Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Robert Rongen
Bewaar als favoriet

Robert Rongen

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Robert Rongen is een ervaren blockchain architect. Hij verzorgt trainingen en geeft advies over het inzetten van blockchain technologie aan bestaande bedrijven. Daarnaast organiseert hij meet ups en begeleidt en adviseert hij bij start-ups en ICO’s.

Atradius

""Dank voor je zeer interessante presentatie gisteren in Amsterdam" Armand Hessels, International Debt Collections Specialist"

Robert Rongen

Robert Rongen combineert 20 jaar IT-architect ervaring bij Philips en Atos Origin met gedegen kennis van blockchain technologie en ervaringen bij start-ups. Een van de belangrijkste aspecten van zijn werk is altijd geweest het bruggen slaan tussen de organisatie (vraag) en techniek (aanbod). Dat is juist bij blockchain essentieel omdat de technologie zo ingewikkeld is voor velen.

Hij helpt bedrijven door na te gaan wat de blockchain technologie voor mogelijkheden biedt. Hij kan ook juist ingaan op de bedreigingen die de blockchain technologie vormt voor de bestaande bedrijfsprocessen. Daarnaast helpt hij start-ups door een platform te ontwerpen die gebruik maakt van blockchain technologie en goed kan aansluiten bij bestaande IT systemen van klanten.

Blockchain in begrijpelijke taal
Door kennisoverdracht en het houden van workshops kunnen blockchain use cases voor de klant in kaart gebracht worden. Een op maat gemaakte presentatie van Robert voor een specifieke groep werkt daarbij het meest effectief. Robert legt in begrijpelijke taal en met voorbeelden de werking en mogelijkheden van bitcoin en blockchain technologie uit.

Onderwerpen waar Robert Rongen over spreekt

  • Blockchain technologie
  • Smart contracts
  • ICO’s en token sales
  • Bitcoin en cryptocurrencies

Op verzoek kan Robert aanvullend dieper ingaan op:

  • De rol van smart contracts en tokenomics in de programmeerbare economie
  • Specifieke blockchain toepassingen in een bepaalde sector
  • De reis van het vinden van blockchain toepassingen tot het daadwerkelijk organiseren en implementeren daarvan
  • Technische achtergrond van bitcoin en andere cryptocurrencies en platformen, consensus mechanismes, hashing en mining.

Achtergrond Robert Rongen

Robert heeft meer dan 20 jaar ervaring in de IT als enterprise architect en als senior manager bij Philips en Atos Origin. Hij is gespecialiseerd in blockchain technologie en informatie management. Momenteel is Robert als zelfstandige actief als IT architect. Daarnaast is hij actief in de adviesraad bij blockchain projecten en start-ups.

Robert Rongen inhuren of boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Workspace

""Met groot plezier en herkenbaarheid heb ik naar je zitten luisteren en ben erg geïnteresseerd in je presentatie" Oscar Landman"

A Canon Company

""Op de blockchain expo van 28 Juni waren mijn collega’s gecharmeerd van het verhaal over Architecting blockchain for enterprises, met name de erkenning van het hype-gehalte en de “Do you need a blockchain” flowchart." Luc de Smet, Software engineer"

Informationsfabrik

""I really enjoyed your talk at the blockchain expo in Amsterdam" Andreas Sühling"

Signify

""Great stuff! Veel passie m.b.t. het onderwerp" Pieter Zijerveld en Alphons Spierings"

Beschikbaarheid en informatie

Robert Rongen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid