Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Martijn van Laak
Bewaar als favoriet

Martijn van Laak

Martijn van Laak is gespecialiseerd in nieuwe leiderschapsstijlen die gericht zijn op het verhogen van werkplezier en klantgerichtheid in organisaties. Zijn achtergrond in Lean en Agile speelt een belangrijke rol.

Martijn van Laak

Martijn van Laak gelooft dat zijn visie op werkgeverschap sterk en inspirerend is voor anderen en hij wil graag veel meer mensen inspireren en laten leren van zijn best practises, maar ook van zijn successen en fouten op de weg hierna toe. Vragen die hem op dit moment bezig houdt zijn bijvoorbeeld, hoe behouden we deze cultuur als we als organisatie groeien in aantallen medewerkers? Of hoe stimuleren we eigenaarschap en zelfsturing?

Mogelijke onderwerpen lezing Martijn van Laak:

  • coachend leiderschap
  • tevredenheid op de werkvloer / werkplezier
  • klanttevredenheid
  • lean management
  • agile
  • zelfsturing
  • prestatiemanagement

Als spreker valt Martijn van Laak op in zijn enthousiasme en overtuiging en staat hij bekend als iemand die anderen weet te raken door het eerlijke en kwetsbare verhaal. Met passie, humor en veel ervaring weet Martijn de luisteraars aan zich te binden.

Achtergrond Martijn van Laak

Martijn van Laak is gespecialiseerd in nieuwe leiderschapsstijlen. Stijlen gericht op het verhogen van werkplezier en klantgerichtheid in organisaties. Zijn achtergrond in Lean en Agile speelt een belangrijke rol. Hij heeft veel geleerd over leiderschap door het toe te passen in zijn eigen organisatie en door leiderschap teams te begeleiden bij zijn klanten.

Martijn is mede oprichter van de Lean Consultancy Group (LCG). Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een advies- en trainingsbureau met ca 60 medewerkers. LCG helpt organisaties hun prestaties te verbeteren en zo hun impact te vergroten. Hierbij maken zij gebruik van de Lean en Agile filosofie.

De kern is om van “klant zijn” een feestje te maken en werk inspirerend te laten zijn. Dit leidt tot duurzame financiële resultaten. Het bijzondere van LCG is hun 50 jaren doel: het levensgeluk vergroten! De werkwijze van Lean Consultancy Group is al drie jaar op rij beloond met de benoeming tot beste werkgever van Nederland (categorie Small & Young Workplaces, Great Place to Work) en dit jaar zelfs in de tweede positie in de Europese ranking.

Interesse in een lezing van Martijn van Laak?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Martijn van Laak

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid