Op zoek naar een muzikale start voor jouw bijeenkomst?

Muzikale mini-cursus Luisteren
Bewaar als favoriet

Muzikale Spoedcursus Luisteren

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Hoe leuk is het om jouw vergadering of event te starten met een ‘Muzikale Spoed Cursus Luisteren’? Je leert niet alleen effectiever te luisteren, maar mensen zullen ook beter naar jou gaan luisteren! Met veel live muziek en verrassende inzichten uit de muziek, die je direct toe kan passen.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Muzikale Spoedcursus Luisteren

Een originele start van een congres, vergadering of seminar. Op zo’n dag ben je veel aan het luisteren, maar hoeveel informatie blijft er nou uiteindelijk hangen? En iedereen kan luisteren, maar niet iedereen hoort hetzelfde. Daar zit muziek in. Deze interactieve en muzikale Spoedcursus Luisteren met Nicolaas Duin inspireert, verwondert en resoneert.

Iedereen weet hoe belangrijk luisteren is, maar ook hoe moeilijk dat kan zijn. Terwijl luisteren naar muziek juist helemaal niet moeilijk is. Dat is leuk, ontspannen en ook nog gezond. In 20 minuten leert Nicolaas Duin jullie in vijf stappen hoe je een betere luisteraar wordt, door middel van inzichten uit de muziek. Een Muzikale Spoedcursus Luisteren is altijd een schot in de roos.

Met als resultaat: meer leeropbrengst voor jouw congres, vergadering of seminar.

  • Hoog energie niveau, energizer met inhoud en veel live muziek.
  • 20 minuten
  • Online of op locatie
  • Nederlands of Engels

Achtergrond van muzikant en spreker Nicolaas Duin

Als freelance muzikant stond Nicolaas Duin ruim 20 jaar op podia over de hele wereld. Van de ‘Alpha’ op Lowlands tot en met een dorpsplein in Guatemala. Niet alleen de muziek fascineerde hem, maar vooral ook de samenwerking in bands, het presteren onder druk en de wonderbaarlijke energie die vrijkomt wanneer mensen samen van muziek genieten.

Hij stond op de allerkleinste en de allergrootste podia en had tot maart 2020 een goed gevulde agenda. Corona bracht daar verandering in, want optreden voor een groot publiek was niet meer mogelijk. Dit was het moment waarop Nicolaas Duin overschakelde van muzikant naar ‘muzikaal spreker’. Een stap die hij allang van plan was om te maken, maar waar hij nooit tijd voor had. Binnen een jaar was zijn agenda wederom geheel gevuld. Onder andere met klanten zoals Microsoft, ING, FedEx, Cargail, KPMG en Van Lanschot.

Interesse in een Muzikale Spoedcursus Luisteren van Nicolaas Duin?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Muzikale Spoedcursus Luisteren

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker