Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Wassili Zafiris
Bewaar als favoriet

Wassili Zafiris

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Wassili Zafiris is de medebedenker van het ondernemersmodel Meaningful Profit (betekenisvol ondernemen). Daarnaast is Wassili specialist op het gebied van hoe emoties ons beslisvermogen beïnvloeden.

Wassili Zafiris

Wassili Zafiris is de medebedenker van het ondernemersmodel Meaningful Profit. Dit model staat beschreven in het 2 maal genomineerde boek ‘IK BEN niet alleen op de wereld’ (2011). Wassili doceert Meaningful Profit op de Global School for Entrepreneurship (Ba/Ma). Het unieke aan dit bedrijfsmodel is dat het een toegepast onderzoek van 7 jaar (2004-2011) betreft in het bedrijf Quince, waarbij Wassili de onderneming en haar ondernemers betekenisvol leerde ondernemen.

Daarnaast is Wassili Zafiris specialist op het gebied van hoe emoties ons beslisvermogen beïnvloeden. Hij gebruikt het meest recente neuro-wetenschappelijk onderzoek om aan te tonen dat emoties veel meer impact op ons hebben dan wij denken. De kennis en technieken die hij hierover kan delen zijn transformerend en kunnen stress, burn-out, depressie, relatie (samenwerking) issues in een compleet nieuw daglicht plaatsen. Er zijn neuro-wetenschappers die stellen dat deze nieuwe kennis het gebied van persoonlijke ontwikkeling en psychologie een geheel ander perspectief zullen plaatsen.

Onderwerpen waarover Wassili Zafiris een lezing kan verzorgen:

Wassili heeft innoverende toepassingen op het gebied van leiderschap, samenwerken, veerkracht en betekenisvol ondernemen aan te bieden. Alle ideeën zijn zeer toepasbaar en soms erg verrassend.

  • Meaningful Profit
  • Collaboratief Leiderschap
  • Generatieve Samenwerking
  • Veerkracht in Organisaties
  • De essentie van geluk
  • Emotionele intelligentie (in relaties) vergroten
  • De impact van emoties op ons beslisvermogen: ontdek hoe onze emoties gemaakt worden en hoe deze, onbewust, al onze beslissingen beïnvloeden. Deze lezing rondom keuzes is toepasbaar bij vraagstukken omtrent: Stress, Burn-out, Depressie, Levenskeuzes en Relatie- en samenwerkingsproblemen.

Het resultaat van Wassili’s zijn bijdrage is dat je wegloopt met een tailor-made toepassing van een van zijn specialisaties. Je nieuwsgierigheid zal niet alleen geprikkeld worden, je zult ook tools krijgen om nieuwe ideeën op jezelf toe te passen en zo met een sterker zelf-besef kunnen acteren.

Over Wassili Zafiris

Wassili Zafiris is NLP master trainer, coach, onderzoeker, auteur en public speaker. Hij heeft 25 jaar ervaring in persoonlijke en bedrijfsmatige veranderprocessen. Hij was de mental coach van het Nederlands Dames Volleybalteam.

In 2017 ontving hij een ere-fellowship van The International Institute of Organizational Psychological Medicine. In 2021 wordt zijn hoofdstuk Stress and relaxation in the workplace voor het Oxford Textbook of Organizational Psychological Medicine gepubliceerd.

In zijn laatste boek Geluk is Deprimerend (2016) beschrijft hij zijn baanbrekende methode om depressieve gevoelens d.m.v. coaching te transformeren naar Levenslust. Geluk is Deprimerend is een gids voor professionals en cliënten om de belangrijkste oorzaken van depressie te veranderen: Eenzaamheid; Tegenslag; Negatief zelf-beeld. Wassili is coauteur van het tweemaal genomineerd boek IK BEN niet alleen op de wereld, over het empirische onderzoek in een organisatie naar leiderschap en weerbaarheid. In 2008 heeft hij samen met A. van der Pol het boel EETlust geschreven over de mindset van de 10 beste chefs in de wereld.

Hij is mede ontwikkelaar van het businessmodel Meaningful Profit en docent aan de Global School voor Entrepreneurship and Innovation. Hij geeft masterclasses leiderschap aan Nyenrode Business University. Hij is oud-bestuurslid van de Internationale Coach Federatie zowel in Nederland als Europa en klimaat Leider bij Al Gore.

Wassili Zafiris inhuren als spreker?

Wassili Zafaris is een vernieuwer. Hij helpt je ter discussie te stellen wat niet werkt en constructief te zoeken naar wat wel werkt. Hij is specialist in hoe de mens zijn werkelijkheid creëert d.m.v zijn emoties en mentale kaders.

Wil je met Wassili aan de slag om projecties die in veel organisaties de dagelijkse voortgang belemmeren te ontrafelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder en brengen je snel in contact met Wassili.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Wassili Zafiris

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid