Thomas Braun

Persoonlijke missie Thomas Braun is Mensen motiveren weer vitaal te worden. Als presentator wil hij het publiek in beweging krijgen, enthousiasmeren.

Thomas Braun (49) geeft al enkele jaren inspirerende lezingen over zijn metamorfose van dikke veertiger naar fietser. Maar ook als presentator van uw event of bijeenkomst komt hij goed tot zijn recht door zijn haast tomeloze en ontwapende enthousiasme. Bovendien is hij een uitstekende interviewer. Hij werkt al 30 jaar in de journalistiek en die ervaring komt op het podium ook erg goed van pas. Thomas Braun heeft presentaties gedaan bij onder andere Reed Business, New Skool Media, KredietUnie Kennemerland en tijdens de start van de Giro in Apeldoorn.

Over zijn boeken en lezingen

Thomas Braun rookte ruim een pakje sigaretten per dag, dronk en at veel te veel en was daarom ook veel te zwaar. Op zekere dag besloot hij het roer om te gooien, stopte met roken, fietste zich in een half jaar helemaal weer fit en bedwong vervolgens – 16 kilo lichter – de hoogste bergtoppen van Europa.

Over de metamorfose van deze ‘dikke veertiger’ schreef Braun het boek, Ga toch fietsen! dat voor zijn lezers een enorme inspiratie is om ook weer wat met hun (werk-)leven te doen. Inmiddels heeft hij vele lezingen gegeven, o.a. bij Achmea, ING, ABN AMRO, PON, Reed Business  en HP maar ook bij boekhandels en fietsclubs en steeds werd er met veel enthousiasme op gereageerd. Zoals Rob van Velzen, ceo van Truphone: ‘Wat een mooi verhaal. Geweldige parallellen met het bedrijfsleven; doelen zetten, omgaan met veranderingen, het onmogelijke presteren en de top behalen. Het was een onvergetelijke middag voor het hele bedrijf.’

Zijn eerste boek, inmiddels achtste druk, werd door het toonaangevende NUSport genomineerd voor Beste Sportboek van het jaar 2011.

Thomas Braun inhuren of boeken voor lezing, presentatie of workshop?

Neem contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Meer video’s

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required FieldBeschikbaarheid en informatie Thomas Braun

  • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.