Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Rob Geus
Bewaar als favoriet

Rob Geus

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Rob Geus kent u als gezicht en uitvoerder van “De Smaakpolitie”. Hij kan uw restaurant keuren, uw personeel motiveren of juist een luchtige kookdemonstratie geven. De mogelijkheden zijn legio, als het binnen het kopje “Horeca en Hygiëne” valt is Rob Geus uw man !

Rob Geus

De persoonlijke missie van Rob Geus is alles schoon en veilig maken rondom de keuken.

Rob kent u als gezicht en uitvoerder van “De Smaakpolitie”, wekelijks weet hij miljoenen kijkers aan de buis te kluisteren met het smaak- makende en -krakende SBS TV programma. Rob is van huis uit chefkok en keurmeester en vanuit deze basis benaderd hij ook alles wat hij doet ; het moet Smaakvol zijn maar zeker ook Hygiënisch. Hij is op de hoogte van de laatste wetten en richtlijnen op dit gebied (haccp).

Bovenal is Rob iemand die dingen heel tastbaar kan uitleggen en op die wijze kan hij uw restaurant keuren, uw personeel motiveren of juist een luchtige kookdemonstratie geven bij u op locatie. De mogelijkheden zijn legio, als het binnen het kopje “Horeca en Hygiëne” valt is Rob Geus uw man!

Onderwerpen

Boekingen van Rob zijn altijd maatwerk, neemt u voor vrijblijvende informatie contact op met zijn manager via het contactformulier. Boekingsinformatie: Rob is te boeken voor diverse (bedrijfs-) presentaties, welke vooraf ter beoordeling aan hem voorgelegd worden.

Achtergrond

Geus begon in 2002 als presentator van De Smaakpolitie bij SBS6. In dit televisieprogramma gaat hij horecagelegenheden bekijken en controleert hij de keukens op hygiëne en veiligheid. Als Geus van mening is dat een restaurant of cafetaria voldoet aan de hygiëne-eisen, dan reikt hij ‘De Smaakpolitie OK-sticker’ uit; vaak blijft het bij advies hoe het beter kan. Behalve horecagelegenheden bezoekt Geus ook studentenhuizen. Het programma Smaakpolitie trok in 2007 gemiddeld bijna een miljoen kijkers per aflevering.

In het najaar van 2008 maakte Rob de Geus reclame voor Stichting Promotie Kalfsvlees. Dit spotje werd na klachten van kijkers van TV gehaald. Het bleek dat de stichting een te rooskleurig beeld schetste van het fokken van vleeskalveren. Geus presenteerde daarnaast samen met Alberto Stegeman het programma Red mijn vakantie!, waarin problemen op vakantieadressen worden opgelost. Bovendien was hij kandidaat in de televisieprogramma’s Ranking the stars, Sterren dansen op het ijs en Stelletje pottenbakkers.

Geus opende op 4 september 2010 een eigen pannenkoekenrestaurant in Maastricht.

Interesse in een een lezing of presentatie?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Wij zijn ook telefonisch te bereiken, 072 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Rob Geus

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid