Lars Sorensen. Dagvoorzitter, Presentator, Spreker, Ondernemer.
Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg. Wil je verandering? Wil je vooruit? Dan is verandering noodzakelijk. Mensen blijven zo graag hangen in oude vertrouwde patronen. Maar om te kunnen vliegen moet je wel afzetten. In beweging komen.

Spreker Lars Sorensen
Lars is een energieke spreker die interactief en dynamisch een zaal meeneemt in bijzondere verhalen over vele inspirerende helden. Mensen die anders durfde denken, die de stap maakte van van dromen naar doen. Thema’s; Innovatie, Duurzaam ondernemen, De Digitale Revolutie, De Circulaire Economy, Social Media, Internet Ondernemen, Sustainable Development Goals van de UN, Improviseren en Vrolijk Fouten maken.

Dagvoorzitter Lars Sorensen
De stijl van Lars Sorensen als dagvoorzitter kenmerkt zich door een hoge energie en veel interactie. Lars Sorensen kan als interviewer het beste uit sprekers, gasten en publiek naar boven halen. Hij weet verbindingen tussen inhoud en werkvormen te leggen en zet een sfeer neer die open is en oproept tot creativiteit.

Eventdesign
Lars kan ook helpen met het ontwerpen van uw bijeenkomst. Hij komt in overleg met partners en opdrachtgevers tot creatieve oplossingen en invullingen voor evenementen en bijeenkomsten. Hierbij gebruikt hij beproefde interactieve werkvormen of innovatieve event concepten, maar vooral de juiste mensen. Om zo tot de beste match van interactie, dynamiek, entertainment en inhoud te komen.

Lars werkte het afgelopen jaar onder meer voor; ADOBE, De Groene Zaak, CBS, ING, KVK, Accenture, BNR Nieuwsradio, WNL, Radio 2, The Circle Economy, NUDGE, Sublime FM, Exact Software. Lars is ook inzetbaar voor Engelstalige evenementen.

Interesse in een lezing van Lars Sorensen of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Rutger Mollee

  Met flair -haast kwajongensachtig- en veel vaart schakelt Rutger Mollee moeiteloos tussen verschillende sprekers; bijzaak en hoofdzaak; oppervlakte en essentie. Daarbij vergeet hij nooit zijn publiek en zal hen waar mogelijk in het gesprek betrekken. Zijn opleiding en ervaring geven hem een schat aan ervaring en bedrijfseconomische bagage. Finalist dagvoorzitter van het jaar.

   

 • Ronnie Overgoor

  Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn enthousiasme, humor, scherpte en interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen. Organiseert u een event voor een ondernemend publiek met als thema ondernemerschap, innovatie, internet, trends of verandering? Dan is Ronnie de perfecte keynote spreker.

   

 • Sofie van den Enk

  Met haar ruime ervaring op zowel live podia als voor de camera is KRO-presentatrice Sofie van den Enk (36) een echte vakvrouw te noemen. Naast haar werk in de media, presenteert ze regelmatig live events voor uiteenlopende opdrachtgevers. Die roemen haar soepele stijl, die met humor en vaart iedereen bij presentaties betrekt zonder aan inhoud in te boeten.