Webinar Slimmer thuiswerken zonder Stress

Thuiswerken kan best ingewikkeld zijn. Heel wat mensen ervaren hierdoor werkdruk en stress. In dit webinar leer je hoe je thuis kunt werken én jezelf ontspannen, én werk-privé gescheiden kunt houden, én hoe je met focus en efficiëntie je werk kunt doen.

Meer informatie

Webinar Maak je expertise zichtbaar

Met de snel afnemende baanzekerheid is het nu extra belangrijk om werkgevers te overtuigen van jouw expertise. In dit webinar leert leerexpert Emma Stoks je hoe je écht zichtbaar maakt wat jij kunt.

Niet door je CV te pimpen, maar door een breed pallet aan bewijs voor jouw expertise te creëren.

Meer informatie

Groeien vanaf je eigen (thuis)werkplek!

COVID-19 heeft impact op ons allemaal. Meer afstand lijkt de norm te worden. Met een inspirerend webinar van Egostrippen kunnen we de afstand tot elkaar weer verkleinen en onze eigen impact juist vergroten!

Meer informatie

Webinar Medewerkers aangehaakt houden

In haar webinar ‘Medewerkers aangehaakt houden’ geeft psycholoog en trainer Kim Jansen tips en handvatten voor (HR-)managers om medewerkers aan te blijven haken en zo goed mogelijk door deze periode heen te komen.

Meer informatie

Webinar Verleuken in Corona tijd

De Coronacrisis vraagt om aangepast gedrag bij onszelf, onze collega’s en onze Klanten. Hoe kan Verleuken helpen om dit te laten slagen? Het webinar Verleuken in Corona tijd biedt uitkomst!

Meer informatie

Let’s wrap it UP

In slechts 20 minuten vat Walter samen voor de gasten wat er behandeld is tijdens het evenement, hij zorgt voor groei van de energie, bespreekt alle highlights, zorgt voor groei in saamhorigheid en zorgt voor het omarmen van het doel van de dag. Dit alles in combinatie met een kraakheldere take-out, een energieke host, synergie met alle gasten en je hebt de juiste mix voor een energieke wrap-up.

Meer informatie

Webinar Omzet in Corona tijd

Voor veel organisaties is het harken om omzet binnen te halen. Het is wachten op orders. Kan dat ook anders? Het webinar Omzet in Corona tijd biedt uitkomst!

Meer informatie

Lisa Steltenpool

Lisa is diëtist en gespecialiseerd in whole food plant-based voeding. Ze geeft je alle informatie die je nodig hebt om vegan te gaan eten; waar kunnen tekorten ontstaan, hoe kun je deze het beste opvangen en ze geeft je recepten waar je mee aan de slag kan.

Meer informatie

Michael Kortekaas

Michael Kortekaas (bekend van het tv-programma ‘Hunted’) trainde militairen en politiemensen op fysiek gebied, op gevechtsvaardigheden, procedures en mentale veerkracht. Hij is gespecialiseerd in de (persoonlijke) ontwikkeling van mensen en teams in een High Performance omgeving.

Meer informatie

Rocky Hehakaija

Rocky Hehakaija is een innemende powervrouw, die haar talenten inzet om minderbedeelde jongeren te helpen.
Ze is het enige vrouwelijke lid van de Street Legends, het beste straatvoetbalteam ter wereld, en ze staat gegarandeerd voor inspiratie, interactie, gecombineerd met gezonde dosis humor.

Meer informatie