Bas Roos
Met veel enthousiasme en op unieke wijze inspireert hij mensen om nieuwe perspectieven te verkennen. Bas Roos is een zelfstandig ondernemer op het gebied van strategie, procesoptimalisatie & IT consultancy en combineert deze disciplines in zijn activiteiten en adviezen. Na het afronden van een internationaal MBA programma in 2012 is Bas werkzaam geweest binnen (IT)procesoptimalisatie bij Multinationals als EY en HeidelbergCement.

In de kern houdt Bas zich in zijn werk bezig met de optimalisatie van primaire & secundaire bedrijfsprocessen en hij gebruikt hiervoor zoveel mogelijk relevante technische oplossingen, zodat het fundament waarop en waarmee geoptimaliseerd gaat worden rigide en betrouwbaar is binnen iedere omgeving. Daarnaast spoort hij stakeholders aan om het verandertraject mee te dragen en te voeren zodat alle betrokkenen de overeengekomen kant op bewegen!

Blockchain Organiseren’ & DLT (Distributed Ledger Technology) is volgens hem de manier om slimmere samenwerking binnen een waardeketen te organiseren. Daarom helpt hij organisaties bij het verkennen & beoordelen van deze multi-industriële disruptieve technologie!

Onderwerpen en klantvraag
– Wat voor rol kan IT spelen in het optimaliseren van bedrijfsprocessen en welke impact heeft dat op mijn onderneming?
– Wat is Blockchain en voegt deze technologie mogelijk iets toe aan onze manier van bedrijfsvoering?
– Hoe krijg ik inzicht en gevoel mbt de kritische KPI's
– Kun je meer vertellen over Cryptocurrencies?

Persoonlijke achtergrond
Bas heeft Management, Economie & Recht gestudeerd aan de Avans Hoogeschool in Den Bosch, waarna hij een internationaal MBA programma heeft gevolgd op Florida International University. In deze hoedanigheid is Bas in contact gekomen met de Weconomics Foundation, en Paul Bessems, waarbij al snel bleek dat er een grote overlap was in visie en ambities. Dat is de reden dat hij officieel Partner geworden van de Weconomics Foundation is geworden en door de foundations is getraind tot Blockchain Lead.

Blockchain Lead
Een blockchain lead is de eerste aangewezen persoon binnen een organisatie of netwerk die blockchain ontwikkelingen bijhoudt, directie en management adviseert over investeringen en projecten opzet en begeleidt. Een Blockchain Lead maakt een organisatie gereed om Blockchain Organiseren toe te passen en is daarmee een soort kwartiermaker.

Persoonlijke missie
Het is zijn missie om slimmer welvaart te creëren.

Interesse in een lezing van Bas Roos of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 750 - 1250 Euro / 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Bas Roos SKU UPC Model

Bas heeft voor onze ondernemersvereniging een technisch verhaal vertaald naar een behapbare materie die praktisch inzetbaar is. Wij hebben erg genoten

Nov 08, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Borsele 

Bas heeft voor onze ondernemersvereniging een technisch verhaal vertaald naar een behapbare materie die praktisch inzetbaar is. Wij hebben erg genoten van het enthousiasme en het expertiseniveau van Bas.


5.0 5.0 1 1 Bas heeft voor onze ondernemersvereniging een technisch verhaal vertaald naar een behapbare materie die praktisch inzetbaar is. Wij hebben erg genoten van het enthousiasme en het e Bas Roos