Webinar Uitdagingen voor het brein

In zijn webinar ‘Uitdagingen voor het brein’ geeft Erik Scherder vanuit zijn huiskamer praktische tips over hoe je in deze tijd om kan gaan met stress. En hoe je jouw brein en je afweersysteem toch nog goed kan onderhouden.

Meer informatie

Online programma Sterker uit de crisis

Tijdens zijn online programma ‘Sterker uit de crisis’ helpt Danny jouw collega’s, klanten of partners voor te bereiden op de toekomst door eerst de toekomstscenario’s te schetsen die relevant zijn voor hun branche, beroep of organisatie.

Meer informatie

Let’s Connect online

Met Let’s connect online krijg je een continue informatiestroom waardoor je als organisatie meteen kunt reageren op actuele ontwikkelingen en veranderingen binnen je team en je organisatie, ook in crisistijd.

Meer informatie

Webinar Een nieuwe kijk op gezondheid

Gezondheid wordt vaak geassocieerd met levensverwachting. Hoe hoger de levensverwachting, hoe gezonder de bevolking. In haar webinar ‘Een nieuwe kijk op gezondheid’ legt Rosanne Warmerdam uit waarom dit te kort door de bocht is.

Meer informatie

Inspiratie-reeks Vergroot je verandermindset

Ben jij je door de corona-crisis extra bewust geworden van het belang van wendbare en veerkrachtige medewerkers? Kunnen jouw collega’s wel een boost gebruiken in hun motivatie? Cyriel Kortleven helpt je met de inspiratiereeks ‘Vergroot je verandermindset’.

Meer informatie

Webinar Klantgerichtheid in crisistijd

One size fits none. Zeker als het om klantgerichtheid en commercie gaat. In het webinar ‘Klantgerichtheid in crisistijd’ van Daniëlle de Jonge en word ook zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk!

Meer informatie

Webinar Het brein in tijden van crisis

Victor Lamme laat in zijn webinar ‘Het brein in tijden van crisis’ zien hoe ons brein werkt in tijden van crisis. En hoe we die kennis kunnen gebruiken om optimaal om te gaan met de uitdagingen waar we nu voor staan.

Meer informatie

Webinar Corona en cultuur

Corona zet onze cultuur op scherp. Dat merk je in de samenleving, in organisaties en in jezelf. Danielle Braun kijkt in haar webinar Cultuur en Corona door de bril van de corporate antropoloog naar onze samenleving in de corona-crisis.

Meer informatie

Webinar Leidinggeven op afstand

In zijn webinar ‘Leidinggeven op afstand’ gaat Guido de Valk in op de behoeftes van het brein op afstand en hoe jij deze behoeftes een plek kunt geven. Zodat men zich goed blijft voelen en goede resultaten worden gehaald.

Meer informatie

Webinar Digitale transformatie

In zijn webinar Digitale transformatie deelt Cris Zomerdijk aan de hand van een actuele praktijkcasus lessen en inzichten. Je leert hoe je binnen jouw organisatie, afdeling of team een succesvolle digitale transformatie realiseert.

Meer informatie