Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Thomas Adelaar
Bewaar als favoriet

Dr. Thomas Adelaar

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro , 2000 - 3000 Euro

Thomas Adelaar is een gepassioneerd spreker die inhoud brengt met humor en inspiratie. Met praktijkvoorbeelden zoals business cases uit de circulaire economie illustreert hij hoe je optimaal duurzame en MVO innovaties kunt benutten om meer business te genereren.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

ABN AMRO Bank NV

Thomas Adelaar heeft een presentatie gegeven in Axel voor ca. 40 ondernemers, allen werkzaam in de sector Industrie in Zeeland, verzorgd. Mede door zijn enthousiasme en de aansprekende voorbeelden m.b.t. duurzaam ondernemen heeft zijn presentatie zeker bijgedragen aan een zeer geslaagde bijeenkomst .

Hogeschool Utrecht

Dr. Thomas Adelaar sprak gedreven over mobile business, apps en nieuwe media. Met zijn expertise kon hij studenten betrekken bij zijn verhaal en ontstond er veel interactie.

Thomas Adelaar: “Meer business genereren met slimme duurzame innovaties”.
Procesbegeleiding bij het implementeren en management van innovaties die uw ROI van duurzaamheidsinvesteringen verbetert, de klantloyaliteit bevordert en de verkoop van groene producten stimuleert.

Inspiratiesessies circulaire economie & MVO
Met veel toewijding biedt Thomas Adelaar ondersteuning bij het realiseren van slimme, duurzame innovaties in primaire en secundaire processen. Zo kan u als klant met de producten die u wenst goedkoper opereren, de omzet vergroten en toekomstbestendige verdienmodellen zeker stellen.

In de adviezen die hij geeft aan (overheids)organisaties en bedrijven is hij een geïnteresseerd luisteraar en heeft hij de drive om praktische en strategische oplossingen te realiseren. Enthousiast streeft hij als scherp analyticus, creatieve denker en initiatiefrijke sparringpartner naar een open en inlevend contact met de opdrachtgever.

In een inspiratiesessie, presentatie of workshop illustreert Thomas Adelaar met praktijkvoorbeelden en business cases hoe u uw duurzame plannen kunt realiseren en implementeren.

Kennis & ervaring
Zijn meest recente opdracht is de ontwikkeling van de iKringloop app in samenwerking met o.a. de gemeente Amsterdam. De iKringloop app is beloond met de eerste prijs voor The Apps For Europe Business Competition. Met de app iKringloop kunnen spullen in een handomdraai met buurtgenoten, kringloopwinkels en inzamelaars worden uitgewisseld.

Motivatie & Visie
De dringende maatschappelijke behoefte om concreet gestalte te geven aan duurzaamheid en de ervaring in het familiebedrijf van zijn ouders zette hem aan om zijn ondernemingszin verder te ontplooien. Hij is proactief producten gaan ontwikkelen en gaan werken als adviseur.

De visie van Thomas Adelaar is dat organisaties sneller kunnen verduurzamen m.b.v. de inzet van sociale media, apps en andere slimme tools. Het samenkomen van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), transparantie en slimme innovaties noemt Thomas de duurzame driehoek en is onmisbaar om efficiënt, effectief en inspirerend te ondernemen.

*Persoonlijke missie Thomas Adelaar:
Meer business genereren met slimme, duurzame innovaties

Bewaar als favoriet

Recensies

ABN AMRO Bank NV

Thomas Adelaar heeft een presentatie gegeven in Axel voor ca. 40 ondernemers, allen werkzaam in de sector Industrie in Zeeland, verzorgd. Mede door zijn enthousiasme en de aansprekende voorbeelden m.b.t. duurzaam ondernemen heeft zijn presentatie zeker bijgedragen aan een zeer geslaagde bijeenkomst .

Hogeschool Utrecht

Dr. Thomas Adelaar sprak gedreven over mobile business, apps en nieuwe media. Met zijn expertise kon hij studenten betrekken bij zijn verhaal en ontstond er veel interactie.Beschikbaarheid en informatie Dr. Thomas Adelaar

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker