Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Lisa Steltenpool

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro , 2000 - 3000 Euro

Lisa is diëtist en gespecialiseerd in whole food plant-based voeding. Ze geeft je alle informatie die je nodig hebt om vegan te gaan eten; waar kunnen tekorten ontstaan, hoe kun je deze het beste opvangen en ze geeft je recepten waar je mee aan de slag kan.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Lisa Steltenpool

Lisa Steltenpool is schrijfster van de boeken ‘Vegan Vibes’, ‘Kickstart’ en de eerdere bestseller ‘De Vegarevolutie’. Vegan is inmiddels voorbij de ‘eerste fase’ en het begint nu door te dringen tot het grotere publiek. De meeste publicaties hierover hebben een lifestyle-achtige insteek, maar missen de nodige informatie om het ook echt toe te kunnen passen. Lisa is diëtist en gespecialiseerd in whole food plant-based voeding. Ze geeft je alle informatie die je nodig hebt om vegan te gaan eten; waar kunnen tekorten ontstaan, hoe kun je deze het beste opvangen en ze geeft je recepten waar je mee aan de slag kan.

Onderwerpen waar Lisa Steltenpool over spreekt:

 • Hoe eet je gezond vegan en plantaardig?
 • Hoe breng je plantaardig(er) eten in de praktijk?
 • Duurzaamheid en plantaardig eten
 • Plantaardig koken
 • Voeding en energieniveau
 • Voeding en welvaartsziektes
 • Afvallen en eetgedrag

Lisa geeft in haar lezing aan hoe je de eerste stappen naar plant based het beste kunt zetten: de veelvoorkomende barrières, de misvattingen, maar natuurlijk ook alle voordelen komen voorbij.

Over Lisa Steltenpool

Lisa Steltenpool is diëtist en gespecialiseerd in whole food plant-pased voeding. Sinds begin 2016 heeft ze haar eigen diëtistenpraktijk. Ze deelt graag haar enthousiasme voor gezond en lekker eten. In haar werk komt ze veel mensen tegen die last hebben van vermoeidheid, welvaartsziekten, overgewicht en/of eetproblemen. Het kan anders. Iedereen kan de kwaliteit van zijn leven verbeteren door zich allereerst te zetten tot betere voeding en tevens een betere leefstijl.

Lisa Steltenpool heeft in haar jeugd ongezonde eetgewoontes gehad en had ook veel last van het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS). Ze was vaak moe, had dagelijks buikpijn en ging de deur niet uit zonder paracetamol. Haar zoektocht naar welke voedingsstoffen ze nodig had en hoe ze met voeding van haar klachten af kon komen wakkerde een honger naar informatie aan. Ze begon aan de HBO-studie Voeding & Diëtetiek en deed veel zelfstudie. In 2015 studeerde ze af.

Inmiddels heeft ze drie boeken en een e-book op haar naam staan, eet ze helemaal plantaardig en beweegt ze meer. Met als resultaat dat ze helemaal vrij is van PDS-klachten, blijft ze moeiteloos slank en heeft ze veel meer energie.

Lisa Steltenpool boeken?

Mocht je interesse hebben om Lisa te boeken, dan kun je vrijblijvend contact opnemen via 072 – 450 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Lisa Steltenpool

 • 8,9 op basis van +900 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker