Robert Rongen: ervaren blockchain architect
Robert Rongen combineert 20 jaar IT architect ervaring bij Philips en Atos Origin met gedegen kennis van blockchain technologie en ervaringen bij start-ups. Een van de belangrijkste aspecten van zijn werk is altijd geweest het bruggen slaan tussen de organisatie (vraag) en techniek (aanbod). Dat is juist bij blockchain essentieel omdat de technologie zo ingewikkeld is voor velen.

Hij helpt bedrijven door na te gaan wat de blockchain technologie voor mogelijkheden biedt. Hij kan ook juist ingaan op de bedreigingen die de blockchain technologie vormt voor de bestaande bedrijfsprocessen. Daarnaast helpt hij start-ups door een platform te ontwerpen die gebruik maakt van blockchain technologie en goed kan aansluiten bij bestaande IT systemen van klanten.

Blockchain in begrijpelijke taal
Door kennisoverdracht en het houden van workshops kunnen blockchain use cases voor de klant in kaart gebracht worden. Een op maat gemaakte presentatie van Robert voor een specifieke groep werkt daarbij het meest effectief. Robert legt in begrijpelijke taal en met voorbeelden de werking en mogelijkheden van bitcoin en blockchain technologie uit.

Onderwerpen waar Robert Rongen over spreekt
– Blockchain technologie
– Smart contracts
– ICO’s en token sales
– Bitcoin en cryptocurrencies

Op verzoek kan Robert aanvullend dieper ingaan op:
– De rol van smart contracts en tokenomics in de programmeerbare economie
– Specifieke blockchain toepassingen in een bepaalde sector
– De reis van het vinden van blockchain toepassingen tot het daadwerkelijk organiseren en implementeren daarvan
– Technische achtergrond van bitcoin en andere cryptocurrencies en platformen, consensus mechanismes, hashing en mining.

Persoonlijke achtergrond Robert Rongen
Robert heeft meer dan 20 jaar ervaring in de IT als enterprise architect en als senior manager bij Philips en Atos Origin. Hij is gespecialiseerd in blockchain technologie en informatie management. Momenteel is Robert als zelfstandige actief als IT architect. Daarnaast is hij actief in de adviesraad bij blockchain projecten en start-ups.

Robert Rongen inhuren of boeken voor een lezing?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Robert Rongen SKU UPC Model

"Dank voor je zeer interessante presentatie gisteren in Amsterdam"Armand Hessels, International Debt Collections Specialist

Sep 12, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Atradius 

"Dank voor je zeer interessante presentatie gisteren in Amsterdam"

Armand Hessels, International Debt Collections Specialist


"Met groot plezier en herkenbaarheid heb ik naar je zitten luisteren en ben erg geïnteresseerd in je presentatie"Oscar Landman

Sep 12, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Workspace 

"Met groot plezier en herkenbaarheid heb ik naar je zitten luisteren en ben erg geïnteresseerd in je presentatie"

Oscar Landman


"Op de blockchain expo van 28 Juni waren mijn collega’s gecharmeerd van het verhaal over Architecting blockchain for enterprises, met name de erkenn

Sep 12, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: A Canon Company 

"Op de blockchain expo van 28 Juni waren mijn collega’s gecharmeerd van het verhaal over Architecting blockchain for enterprises, met name de erkenning van het hype-gehalte en de “Do you need a blockchain” flowchart."

Luc de Smet, Software engineer


5.0 5.0 5 5 "Dank voor je zeer interessante presentatie gisteren in Amsterdam"Armand Hessels, International Debt Collections Specialist Robert Rongen
Page:
12