Percy Tienhooven: Me, Myself en Mijn Gare Lichaam
Sommige dingen… daar heb ik het liever niet over. Eén daarvan is mijn handicap. Ik verberg het het liefst. Door middel van kleding of door simpelweg het te negeren. Dit heeft mijn diverse keren flink in de problemen gebracht. Mijn handicap is onderdeel van mij. Dat kan en moet ik niet negeren. Toch verstop ik het liever. Alsof er niets aan de hand is. Zo ook online.

Toch heb ik besloten mijn verhaal te delen.Ik vind het eng om te doen. Maar het schijnt dat je het dan juist moet doen

Percy Tienhooven: Waar spreek ik over?
“Over hoe ik zo goed mogelijk probeer om te gaan met de hectiek van de 21e eeuw. Dit in combinatie met mijn lichamelijke beperkingen”.

Dit zijn de onderwerpen die op het podium uit mijn mond hart komen:

 • Hoe mijn leven DRASTISCH veranderde naarmate ik voor ‘mezelf’ koos.
 • Hoe ik – en waarom – mijn angsten overwon!
 • Hoe ik de verantwoording over mijn eigen leven aan durfde te gaan en wat me dat gebracht heeft.

Waar ik zoal spreek
Door bedrijven en andere organisaties word ik gevraagd te spreken over hoe je zelfstandig keuzes kan (en durft) te maken. Hoe stel je persoonlijke doelen. Hoe (en waarom) laat je je emoties zien en hoe kunnen we ietsiepietsie beter met elkaar communiceren door jezelf kwetsbaar op te stellen. Ik geef praktische – veelal humoristische – voorbeelden uit mijn leven waardoor mensen meestal geïnspireerd de zaal verlaten en zelf aan de slag durven te gaan met wat voor hen belangrijk is.

En ik spreek zelfs op scholen, ik spreek en interact met kinderen: ik vind het geweldig! Zo sprak ik op basisschool de Zevensprong samen met Isa van 10 jaar oud – over hoe we ervoor kunnen zorgen dat pesten afneemt. Daarna hielden we een super leuke workshop/quiz met de kids!

Percy Tienhooven komt spreken.. Hoe ziet dat eruit?
Lijkt het je leuk dat ik kom spreken? Dit is wat ik dan voorstel:

 • Een spreeksessie van 60 minuten
 • Waarvan 30 minuten spreken en 30 minuten Q&A/interactie met publiek
 • Telefonisch contact zodat ik mijn verhaal kan afstemmen op jouw publiek
 • Mogelijkheid tot ondersteuning workshop

Percy Tienhooven inhuren of boeken voor een lezing?
Percy Tienhooven inhuren of boeken voor een lezing? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Tariefindicatie: 750 - 1250 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Esther Crombag

  Esther Crombag is een inspiratiebron voor anderen, ook voor mensen zonder beperkingen. Ze geeft inspirerende lezingen waarin ze haar publiek vertelt over haar wereld vol met uitdagingen, maar vooral een wereld vol met kansen.

   

 • Joseph Oubelkas

  Joseph Oubelkas heeft van 2004 tot 2009 onschuldig vast moeten zitten in een gevangenis in Marokko. Joseph zoomt met zijn ervaringen in op mentale overlevingskracht en hoe wezenlijk dat is voor ondernemerschap, maar ook voor vele andere aspecten in het leven. Als spreker heeft Joseph al tienduizenden mensen met zijn verhaal mogen inspireren.