‘U heeft de boodschap of een zorgvuldig gekozen doelstelling’.

Willem Gunneman
Willem heeft de mogelijkheid deze te communiceren in de rol van inspirerend theatermaker, discussieleider, gedreven motivator, dagvoorzitter(PLUS), gastspreker, gastheer of verrassend entertainer.

Met regelmaat verleent Willem Gunneman zijn medewerking aan tal van radio- en televisieprogramma’s. Van wekelijkse muzikale columns op RTV Oost, Omroep Gelderland en RTV Noord, tot Vara’s Kassa, de Coen en Sander Show en Pauw en Witteman.

Zijn teksten klonken onder meer in het Amsterdams Concertgebouw en het nieuwe De La Mar. Vertolkt door klinkende namen als Karin Bloemen en Berget Lewis.

Zijn optreden zijn altijd uniek en altijd met dat wat u wenst te communiceren in het achterhoofd.
Begeleid door sprankelende musici, puur verbaal, solo of in een interactief één-tweetje met pianovirtuoos Jan Vayne. Groots, klein en akoestisch.

Persoonlijke missie Willem Gunneman:
“The one thing that you have that nobody else has is you. Your voice, your mind, your story, your vision. So write and draw and build and play and dance and live as only you can”. Neil Gaiman

Willem Gunneman inhuren of boeken als dagvoorzitter, entertainer of gastspreker?
Willem Gunneman inhuren of boeken als dagvoorzitter, entertainer of gastspreker? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Willem Gunneman SKU UPC Model

“Bij Willem denk ik aan drie dingen, die tezamen het werken met hem tot een feest maken. Willem is veelzijdig, betrokken en plezierig. Zijn veelzijd

Feb 09, 2015 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Edward Zwitser | KNRM 

“Bij Willem denk ik aan drie dingen, die tezamen het werken met hem tot een feest maken. Willem is veelzijdig, betrokken en plezierig. Zijn veelzijdigheid zorgt ervoor dat hij breed inzetbaar is, voor elke doelgroep. Als de presentatie zakelijk moet, dan gebeurt dat. En als het theatraal moet zijn, dan trekt Willem zijn registers open. Die twee gezichten maken Willem tot een unieke presentator. Zijn betrokkenheid maakt dat hij bereid is een tweede mijl te gaan. Als presentator deinst hij er niet voor terug om desgewenst ook mee te denken over de inhoud van een evenement, waarbij zijn vrije denken elke organisator goed van pas komt. Willem doet geen presentatieklusje, hij is onderdeel van het evenement waaraan hij meewerkt. En last but not least is Willem bijzonder plezierig in de omgang. Tijdens brainstormsessies vergeet je dat je aan het werk bent. De fantasie viert hoogtij, zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Maar reken erop dat er tijdens onze samenwerking veel gelachen wordt. En wat mij betreft is dat de basis van elk succes…”


Vanuit de organisatie wil ik je graag nog de complimenten geven voor het begeleiden van de bijeenkomst. We krijgen veel positieve reacties terug. Type

Jan 16, 2015 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Graafschap College 

Vanuit de organisatie wil ik je graag nog de complimenten geven voor het begeleiden van de bijeenkomst. We krijgen veel positieve reacties terug. Typerend is de reactie dat sommige mensen echt dachten dat de technische storing bij het programma hoorde. Nogmaals dank en veel succes verder.
Rigo Heldoorn MSc,
Loco bestuurssecretaris Graafschap College


5.0 5.0 2 2 “Bij Willem denk ik aan drie dingen, die tezamen het werken met hem tot een feest maken. Willem is veelzijdig, betrokken en plezierig. Zijn veelzijdigheid zorgt ervoor dat hij br Willem Gunneman

Gerelateerde sprekers

  • Ir. Coen Jutte

    Ir. Coen Jutte is als organisatie-adviseur, cabaretier en muzikant gespecialiseerd om met muziek én humor mensen de kracht van zelfreflectie te laten ervaren. Dat is immers de belangrijkste voorwaarde voor verandering en groei. Coen is verbonden aan Aberkyn, een ‘change leadership firm’ van McKinsey

     

  • Hans Kazan

    Als spreker is Hans Kazans primaire doel mensen te inspireren hun dromen om te zetten in daden. Dat doet hij met passie, enthousiasme en véél humor. Vanaf het eerste moment betrekt hij de zaal actief bij zijn presentatie waardoor elke lezing een wervelende belevenis wordt.