Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Hybride werken? Zorg dan voor 'GAAT'
Bewaar als favoriet

Hybride werken? Zorg dan voor ‘GAAT’ (Growing Apart and Together)

Nu langzamerhand het einde van de coronamaatregelen in zicht lijkt te komen, zijn veel organisaties bezig met de vraag: “Hoe gaan we straks (samen)werken?”. Samen met Rick van Asperen ontdek je tijdens deze interactieve sessie hoe je je eigen ideale werkdag vorm kunt geven.

Hybride werken? Zorg dan voor ‘GAAT’ (Growing Apart and Together)

Weet jij wat jullie straks gaan doen?

  • Blijven jullie voornamelijk thuiswerken?
  • Gaat iedereen weer terug naar het kantoor?
  • Of creëren jullie een hybride vorm?
  • Stel dat jullie voor hybride gaan… op basis waarvan geven jullie hier dan vorm aan?
  • Hoe ziet dit er in de dagelijkse praktijk uit en voor welke uitdagingen komen jullie hierdoor te staan?

Herken je de bovenstaande vraagstukken binnen jullie team en/of organisatie? Merk je dat het best lastig is om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen? Logisch, want waar de één enthousiast over is, daar haalt de ander juist de neus voor op. Ontdek daarom tijdens de inspiratiesessie Hybride werken? Zorg dan voor ‘GAAT’ van Rick van Asperen het groeipotentieel van GAAT! Deze sessie kan zowel live on stage als webinar verzorgd worden.

Hybride werken? Zorg dan voor ‘GAAT’: ontdek een wereld aan groeimogelijkheden

Tijdens deze inspiratiesessie ontdekken de deelnemers hoe je aan de hand van de twee ‘B’s’ van hybride werken, hoe je je eigen ideale werkdag vorm kunt geven. Welke ‘B’s’ dat zijn, word je duidelijk gedurende de workshop.

Met de aangereikte inzichten en concrete handvatten kun je voor jezelf helderheid scheppen met betrekking tot welke werkzaamheden je wanneer en waar het beste kunt doen. De visie van Rick van Asperen is dat hybride werken niet van bovenop als een structurele blauwdruk door het management wordt opgelegd. Maar de werkbare strategieën worden in onderlinge afstemming, op basis van gelijkwaardigheid, samen bepaald. Daarbij wordt gekeken naar je persoonlijke belangen, de benodigde mate van samenwerking en de organisatiebelangen. Soms zijn de strategieën voor iedereen hetzelfde, vaak zal dit echter niet het geval zijn.

Overige mogelijkheden
Naast deze interactieve bijdrage is ook het dagdeel-vullende programma: ‘De reünie: ‘Hey… hoe GAAT het eigenlijk met jou?’. Dit programma is inclusief een inspiratiesessie van Rick van Asperen en het zingen van een gezamenlijk lied. Ook is er een programma speciaal gericht op leidinggevenden : ‘GAAT? Daar gaat mijn grip zal je bedoelen‘.
Meer weten? We bespreken graag de mogelijkheden.

Over Rick van Asperen

Rick van Asperen is een landelijk veelgevraagd energieke congresspreker, entert(r)ainer, dagvoorzitter en auteur. Op een dynamische en verrassende wijze inspireert hij graag mensen op het gebied van toegepaste breinkennis, persoonlijk leiderschap, cultuurverandering, samenwerking, persoonlijke effectiviteit, vitaliteit, innovatie, en ondernemerschap. Klik hier voor zijn uitgebreide profiel.

Interesse in de lezing: ‘Hybride werken? Zorg dan voor ‘GAAT’ (Growing Apart and Together)!’?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Hybride werken? Zorg dan voor ‘GAAT’ (Growing Apart and Together)

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid