Op zoek naar een verbindende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Willemijn Zwart (Jellien Tichelaar, Komvoor) 2
Bewaar als favoriet

Willemijn Zwart

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Willemijn Zwart is een gedreven onderwijsvernieuwer met een talent voor het verbinden van verschillende mensen en groepen. Zij vertelt aanstekelijk over haar aanpak in PO, VO, mbo en hbo, maar ook over bijbehorende governancevraagstukken (diversiteit!) heeft ze haar inspirerende mening klaar.

Comeniusschool

"Fijne spreker met een mooi verhaal! Willemijn heeft in anderhalf uur onze groep meegenomen op een mooie reis met rake voorbeelden, scherpe vragen en voorbeelden die tot nadenken aanzetten. Iedereen heeft geboeid geluisterd, er zat voor elke deelnemer wel iets in dat heeft aangezet tot nadenken!"

Willemijn Zwart

Willemijn Zwart is een gedreven onderwijsvernieuwer met een talent voor het verbinden van verschillende mensen en groepen. Ze richt zich op het vinden van common ground tussen verschillende groepen mensen: wat verenigt ons en hoe kunnen we samen verder? Taal is daarvoor vaak een startpunt, net als diversiteit of regionale geschiedenis. Hierbij is het haar missie om bruggen te bouwen tussen verschillende mensen en groepen.

Onderwerpen waar Willemijn over spreekt

  • Meertaligheid
  • Diversiteit in raden van toezicht en besturen
  • Educatieve ontwikkelingen (nieuwe didactiek)
  • Digitale mogelijkheden (AI, hologrammen, Augmented Reality, Virtual Reality etc.)
  • Methode vervangend en kerndoelen dekkend werken

Achtergrond Willemijn Zwart

Willemijn is Nederlands, maar spreekt ook Deens, Twents, Engels, Frans, Duits en een beetje Portugees. Willemijn publiceerde onder andere in Trouw, Levende Talen Magazine, MeerTaal en het boek ‘Talenbewust lesgeven’. Ze trad op 28-jarige leeftijd toe tot de Raad van Toezicht van het Alfa-College en was de jongste alumnus ooit van het Erasmus programma voor Ervaren Commissarissen en Toezichthouders.

Willemijn heeft naast haar werk voor de klas (VO), pabo-diploma en lerarenopleiding Nederlands haar eigen bedrijf Komvoor opgezet, waar ze met een klein team werk maakt van educatieve vernieuwing.

Geïnteresseerd in een lezing van Willemijn Zwart?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Cultuur Academie Twente

"Ik vind Willemijn een heel prettig om mee te werken; ze is doelgericht, betrouwbaar, sterk in heldere communicatie zowel met betrekking tot de planning als budgettering. Haar creatieve ideeën die zorgen voor een professionele uitstraling, met de puntjes op de i. Willemijn heeft een bevlogen en energieke manier van presenteren, en ze heeft enorm veel kennis en kunde. Die kan ze flexibel inzetten, gericht op interactie met de toehoorders."

Beschikbaarheid en informatie

Willemijn Zwart

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid