Filters Sluit filters

Categorieën

Filters

Taal
Geslacht
Filters

301 resultaten gevonden

  • Bewaar als favoriet
    Ruud Verduin
    Ruud Verduin

    Staat klantgericht denken en werken bij u op de agenda? Zoekt u een spreker over klantgerichtheid voor uw evenement, workshop of klantendag? Wilt u een frisse blik tijdens uw CRM-bijeenkomst? Ruud Verduin spreekt met verve over de razendsnelle ontwikkelingen in marketing en verkoop.

  • Bewaar als favoriet
    Mark van Eck
    Drs. Marc van Eck RM

    Marc van Eck is auteur van onder andere ‘Business Plan op 1 A4; word succesvol met OGSM’ en het boek ‘Internal Branding in de praktijk, het merk als kompas’. In sessies van ½ uur tot 2 uur is Marc van Eck in staat groepen tot 1000 man van de eerste tot de laatste minuut te boeien. Marc inspireert aanwezigen om te bouwen aan sterke merken.

  • Bewaar als favoriet
    Jan-Willem Seip
    Jan-Willem Seip

    Jan-Willem Seip heeft als spreker/ trainer meer dan 5.000 vakprofessionals, ondernemers en zelfstandigen geleerd om méér te halen uit hun acquisitie, klantgerichtheid, netwerken en relatiebehoud. Meer succes en meer plezier. Jan-Willem Seip heeft 11 boeken en ruim 250 artikelen geschreven over verkoop.

  • Bewaar als favoriet
    Teun Voeten
    Teun Voeten

    Teun Voeten werkt als oorlogsfotograaf en antropoloog al meer dan 30 jaar lang over de hele wereld en heeft verslag gedaan van bijna elk conflict ter wereld. Tijdens zijn indrukwekkende visuele lezingen neemt Teun zijn publiek mee naar de frontlinies en gunt ze een kijkje achter de actualiteit.

  • Bewaar als favoriet
    Gijs van Loef
    Gijs van Loef

    Gijs van Loef is adviseur marktwerking gezondheidszorg en publicist. Hij is een onpartijdig criticus van het huidige zorgstelsel en expert marktwerking in de publieke sector. Ook is hij woordvoerder van het Platform Betrouwbare Zorgcijfers.

  • Bewaar als favoriet
    Lucas van Gerwen
    Lucas van Gerwen

    Dr. Lucas van Gerwen is klinisch psycholoog/psychotherapeut en is gespecialiseerd in angst- en stressmanagement. Angst & lef zijn de thema’s die centraal staan bij Van Gerwen. Waar angst is, is ook durf en lef, aldus Van Gerwen. Kwestie van de juiste technieken en vaardigheden aanleren.

  • Bewaar als favoriet
    Guido Thys
    Guido Thys

    Als minst gevraagde spreker van Nederland gaat Guido ook graag uw publiek aan het lachen brengen, inspireren en vooral ook aan het denken zetten. Met de Workshop Klanten Wegjagen. Met Welkom in de 21ste eeuw, handleiding voor disruptieve tijden. Of met Ons Bedrijf Heeft Geen Toekomst, over (intern) ondernemerschap. Maatwerk gegarandeerd.

  • Bewaar als favoriet
    Peter Diekman
    Peter Diekman

    Peter Diekman is spreker op terreinen van bestrijding van fraude, witwassen en corruptie alsmede Governance, Risk & Compliance.

  • Bewaar als favoriet
    Thomas Blekman
    Thomas Blekman

    Ondernemerschap is vanaf nu echt te leren en ook geschikt voor intern ondernemers want Thomas heeft met een enorm enthousiast team de Effectuation principes geschikt gemaakt voor bestaande bedrijven. Er zit zo veel ondernemerszin verborgen in je medewerkers. Alles over weten! Nodig dan deze topspreker uit.

  • Bewaar als favoriet
    Youssef Azghari
    Youssef Azghari

    De ambitie van Youssef Azghari is om stevige bruggen te slaan tussen mensen van verschillende culturen. Naast zijn werk als docent schrijft hij opinies, boeken en verzorgt hij wereldwijd lezingen, debatten en workshops op het gebied van diversiteit en interculturele communicatie.

  • Bewaar als favoriet
    Jacques Brinkman
    Jacques Brinkman

    Als ex-topsporter, meervoudig olympisch kampioen, coach en ondernemer heeft Jacques Brinkman zelf alles aan den lijve mogen meemaken. Schitterende successen, maar ook diepe dalen. Hij spreekt over thema’s als winnaarsmentaliteit, teamwork en ambitie. Hij legt een verbinding tussen bedrijfsleven en sport met aansprekende en inspirerende praktijkvoorbeelden.

  • Bewaar als favoriet
    Cris Zomerdijk
    Cris Zomerdijk

    Cris Zomerdijk is een energieke spreker over het versterken van klantgerichtheid, ondernemerschap en innovatie. Met zijn enthousiasme weet hij professionals te inspireren om veranderingen in gang te zetten. Cris geeft lezingen, workshops en advies op het gebied van veranderen, continu verbeteren en presteren.

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid