Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Leroy van de Ree
Bewaar als favoriet

Leroy van de Ree

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Leroy van de Ree, voedingsdeskundige, influencer en auteur, helpt mensen gezonde keuzes te maken in de supermarkt door middel van praktische tips en visuele vergelijkingen. Hierbij richt hij zich op onderwerpen als etiketten lezen, marketingtrucs, misleiding en het Nederlandse supermarktlandschap. Leroy staat bekend om zijn heldere en toegankelijke uitleg in de media en op social media.

Novo Nordisk

"Nogmaals bedankt voor je presentatie! We hebben veel leuke reacties ontvangen en je boek werd goed ontvangen!"

Leroy van de Ree

Het is mijn missie om mensen te helpen bij het maken van een gezonde(re) keuze.

Leroy van de Ree, een opgeleide diëtist en populaire voedingsdeskundige, richt zich op het helder en praktisch maken van gezonde eetkeuzes. Het is voor veel mensen lastig om, door alles wat er gezegd wordt over voeding, te weten wat nu echt gezond is. Met zijn kennis en kritische blik biedt Leroy oplossingen die mensen direct kunnen toepassen.

Leroy staat bekend om zijn praktische tips op social media en zijn frequente optredens in de media als expert op het gebied van voeding. Hij geeft antwoord op vragen die vooral gericht zijn op het maken van de juiste keuzes in de supermarkt, een plek waar 80% van het aanbod ongezond is en daardoor een grote valkuil vormt voor veel mensen.

Onderwerpen waarover Leroy spreekt tijdens zijn lezing

  • Gezonde eetkeuzes
  • Etiketten lezen
  • Misleiding herkennen: onzin, desinformatie en marketingstrucs
  • Nederlandse supermarktlandschap
  • Hypes

Leroy is ook in de mogelijkheid om een workshop te geven en is inzetbaar als dagvoorzitter.

Achtergrond Leroy van de Ree

Leroy van de Ree heeft de opleiding Voeding & Diëtetiek afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij is al enige tijd gepassioneerd over gezonde voeding. Hij heeft hierover het boek ‘Voedingsweetjes – jouw gids in de supermarkt’ (2023) geschreven.

Leroy is een populaire voedingsdeskundige op sociale media en heeft ruim 550.000 volgers. Hij deelt daarbij informatie over voeding in supermarkten. Zijn gebruik van pakkende afbeeldingen om producten te vergelijken, maakt het voor zijn publiek duidelijk waarom sommige producten ten onrechte als gezonder of beter worden gepresenteerd. Het is voor veel mensen namelijk lastig om, door alles wat er gezegd wordt over voeding, te weten wat nu echt gezond is.

Interesse in een lezing van Leroy van de Ree of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

HC Health

"Goede informatie over misleidende marketing technieken en no-nonsense informatie. Goede alternatieven. De informatie was overzichtelijk en duidelijk en geeft een andere kijk op de verpakkingen in de supermarkt."

Beschikbaarheid en informatie

Leroy van de Ree

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid