Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Michael Eerhart
Bewaar als favoriet

Michael Eerhart

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Michael Eerhart is een powerhouse op het gebied van blockchain technology en gerelateerde onderwerpen als decentralisatie, cryptocurrency, smart contracts, ets. Michael combineert zijn jarenlange ervaring als early blockchain adopter en crypto investeerder met pragmatische inzichten en real life use cases opgedaan als senior blockchain consultant.

Michael Eerhart

Michael Eerhart is een powerhouse op het gebied van blockchain technology en de daarbij behorende onderwerpen als decentralisatie, cryptocurrency en smart contracts. Hij combineert zijn jarenlange ervaring als early blockchain adopter en crypto investeerder met pragmatische inzichten en real life use cases opgedaan als senior blockchain consultant.

Eerhart begon op jonge leeftijd met het investeren in de blockchain nog voordat de grote massa dat ging doen. Hij heeft veel televisie ervaring en is welbekend in de blockchain markt. Michael heeft verstand van blockchain technologie pragmatisch toepassen binnen een organisatie. Hij weet welke cryptocurrencies het best zijn om in te investeren en wat te volgende ‘big things’ zijn op het gebied van blockchain technology.

Michael Eerhart geeft ook inspirerende sessies en trainingen. Het resultaat hiervan is dat zijn publiek en opdrachtgevers ook een goed beeld krijgen van de historie, huidige toepassingen en het potentieel wat betreft blockchain technologie.

Onderwerpen waar Michael Eerhart over spreekt:

  • Blockchain technologie
  • Crypto currencies
  • Token economy
  • Decentralized systems
  • Smart contracts
  • Peer to peer technology
  • Blockchain for businesses
  • Bitcoin
  • Blockchain platforms
  • De toekomst van blockchain

Persoonlijke achtergrond

Als student ontdekte Michael Eerhart op jonge leeftijd het bestaan van blockchain technology en de potentiele impact hiervan op onze samenleving. Sinds dat moment begin 2013 heeft hij zich volledig gericht op de praktische toepasbaarheid van blockchain en kan zich anno 2018 met recht thought leader noemen. Als succesvol crypto investeerder is Michael de afgelopen jaren actief betrokken bij vooraanstaande blockchain projecten en initiatieven.

Zowel als investeerder als adviseur is Michael Eerhart bezig met het lange termijn potentieel dat blockchain te bieden heeft. Sinds begin 2017 is hij tevens eigenaar van de organisatie GoBlock. GoBlock helpt bedrijven en instanties bij het realiseren van de gestelde blockchain doelen door middel van adviestrajecten en productontwikkeling. Zij houden zich bezig met blockchain consulting, doen assessments van potentiele ICO’s en nemen deel aan ICO’s waar zij in geloven.

Interesse in een lezing van Michael Eerhart of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Michael Eerhart

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid