Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Katinka Baehr
Bewaar als favoriet

Katinka Baehr

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Katinka Baehr is journalist, bekend als verslaggever voor de VARA en de VPRO op Radio 1. Als dagvoorzitter stelt ze scherpe vragen en is ze erop gebrand dat een debat of interview inhoudelijk sterk is maar nooit saai wordt. Ze leidde onder andere debatten over cultuur, geschiedenis, wetenschap, politiek, opvoeding, burgerschap en immigratie.

Kompass. Mensenrechten Dichtbij

"Een goede dagvoorzitter kan een evenement maken of breken. Katinka was tijdens de launch van onze organisatie meer dan uitstekend, Haar optreden was functioneel, betrokken en warm. Daarmee liet ze onze organisatie stralen en droeg ze enorm bij aan de geweldige sfeer in de zaal. Ik beveel haar van harte aan."

Katinka Baehr

Katinka Baehr is programmamaker voor NPO Radio 1 en een zeer ervaren dagvoorzitter. Als dagvoorzitter stelt ze scherpe vragen en is ze erop gebrand dat een bijeenkomst inhoudelijk sterk is en nooit saai wordt.

Katinka bereidt zich zeer grondig voor, presenteert verfrissend en losjes en stelt geïnterviewden op hun gemak. Als programmamaker is ze eraan gewend mensen te interviewen die dat nog nooit eerder hebben meegemaakt. Katinka Baehr weet met originele vragen en onverwachte observaties de aandacht van iedere zaal vast te houden. Zo leidde ze ook bijeenkomsten met verpleegkundigen, notarissen, uitkeringsgerechtigden, buurtbewoners, docenten en museumdirecteuren, en interviewde ze boeren, kinderen, asielzoekers en ambassadeurs. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

Onderwerpen

Katinka Baehr’s specialiteit zijn bijeenkomsten over bijvoorbeeld maatschappelijke, wetenschappelijke en culturele thema’s met interviews en/of debatten en interactie met het publiek.

Achtergrond

Katinka is een ervaren spreker met ruime ervaring(en). Ze is regelmatig te zien als gespreksleider voor opdrachtgevers zoals; NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek), Raad voor Cultuur, Dutch Culture Gelderland,  Eindhoven, Netwerk Democratie, VTOI (Vereniging van Toezichthouders in onderwijsinstellingen)

Interesse in Katinka Baehr als spreker of dagvoorzitter?

Aangesproken door Katinka? Interesse in een interessante lezing? Katinka verzorgt altijd een lezing van formaat.
Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Kompass. Mensenrechten Dichtbij

"Een goede dagvoorzitter kan een evenement maken of breken. Katinka was tijdens de launch van onze organisatie meer dan uitstekend, Haar optreden was functioneel, betrokken en warm. Daarmee liet ze onze organisatie stralen en droeg ze enorm bij aan de geweldige sfeer in de zaal. Ik beveel haar van harte aan."

Universiteit Utrecht

"Katinka was dagvoorzitter bij ons symposium over een gevoelig onderwerp met een zeer divers publiek, van artsen tot politici. Katinka ging daar prachtig mee om, was doelgericht, grappig, en heerlijk scherp, maar ook sensitief en warm. Het symposium was extra interessant voor het publiek door de afwisseling van korte presentaties, wat langere interviews, en discussies met de zaal, die ze zeer professioneel leidde. Het programma was vol en strak, maar we liepen niet uit. Het symposium was een groot succes en dat was zeker voor een groot deel aan Katinka te danken. Ik beveel haar dan ook van harte aan!"

Rochdale

"Katinka Baehr is een uitstekende dagvoorzitter. Had zich goed voorbereid en kon zich goed inleven in de materie en ook in de verschillende mensen die daarover met elkaar in gesprek gingen. Niets dan lof!"

Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Gelderland (ROVG)

"We hebben Katinka gevraagd als dagvoorzitter voor ons symposium over verkeersveiligheid. Tijdens de voorbereiding dacht ze actief mee en was ze zeer betrokken. Ze kon goed inschatten wat zou werken tijdens het symposium en wat niet. Tijdens de dag zelf liet ze zich als een veelzijdig dagvoorzitter zien. Ze presenteerde sprekers, leidde een groepsinterview met politici en een debat met mensen uit de zaal. Wat opviel was haar scherpe reactie op wat gezegd werd. Mooi ook was hoe ze haar interviewstijl aanpaste op de persoon met wie ze sprak. We hadden een vol en strak programma maar Katinka wist het voor elkaar te krijgen alles volgens schema te laten verlopen op haar eigen charmante manier."

Woningstichting Stadlander

"Katinka heeft, als moderator van de stakeholdersbijeenkomst ‘Onze Klant, Uw klant’, een positieve invloed gehad op de sfeer en dynamiek die avond. Ze heeft van te voren mee gedacht over de opzet van de avond wat zeer gewaardeerd werd. Vertegenwoordigd waren onder meer bewoners, de gemeente, de politie, zorgorganisaties, welzijnsinstellingen, het maatschappelijk werk en de geestelijke gezondheidszorg. Allemaal partijen die elkaar regelmatig tegenkomen in de wijk en met en voor elkaar werken. Haar ontspannen houding, passend gevoel voor humor en enthousiasme nodigde de aanwezigen uit om actief mee te doen en hun mening te uiten."

Beschikbaarheid en informatie

Katinka Baehr

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid