Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bas Roos
Bewaar als favoriet

Bas Roos

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro, 1250 - 2000 Euro

Bas Roos is een zelfstandig ondernemer op het gebied van strategie, bedrijfsoptimalisatie & IT. ‘Blockchain Organiseren’ & DLT is volgens hem de manier om slimmere samenwerking binnen een waardeketen te organiseren. Daarom helpt hij organisaties bij het verkennen & beoordelen van deze multi-industriële disruptieve technologie!

Borsele

"Bas heeft voor onze ondernemersvereniging een technisch verhaal vertaald naar een behapbare materie die praktisch inzetbaar is. Wij hebben erg genoten van het enthousiasme en het expertiseniveau van Bas."

Bas Roos

Bas Roos is een zelfstandig ondernemer op het gebied van strategie, procesoptimalisatie & IT consultancy en combineert deze disciplines in zijn activiteiten en adviezen.

Bas is gespecialiseerd in het optimaliseren van primaire & secundaire bedrijfsprocessen. Hiervoor gebruikt hij solide technische oplossingen, zodat het fundament waarmee geoptimaliseerd gaat worden ook in de toekomst rigide en betrouwbaar is. Daarnaast spoort hij stakeholders aan om het verandertraject mee te dragen en te voeren zodat alle betrokkenen de overeengekomen kant op bewegen!

Blockchain Organiseren’ & DLT (Distributed Ledger Technology) is volgens hem dé manier om slimmere samenwerking binnen een waardeketen te organiseren. Daarom helpt hij organisaties bij het verkennen & beoordelen van deze multi-industriële disruptieve technologie!

Onderwerpen lezingen Bas Roos

– De rol en impact van IT in het optimaliseren van bedrijfsprocessen
– Blockchain en toegevoegde waarde
– Inzicht en gevoel rondom kritische KPI’s
– Cryptocurrencies

Achtergrond Bas Roos

Bas heeft Management, Economie & Recht gestudeerd aan de Avans Hogeschool in Den Bosch, waarna hij een internationaal MBA programma heeft gevolgd op Florida International University. Hierna is Bas werkzaam geweest binnen (IT)procesoptimalisatie bij Multinationals als EY en HeidelbergCement.

Bas kwam vervolgens in contact met de Weconomics Foundation en Paul Bessems, waarbij al snel bleek dat er een grote overlap was in visie en ambities. Dat is de reden dat hij officieel Partner geworden van de Weconomics Foundation is geworden en door de foundations is getraind tot Blockchain Lead. Dit is de eerste aangewezen persoon binnen een organisatie of netwerk die blockchain ontwikkelingen bijhoudt, directie en management adviseert over investeringen en projecten opzet en begeleidt.

Interesse in een lezing van Bas Roos of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Bas Roos

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid