Lisa Portengen
Lisa Portengen is streetwise, ondernemer, trainer, lief, stout en creatief. Na haar studie aan de Akademie voor Kleinkunst, waar ze nog steeds docent is, en carrière als actrice, ging ze een hele andere kant op. Als eigenaar van een belevingsbureau organiseerde ze acht jaar lang bedrijfsevenementen. Samen met het Durftevragen team maakten ze Durftevragen tot de meest gebruikte # op twitter, en hielp ze honderden ondernemers met het behalen van hun doelen.

Of ze nou het MT van een grote organisatie (Logica) traint of een lezing geeft aan een vrouwennetwerk, zij weet de mensen ‘te ontmaskeren’ en ze tools mee te geven hoe mensen meer keuzes kunnen maken vanuit Liefde. Lisa Portengen is ‘Practice what you preach’, Lisa Portengen is Smart&Sexy. De Smart&Sexy lifestyle, opgericht door Powervrouw 2011 Lisa Portengen is groot. Ruim 50.000 vrouwen per maand weten zich geïnspireerd op thema’s als bewustwording, persoonlijke groei, vrouwelijkheid en ondernemerschap. De missie is om ‘vrouwen te laten ervaren wie ze werkelijk zijn.’

Smart staat voor bewustwording, Wie ben je, wat wil je? Sexy staat voor aantrekkelijk. Hoe ga je dat wat je wilt op een aantrekkelijke manier creëren? De lezingen en workshops van Lisa zitten vol inzichten, humor, tips, (zakelijk) flirten en kadootjes. Een mooie boodschap verpakt in praktische oefeningen en een pittige inhoud op een charmante manier gebracht.

Lisa: ‘Ik wil mensen in beweging zetten. Mijn theaterervaring, authenticiteit, passie, humor, honderden boeken, films, trainingen, creëren van concepten, mijn netwerk, alles zet ik in om vrouwen (en soms ook mannen) te empoweren.’

De 3 thema’s waarover Lisa kan spreken zijn:

1) Smart&Sexy, Women only
In een theatraal gesprek met het publiek neemt Lisa de vrouwen mee in de wereld van Smart & Sexy.
In 7 stappen geeft ze vrouwen tips&tricks mee over hoe zij op een bewuste en aantrekkelijke manier hun wensen kunnen creeeren. Deze tips zijn zowel prive als zakelijk in te zetten. Met humor en heel veel interactie deelt Lisa haar tips en inzichten met alle vrouwen. Het is een echte boost voor je zelfvertrouwen. Geen saaie powerpoints maar muziek, oefeningen en veel praktische voorbeelden.

2) Smart&Sexy in business (Aantrekkelijk netwerken! ook voor mannen!)
We moeten allemaal aan de bak! Netwerken. We leven in een tijd waarin we meer en sneller dan ooit contact leggen. Onze ideeën kunnen delen. Het is transparant. Als je niet leuk bent? Dan wil men geen zaken meer met je doen, zo simpel en snel gaat dat. In deze lezing ervaar je in 7 Smart&Sexy stappen hoe je een onuitwisbare indruk kan maken bij je collega’s, je klanten en je leveranciers. En…. bij jezelf!

3) De 7 Smart&Sexy wetten van Social Media (ook voor mannen!)
Smart&Sexy is een van de meest succesvolste cases op social media gebied van dit moment. In 3 jaar tijd een merk neergezet dat vrouwen inspireert om nog meer uit het leven te halen. Het is tribe. Een beweging dat zorgt ervoor meer dan 50.000 vrouwen per maand nog positiever in het leven staat. En nu jij. Of jouw bedrijf. Wat is jouw verhaal? Hoe creëer jij fans? Hoe krijg je meer volgers? Hoe bouw je aan je merk? Het gaat allemaal over twee vragen: wat wil je? (smart) en hoe ga je dat op een aantrekkelijke manier bereiken? (sexy). Na deze lezing weet jij nog beter weet hoe jij je zelf of het bedrijf kan profileren en hoe jij jouw wensen uit op een aantrekkelijke manier.

Meer video’s

Recensies

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veld

Lisa Portengen SKU UPC Model

Briljante workshop! Dynamisch, persoonlijk en goede interactie met de groep. Een sprankelende persoonlijkheid. Geeft energie en laat zien hoeveel invl

Apr 15, 2014 by Anonymous
Bedrijfsnaam: UWV 

Briljante workshop! Dynamisch, persoonlijk en goede interactie met de groep. Een sprankelende persoonlijkheid. Geeft energie en laat zien hoeveel invloed je hebt op je eigen denken. Uplifting en empowering, als je regelmatig een sessie van Lisa bijwoont, kan je de hele wereld aan. Wat mooi om te zien, dat een theaterachtergrond zichtbaar helpt bij het boeien van een groep mensen. Topwijf!

Dit zijn zomaar wat quotes uit de evaluatie die is gehouden onder de ruim 400 deelnemers aan de conferentie Hoge Hakken Echte Banen op 7 maart 2014 in congrescentrum 1931 in Den Bosch. Toen wij als organisatiecommissie Lisa Portengen vroegen om voor ons een drietal workshops te verzorgen, vermoedden we wel, dat zij goed in de smaak zou vallen. Dat de deelnemers haar optredens beloonden met een 9,2 als eindcijfer, was zelfs boven onze verwachting. Wij hebben genoten van de samenwerking met Lisa en haar management en wij zullen ongetwijfeld nogmaals de samenwerking zoeken.

Ron van Steenis
Evenementenorganisator UWV


Namens alle girls die gisteren aanwezig waren, nogmaals heel hartelijk bedankt voor je inspirerende en relaxte workshop en je enthousiasme en hartelij

Mar 11, 2014 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Rotary Club Blaricum Centaurea 

Namens alle girls die gisteren aanwezig waren, nogmaals heel hartelijk bedankt voor je inspirerende en relaxte workshop en je enthousiasme en hartelijkheid. Heerlijk na een drukke dag zo’n workshop. We hebben het erg naar ons zin gehad. Ik en ik weet zeker van nog een paar anderen hebben er gedurende de dag nog vaak aan gedacht! Je liedjes waren mooi en je stem prachtig! Ik had er nog wel een paar willen horen!


Het was superleuk! Is ook heel goed ontvangen door de dames.

Mar 08, 2014 by Anonymous
Bedrijfsnaam: ING 

Het was superleuk! Is ook heel goed ontvangen door de dames.


4.7 5.0 7 7 Briljante workshop! Dynamisch, persoonlijk en goede interactie met de groep. Een sprankelende persoonlijkheid. Geeft energie en laat zien hoeveel invloed je hebt op je eigen denken Lisa Portengen
Page:
123

UWV

Briljante workshop! Dynamisch, persoonlijk en goede interactie met de groep. Een sprankelende persoonlijkheid. Geeft energie en laat zien hoeveel invloed je hebt op je eigen denken. Uplifting en empowering, als je regelmatig een sessie van Lisa bijwoont, kan je de hele wereld aan. Wat mooi om te zien, dat een theaterachtergrond zichtbaar helpt bij het boeien van een groep mensen. Topwijf! Dit zijn zomaar wat quotes uit de evaluatie die is gehouden onder de ruim 400 deelnemers aan de conferentie Hoge Hakken Echte Banen op 7 maart 2014 in congrescentrum 1931 in Den Bosch. Toen wij als organisatiecommissie Lisa Portengen vroegen om voor ons een drietal workshops te verzorgen, vermoedden we wel, dat zij goed in de smaak zou vallen. Dat de deelnemers haar optredens beloonden met een 9,2 als eindcijfer, was zelfs boven onze verwachting. Wij hebben genoten van de samenwerking met Lisa en haar management en wij zullen ongetwijfeld nogmaals de samenwerking zoeken. Ron van Steenis Evenementenorganisator UWV

Rotary Club Blaricum Centaurea

Namens alle girls die gisteren aanwezig waren, nogmaals heel hartelijk bedankt voor je inspirerende en relaxte workshop en je enthousiasme en hartelijkheid. Heerlijk na een drukke dag zo’n workshop. We hebben het erg naar ons zin gehad. Ik en ik weet zeker van nog een paar anderen hebben er gedurende de dag nog vaak aan gedacht! Je liedjes waren mooi en je stem prachtig! Ik had er nog wel een paar willen horen!

ING

Het was superleuk! Is ook heel goed ontvangen door de dames.Beschikbaarheid en informatie Lisa Portengen

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker