Filters Sluit filters

Categorieën

Filters

Taal
Geslacht
Filters

98 resultaten gevonden

 • Bewaar als favoriet
  Spreker boeken
  Spreker boeken

  Wat zijn de aandachtspunten bij het boeken van een spreker en hoe bepaalt een spreker eigenlijk zijn of haar tarief? Dat ontdek je op deze informatiepagina.

 • Bewaar als favoriet
  Lianne Vorstenbosch
  Lianne Vorstenbosch

  Kracht en kwaliteit van mensen inzetten om organisaties te ontwikkelen en ondernemerschap en innovativiteit te versterken. Vernieuwing gestalte geven door bewustwording en co-creatie. Maatschappelijke situaties oplossen door patronen te doorbreken. Individueel of in groepen, altijd met zicht op echte oorzaken.

 • Bewaar als favoriet
  Katja Staartjes
  Katja Staartjes

  Katja Staartjes beklom een aantal bergen hoger dan 8000 meter, waaronder Mount Everest als 1e Nederlandse vrouw. Met adembenemende beelden neemt zij je mee op avontuur en legt de link naar thema’s als risico’s nemen, leiderschap, vertrouwen, samenwerken en wendbaarheid. Een verhaal met impact en interactie!

 • Bewaar als favoriet
  Sprekers bemiddelen
  Sprekers via bemiddeling

  De spreker die je zoekt heeft nog geen profiel op deSpreker.nl. Wel hebben wij contact met deze (en vele andere) spreker(s), waardoor we jouw spreker naar wens snel kunnen benaderen. Ook kunnen we bemiddelen van de eerste telefonische kennismaking tussen jou en de spreker, tót het afhandelen van de definitieve boeking. Vul het adviesformulier in en wij gaan het voor je regelen. Binnen één werkdag hoor je vervolgens van ons.

 • Bewaar als favoriet
  Michiel Muller
  Michiel Muller

  Michiel Muller is een specialist in ondernemerschap, innovatie, daadkracht en het openbreken van markten. Dat bewees hij onder andere met Route Mobiel en Tango. En momenteel met Picnic. Hij is winnaar van vele marketingprijzen en een veelgevraagd spreker vanwege zijn energieke en meeslepende wijze van presenteren.

 • Bewaar als favoriet
  Willem Gunneman
  Willem Gunneman

  U heeft de boodschap of een zorgvuldig gekozen doelstelling. W!llem heeft de mogelijkheid deze te communiceren in de rol van inspirerend theatermaker, discussieleider, gedreven motivator, dagvoorzitter(PLUS), gastspreker, gastheer of verrassend entertainer.

 • Bewaar als favoriet
  Internationale spreker
  Internationale spreker

  Ben je op zoek naar een internationale spreker voor jouw evenement? Door onze ervaring en uitgebreide netwerk kunnen we jou goed ondersteunen bij het vinden en boeken van de juiste spreker die voldoet aan al jullie wensen. Neem vrijblijvend contact op met deSpreker.nl.

 • Bewaar als favoriet
  Peter Rehwinkel
  Peter Rehwinkel

  Peter Rehwinkel is een bekend gezicht uit de Nederlandse politiek. Hij was Tweede- en Eerste Kamerlid als ook (waarnemend) burgemeester, waaronder Naarden, Bergen en Groningen. Hij spreekt over thema’s (inter)nationaal crisismanagement, politiek, staatsrecht en het Koninklijk huis.

 • Bewaar als favoriet
  Dirk Zeelenberg
  Dirk Zeelenberg

  Door zijn werk als acteur en ondernemer weet Dirk als geen ander hoe je mensen kunt motiveren om dagelijks het beste uit zichzelf te halen. Door zijn ervaringen is Dirk bij uitstek geschikt om te boeken als (gast)spreker, presentator of dagvoorzitter van uw congres of evenementen. Met veel passie, creativiteit en humor is Dirk in staat om hele zalen mee te krijgen in zijn verhaal.

 • Bewaar als favoriet
  Diggy Dex
  Diggy Dex

  Dex is een woordkunstenaar die 15 jaar lang ervaring heeft in het schrijven, rappen en maken van muziek. Eén van de speerpunten is zijn improvisatie, waarbij Dex razendsnel de bevindingen om zich heen kan vertalen naar een treffende, melodieuze en humoristische rap. Een perfect alternatief om uw congres of bijeenkomst op een muzikale manier af te sluiten.

 • Bewaar als favoriet
  workshop netwerken
  Workshop Netwerken

  Houdt u vast: zeventig procent van de nieuwe klanten komt voort uit één of andere vorm van netwerken. Netwerken is ontzettend leuk, niet moeilijk en zeker niet alleen voor de goed gebekten onder ons. Maar het blijft niet alleen bij theorie; er wordt druk geoefend en genetwerkt in deze workshop. Het is net werken.

 • Bewaar als favoriet
  workshop reputatiemanagement
  Workshop Reputatiemanagement

  Reputatiemanagement is de strategie om een gunstig imago op te roepen of een ongunstig imago te vermijden. Reputatie ontstaat door communicatie, klantgerichtheid, maatschappelijke verantwoordelijkheid en de kwaliteit van producten en diensten. Een workshop reputatiemanagement kan hier aan bijdragen.

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid