Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Peter heeft namens GroenLinks/Progressief Ede een thema avond Economische Ongelijkheid georganiseerd. Het is te merken dat het onderwerp hem na aan het hart ligt. Voor de thema avond heeft hij inspirerende sprekers aangezocht en zelf zowel een spreekbeurt als het gastheerschap voor deze avond verzorgd. Dit deed hij op ontspannen en humorvolle wijze maar met oog voor de balans met betrekking tot de ernst van het onderwerp en eventuele gevoeligheden bij het publiek. De thema avond Economische Ongelijkheid werd door de aanwezigen zeer positief beoordeeld. Het maakte iets bij hen los en heeft hen op bepaalde punten de ogen geopend en de behoefte opgeroepen tot vervolgstappen. Ellen Out, fractievoorzitter GroenLinks/Progressief Ede
Groen Links Ede

Op zoek naar een spreker over hybride werken?

HomeSprekers/Communicatie en samenwerken/Hybride werken

Hybride werken wordt steeds gebruikelijker .Op deze pagina vind je een overzicht van sprekers over hybride werken. Ze geven antwoord op de vraag hoe je nieuwe manieren van werken nu zo goed mogelijk kan organiseren?

20 Sprekers gevonden

Jeroen Busscher Bekijken
Bewaar als favoriet
Carlijn Hermes Slimmer hybride werken zonder stress Bekijken
Bewaar als favoriet
Kim Spinder Bekijken
Bewaar als favoriet
rini van solingen Bekijken
Bewaar als favoriet
Hybride werken? Zorg dan voor 'GAAT' Bekijken
Bewaar als favoriet
Henny van Egmond Bekijken
Bewaar als favoriet
Thijs Launspach Bekijken
Bewaar als favoriet
Mike Hoogveld Bekijken
Bewaar als favoriet

Naar een hybride organisatie

Hoe kun je hybride werken nu zo goed mogelijk organiseren? En hoe kom je nu tot een hybride organisatie? waar ga je we werken? Mensen willen meer thuis werken. Dat is voor de organisatie niet altijd verstandig. Voor innovatie of het oplossen van ingewikkelde vragen is het bijvoorbeeld veel beter als je elkaar in het echt ziet. Dus het is de vraag hoe je mensen wel de ruimte geeft om tijd- en plaats-onafhankelijk te werken en zorg je toch dat de belangen van de organisatie niet in het gedrang komen? En: wat doen we eigenlijk nog met het kantoor? Boek nu een sessie met een van onze experts om op deze en andere vragen in te gaan. Dit kan in de vorm van een lezing, een workshop, maar zelfs ook met on demand masterclass.