie en slimme innovaties noemt Thomas de duurzame driehoek en is onmisbaar om efficiënt, effectief en inspirerend te ondernemen.

Thomas ondersteunt organisaties bij duurzaam inkopen, energiebesparingstrajecten, het ontwikkelen van innovatieve apps en het moderniseren van bedrijfsmodellen. Thomas is oprichter van de iKringloop app: Geef uw spullen een tweede leven. De iKringloop app is beloond met de eerste prijs voor The Apps For Europe Business Competition.

Hij is gepromoveerd in de Verenigde Staten op een onderzoek naar internet oplossingen die de handel in gerecyclede grondstoffen vergemakkelijken. Tevens heeft Thomas een master in Internationale Economie & Economische Geografie.

Thomas Adelaar inhuren of boeken voor een lezing of workshop?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Hogeschool Utrecht

"Dr. Thomas Adelaar sprak gedreven over mobile business, apps en nieuwe media. Met zijn expertise kon hij studenten betrekken bij zijn verhaal en ontstond er veel interactie."

Beschikbaarheid en informatie

Dr. Thomas Adelaar

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid