Paul van den Brink
Dr. Paul van den Brink MBA is academisch opgeleid in de informatica en heeft een Master in de bedrijfskunde. Paul heeft onderzoek gedaan naar en een dissertatie geschreven over sociale, organisatorische en technologische condities die kennismanagement mogelijk maken. Paul is meer dan 15 jaar kennismanagement specialist, is docent kennismanagement bij een aantal opleidingsinstituten en publiceert regelmatig over dit onderwerp. Hij is oprichter en moderator van de Kennismanagement groep op LinkedIn (vanaf 2008, meer dan 900 deelnemers).

Specialisatie
De specialisatie van Paul van den Brink is het vergroten van de denkkracht en innovatie vermogen van een organisatie door het creëren van een omgeving waarin medewerkers ideeën, oplossingen, ervaringen en kennis met elkaar en met externe deskundigen uitwisselen — in casu beter met elkaar samenwerken. Dit wordt bereikt via het bewerkstelligen van gedrags- en cultuurverandering, het aanpassen van werkwijzen en het herinrichten van structuren in de organisatie.

Het Nieuwe Werken
Paul van den Brink kan ook als spreker over Het Nieuwe Werken optreden, het boek “De Kunst van Het Nieuwe Werken”, dat hij samen met Rosan Gompers schreef, is in 2012 genomineerd voor Managementboek van het jaar.

Persoonlijke missie Paul van den Brink: als mens hebben we een bestemming om andere mensen verder te helpen, om mensen in beweging te krijgen. Als iemand anders daardoor groeit, groei je zelf ook.

Dr. Paul van den Brink MBA boeken als spreker?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field