Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wij hebben Frits ervaren als een inspirerende spreker die met humor een interessante verbinding legt tussen de lessen uit het verleden en de dilemma's in het heden. Yvonne van de Panne Voorzitter Vereniging Integraal Therapeuten
Vereniging van Integraal Therapeuten

Sprekers Inspiratie en motivatie

HomeSprekers/Inspiratie en motivatie

Een betrokken en gemotiveerd team is wat iedereen wilt. Het is daarom belangrijk om hier aandacht aan te geven. Niet alleen door inspirerende quotes aan de muur. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en motiveren door hun verhaal.

205 Sprekers gevonden

Ymkje Leijstra Bekijken
Bewaar als favoriet
Margot van Brakel Bekijken
Bewaar als favoriet
The Barefoot Dutchman - Anton Nootenboom Bekijken
Bewaar als favoriet
Roek Lips Bekijken
Bewaar als favoriet
Martin Koolhoven Bekijken
Bewaar als favoriet
Houda Loukili Bekijken
Bewaar als favoriet
Jörgen Raymann Bekijken
Bewaar als favoriet
Herre Zonderland Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Inspiratie en motivatie

Er zijn veel sprekers op het gebied van inspiratie en motivatie. Het ligt helemaal aan het thema en het type bedrijf. Zoeken jullie inspiratie in doorzettingsvermogen, omdenken of.. Inspiratiesessie geeft reden tot gespreksvoering. Hierdoor ontstaat verbinding. Door samen in gesprek te gaan, kun je elkaar motiveren en stimuleren. Het is dus goed voor jezelf en het team! Onze sprekers en trainers maken hun lezing over inspiratie en motivatie op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.