Op zoek naar een inspirerende dagvoorzitter voor jouw (online) bijeenkomst?

Donatello Piras
Bewaar als favoriet

Donatello Piras

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro, Boven 4000 Euro

Donatello Piras is veelgevraagd dagvoorzitter, presentator & overtuigexpert met jarenlange ervaring in binnen- en buitenland. Hij leidt jaarlijks op energieke & enthousiasmerende wijze vele congressen, is coach van managers en politici en treedt regelmatig op in de media als volger van internationale politiek.

Donatello Piras

Donatello Piras is een veelgevraagd dagvoorzitter, presentator, gespreks- en debatleider met jarenlange ervaring in binnen- en buitenland. Zijn grote passie op het podium is een evenement of bijeenkomst zo goed maken en presenteren dat de aanwezigen niet eens merken dat de tijd voorbij is gevlogen. Dat komt door zijn ervaring van duizenden vlieguren op het podium maar vooral door zijn passie en enthousiasme.

Presenteren zit hem in het bloed en dat blijkt: opdrachtgevers zijn unaniem tevreden en enthousiast van radioprogramma tot verkiezingsdebat. En van interview tot jaarcongres. Het resultaat? Enthousiasme en energie in de zaal!

Ervaren generalist

Donatello Piras houdt zich bezig met het leiden van 80 congressen op jaarbasis. Van jaarcongres tot symposium en van internationale meeting tot kick-off. Donatello is een enorm ervaren generalist en maakt ieder congres tot een succes. Hij betrekt altijd op laagdrempelige wijze de deelnemers bij het programma, is een goede interviewer en heeft ook veel oog voor de sfeer op het event. Daarnaast traint en coacht hij professionals van ceo’s tot politici op het gebied van overtuigen. Van mediatraining tot presentatie. Piras begeleidt graag mensen om nog beter te presteren op en rond het podium.

Donatello Piras als spreker en workshopleider

Donatello is een veelgevraagd analist voor zowel de Nederlandse als de Italiaanse politiek. Hij geeft als overtuigexpert regelmatig commentaar op Nederlandse politieke debatten en campagnes en als Italië-volger duidt hij de soms lastige Italiaanse realiteit voor de Nederlandse kijker en luisteraar. Mogelijke onderwerpen zijn onder andere:

  • Overtuigingskracht
  • Presenteren & Pitchen
  • Politieke speeches en debatten
  • Framing
  • De kracht van Argumenteren
  • Italiaanse politiek

Achtergrond

Als televisiepresentator werkte hij voor RTL-Z waar hij de Talkshow Z in Zaken presenteerde en als commentator schuift hij vaak aan bij radio- en tv programma’s van BNR, NOS, WNL en RTL zoals Nieuwsuur, Radio1 Journaal en Goedemorgen Nederland. Donatello staat vrijwel dagelijks op het podium voor bedrijven, overheden, NGO’s en het onderwijs. Hij begeleidt ook  allerhande bijeenkomsten en congressen waarbij interactiviteit een belangrijk onderdeel vormt. Zijn energieke optredens worden gekenmerkt door professionaliteit, enthousiasme en scherpte. Donatello presenteert in het Nederlands, Engels en Italiaans.

Donatello Piras boeken als dagvoorzitter, workshopleider of voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Donatello Piras

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid