Op zoek naar een inspirerende trendwatcher die de toekomst zichtbaar maakt?

Nanon Soeters
Bewaar als favoriet

Nanon Soeters

Door haar uitgebreide ervaring in maatwerkprojecten voor specifieke opdrachtgevers is Nanon Soeters het best bewaarde trendgeheim van Nederland. Ze is gepokt en gemazeld in het trendwerk en in het doorvertalen van trends voor opdrachtgevers.

Nanon Soeters

Wie heeft tijd om naar de toekomst te kijken? Veel bedrijven en overheden kijken maar een paar jaar vooruit en dan alleen op hun eigen werkgebied. De hedendaagse complexiteit en dynamiek vragen om een ander perspectief. Hoe krijg je grip op die veranderingen? Trendwatcher Nanon Soeters kijkt breed naar de toekomst en brengt al ruim 15 jaar de toekomst in beeld voor bedrijven en overheden.

Specifiek voor het doel en de doelgroep van jullie bijeenkomst maakt ze een selectie van trends en inspirerende voorbeelden om duidelijk te maken welke kant het opgaat en waar kansen liggen. Ze biedt hiermee zowel inspiratie als handvatten om aan de toekomst te werken. Het ontwikkelen van werkvormen om met de geboden trendkennis aan de slag te gaan hoort er vanzelfsprekend bij. Wat heb je aan trendkennis als je die niet kunt toepassen?

Mogelijke thema’s lezing Nanon Soeters

Nanon Soeters is een oorspronkelijke denker die vooral mogelijkheden ziet. Vanuit haar helikopterview van trends over alle werkgebieden en thema’s spot ze voortdurend nieuwe inspirerende voorbeelden. Ze vertaalt die door naar nieuwe marktpositioneringen, nieuwe rollen, scenario’s of concepten.

 • Het belang van werken met trends
 • Trendimplementatie
 • Veranderende consumentenwaarden
 • Trends branche-specifiek:
  • Food
  • Wonen & gebiedsontwikkeling
  • Gezondheidszorg
  • Cultuur

Achtergrond Nanon Soeters

Nanon Soeters studeerde Kunstbeleid & Management en Kunstgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit van Utrecht. Van jongs af aan was zij geïnteresseerd in hoe een maatschappij zich visueel uitdrukt en hoe je maatschappelijke kantelingen daaruit afleest. De wereld van beleid en management spreekt haar aan vanwege de mogelijkheid om veranderingen te bewerkstelligen.

Vanuit haar fascinatie voor beeldcultuur startte zij met een partner in 2006 Rozenbrood Picturing the Future. Hierin doet ze onderzoek naar de toekomst en brengt deze in beeld. Binnen Rozenbrood doet Soeters maatwerk-onderzoek dat ze weergeeft in maatwerkpresentaties. Hun presentaties hebben een hoog beeldend gehalte, vanuit de gedachte dat juist creatievelingen als eerste vorm geven aan de veranderende tijdgeest.

Haar meer dan 15 jaar ervaring in trendonderzoek en trendimplementatie zet ze graag in voor toekomsthongerige opdrachtgevers. Soeters startte in 2011 de Rozenbrood Trendacademy, is founder van het TrendConnection netwerk, lid van de Dutch Future Society en sinds 2022 Trendredenaar.

Lezing Nanon Soeters voor jouw event boeken?

Nanon Soeters maakt de toekomst zichtbaar en biedt handvatten om de kansen te grijpen die de toekomst biedt. Niet gebonden aan een organisatie en de cultuur en de geschiedenis daarvan, kan ze zaken aan de orde stellen die als het ware onzichtbaar zijn geworden.

Ben je geïnteresseerd geraakt in het verhaal van Nanon, heb je vragen over een trendlezing of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Nanon Soeters

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid