Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Willem Gunneman
Bewaar als favoriet

Willem Gunneman

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

U heeft de boodschap of een zorgvuldig gekozen doelstelling. W!llem heeft de mogelijkheid deze te communiceren in de rol van inspirerend theatermaker, discussieleider, gedreven motivator, dagvoorzitter(PLUS), gastspreker, gastheer of verrassend entertainer.

Rabobank

"“Inhoudelijk, ijzersterk, to the point, uniek en verrassend. Mede dankzij jou optreden was onze Rabobank ledenavond onvergetelijk.” Ronald van Rijn (Raad van Commissarissen Rabobank Soest-Baarn-Eemnes)"

‘U heeft de boodschap of een zorgvuldig gekozen doelstelling’.

Willem Gunneman
Willem inspireert en nodigt uit. Inhoudelijk, bevlogen, betrokken en altijd anders. Met regelmaat verleent Willem Gunneman zijn medewerking aan tal van radio- en televisieprogramma’s. Van wekelijkse muzikale columns op RTV Oost, Omroep Gelderland en RTV Noord, tot Vara’s Kassa, de Coen en Sander Show en Pauw en Witteman. Zijn teksten klonken onder meer in het Amsterdams Concertgebouw en het nieuwe De La Mar. Vertolkt door klinkende namen als Karin Bloemen en Berget Lewis.

Willem’s optredens zijn altijd uniek en altijd met dat wat u wenst te communiceren in het achterhoofd.
Begeleidt door sprankelende musici, puur verbaal, solo of bijvoorbeeld in een interactief één-tweetje met
pianovirtuoos Jan Vayne. Groots, klein en/of akoestisch.

Hij heeft de mogelijkheid deze te communiceren in de rol van inspirerend theatermaker, discussieleider, gedreven motivator, dagvoorzitter(PLUS), gastspreker, gastheer of verrassend entertainer.

Persoonlijke missie Willem Gunneman:
“The one thing that you have that nobody else has is you. Your voice, your mind, your story, your vision. So write and draw and build and play and dance and live as only you can”. Neil Gaiman

Interesse in een lezing van Willem Gunneman of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Herman Finkers

"“Wat Willem doet is uniek. Daar doen wij cabaretiers een week over”"

Edward Zwitser | KNRM

"“Bij Willem denk ik aan drie dingen, die tezamen het werken met hem tot een feest maken. Willem is veelzijdig, betrokken en plezierig. Zijn veelzijdigheid zorgt ervoor dat hij breed inzetbaar is, voor elke doelgroep. Als de presentatie zakelijk moet, dan gebeurt dat. En als het theatraal moet zijn, dan trekt Willem zijn registers open. Die twee gezichten maken Willem tot een unieke presentator. Zijn betrokkenheid maakt dat hij bereid is een tweede mijl te gaan. Als presentator deinst hij er niet voor terug om desgewenst ook mee te denken over de inhoud van een evenement, waarbij zijn vrije denken elke organisator goed van pas komt. Willem doet geen presentatieklusje, hij is onderdeel van het evenement waaraan hij meewerkt. En last but not least is Willem bijzonder plezierig in de omgang. Tijdens brainstormsessies vergeet je dat je aan het werk bent. De fantasie viert hoogtij, zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Maar reken erop dat er tijdens onze samenwerking veel gelachen wordt. En wat mij betreft is dat de basis van elk succes…”"

Graafschap College

"Vanuit de organisatie wil ik je graag nog de complimenten geven voor het begeleiden van de bijeenkomst. We krijgen veel positieve reacties terug. Typerend is de reactie dat sommige mensen echt dachten dat de technische storing bij het programma hoorde. Nogmaals dank en veel succes verder. Rigo Heldoorn MSc, Loco bestuurssecretaris Graafschap College"

Beschikbaarheid en informatie

Willem Gunneman

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid