Filters Sluit filters

Categorieën

Filters

Tarief
Geslacht
Filters

23 resultaten gevonden

 • Bewaar als favoriet
  Frank Versteegh
  Frank Versteegh

  Frank Versteegh is een Airshow- en Red Bull Air Race-piloot geweest en heeft bijna 45 jaar luchtvaartervaring. Hij is een internationaal spreker en consultant met een specialisatie in risicobeheer, veiligheid, persoonlijke verantwoordelijkheid, angst en het bereiken van je dromen.

 • Bewaar als favoriet
  Spreker inhuren
  Spreker inhuren

  Een spreker inhuren en zoeken doet u op deSpreker.nl. Groot en divers aanbod hoogwaardige sprekers. Professioneel advies en recensies per spreker. Wat zijn de aandachtspunten?

 • Bewaar als favoriet
  Spreker boeken
  Spreker boeken

  Wat zijn de aandachtspunten bij het boeken van een spreker en hoe bepaalt een spreker eigenlijk zijn of haar tarief? Dat ontdek je op deze informatiepagina.

 • Bewaar als favoriet
  Jan Reinder
  Jan Reinder

  Als professioneel illusionist inspireert Jan Reinder hoe je meer kunt halen uit je werk en leven. Door magische effecten te combineren met kennis, interactieve oefeningen en humor wordt het publiek geïnspireerd om in beweging te komen.

 • Bewaar als favoriet
  Internationale spreker
  Internationale spreker

  Ben je op zoek naar een internationale spreker voor jouw evenement? Door onze ervaring en uitgebreide netwerk kunnen we jou goed ondersteunen bij het vinden en boeken van de juiste spreker die voldoet aan al jullie wensen. Neem vrijblijvend contact op met deSpreker.nl.

 • Bewaar als favoriet
  henk noort
  Henk Noort

  Ben je op zoek naar een expert op het gebied van empathisch leiderschap voor jouw bijeenkomst? Wil je beter presteren door het perspectief van stakeholders te zien? Bedrijvenpsycholoog en strategisch marktonderzoeker Henk Noort is dé thoughtleader op het gebied van ‘The Hottest Trend in Leadership’: empathie.

 • Bewaar als favoriet
  Wassili Zafiris
  Wassili Zafiris

  Wassili Zafiris is de medebedenker van het ondernemersmodel Meaningful Profit (betekenisvol ondernemen). Daarnaast is Wassili specialist op het gebied van hoe emoties ons beslisvermogen beïnvloeden.

 • Bewaar als favoriet
  Gerard de Leede
  Gerard de Leede

  Gerard is ondernemer en wetenschapper. Hij vindt het van groot belang dat de maatschappij goed inzicht heeft in de uitdagingen die de wereld voor zich heeft, niet alleen klimaat technisch, maar ook met oog voor geopolitiek en voortschrijdende wetenschap. Gerard gelooft in duurzaam ondernemerschap op basis van een goed inzicht in de vele ontwikkelingen die eraan komen. De energietransitie is daarin centraal en een enorme opgave.

 • Bewaar als favoriet
  Jeroen Busscher
  Jeroen Busscher

  Jeroen Busscher is een energieke en humoristische spreker. Jeroen helpt organisaties veranderen en leiders ontwikkelen. Veel van zijn lezingen draaien om het thema: het beïnvloeden van menselijk gedrag.

 • Bewaar als favoriet
  Ben Tomesen
  Ben Tomesen

  Ben Tomesen laat je als organisatie of als individu nadenken over de 3 belangrijkste elementen om écht door te ontwikkelen:
  – Heb ik zicht op de kwaliteiten van mezelf en mijn teamgenoten op de reis van de verandering?
  – Heb ik een stijl van duwen en trekken of weet ik mensen te verleiden om mee te gaan?
  – Heb ik nog de ontwapenende nieuwsgierigheid van een kind om die 5 % nieuw te zien die we nodig hebben?
  Dit geeft nieuwe inzichten, inspiratie en prikkels om ‘wishing’ om te zetten in ‘wanting’: de reis van de verandering kan nu écht beginnen!

 • Bewaar als favoriet
  Alize Hofmeester
  Alize Hofmeester

  Alize Hofmeester is een succesvol, purpose gedreven ondernemer, auteur, spreker en bedenker van de People Journey Circle©. Alize wordt beschouwd als een visionair en thought-leader op het gebied van business agile transformaties. Ze helpt het menselijk potentieel binnen complexe organisaties ontsluiten en nieuwe manieren van denken en werken te activeren.

 • Bewaar als favoriet
  Willemijn Zwart (Jellien Tichelaar, Komvoor) 2
  Willemijn Zwart

  Willemijn Zwart is een gedreven onderwijsvernieuwer met een talent voor het verbinden van verschillende mensen en groepen. Zij vertelt aanstekelijk over haar aanpak in PO, VO, mbo en hbo, maar ook over bijbehorende governancevraagstukken (diversiteit!) heeft ze haar inspirerende mening klaar.

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid