Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Dagvoorzitter en presentator Lars Sorensen
Bewaar als favoriet

Lars Sorensen

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro , 3000 - 4000 Euro

Lars Sorensen is een energieke spreker die interactief en dynamisch een zaal meeneemt in bijzondere verhalen over vele inspirerende helden. Mensen die anders durfde denken, die de stap maakte van van dromen naar doen. De stijl van Lars Sorensen als dagvoorzitter kenmerkt zich door een hoge energie en veel interactie.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Thinc ahead

Als Thinc ahead zijnde zijn we heel goed geholpen door Anneke. Heel gericht hebben wij contact opgenomen, omdat we al precies wisten voor wie we wilden gaan. Dit was een wens vanuit de opdrachtgever. Ik kan dan ook niet veel zeggen over advies of de website, want daar hebben wij geen gebruik van gemaakt voor deze opdracht. Het contact met Anneke en de Spreker in het algemeen is heel prettig verlopen, er werd snel geschakeld en meegedacht over kosten in het geval van een meerdaags evenement. Maar we waren er snel uit, beschikbaarheid was snel gecheckt en we konden het contract vrij snel tekenen. Ook wilde ze heel erg meedenken over de beste voorbereiding, dus in plaats van een telefonische voorbereiding een fysieke afspraak. Toen alles formeel geregeld was, konden wij het verder helemaal afspreken met Lars Sorensen zelf. Het was heel fijn dat dit rechtstreeks kon, zonder dat daar iemand tussen zat. Het contact met Lars verliep ook heel soepel. En de voorbereiding tot de dagen van het evenementen eigenlijk ook. Het was prettig dat we in de week voorafgaand pas de fysieke afspraak hadden staan, zodat we alles in één keer goed met hem door konden nemen. En daarnaast op de zondag van het evenement, hadden we nog een generale repetitie. Al met al een geslaagd online evenement, met een goede presentator.

Lars Sorensen

Dagvoorzitter, Presentator, Spreker, Ondernemer.
Lars Sorensen staat bekend als de meest interactieve dagvoorzitter van Nederland. Hij zet zalen in beweging, verbindt sprekers en deelnemers, inhoud en vorm. Lars is daarnaast ook een energieke spreker die interactief en dynamisch een zaal meeneemt in bijzondere verhalen over vele inspirerende helden. Mensen die anders durfde denken, die de stap maakten van van dromen naar doen.

Inzetbaarheid Lars Sorensen

Lars Sorensen als dagvoorzitter

De stijl van Lars Sorensen als dagvoorzitter kenmerkt zich door een hoge energie en veel interactie. Lars Sorensen kan als interviewer het beste uit sprekers, gasten en publiek naar boven halen. Hij weet verbindingen tussen inhoud en werkvormen te leggen en zet een sfeer neer die open is en oproept tot creativiteit.

Lars kan ook helpen met het ontwerpen van uw bijeenkomst. Met meer dan 10 jaar ervaring is Lars Sørensen ook een waardevolle sparringspartner voor vraagstukken rondom; werkvormen, publieksinteractie, communicatie en eventdesign. In het Nederlands of Engels presenteert Lars op circa 80 tot 100 events per jaar in binnen-en buitenland.

Lars Sorensen als spreker
Onderwerpen waar Lars over spreekt:

– SDG (Sustainable Development Goals) – Sluit je aan bij de SDG missie en maak je inzet persoonlijk!
In 2015 onderschreven 193 landen de intentie om zich in te zetten om een 17-tal belangrijke doelen te behalen voor 2030. Doelen variërend van het uitbannen van armoede tot het creëren van schonere oceanen en van gelijke behandeling van man en vrij tot het aanleggen van nieuwe infrastructuren voor groene energie.

Met nog 8 jaar te gaan verspreid de “Sense of Urgency” zich nu ook onder organisaties en bedrijven. Je kunt de SDG’s namelijk inzetten als een accelerator van je ambities om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Maar waar begin je? Hoe krijg je je organisatie mee? Lars Sorensen is oprichter van de SDG supportersclub. Op interactieve wijze laat hij het publiek kennis maken met wat de sdg’s zijn en hoe ze kunnen worden ingezet om een organisatie in beweging te krijgen richting MVO. Zijn bijdrage is interactief en maatwerk.

CREATE – Uit de bestaande patronen.
Creativiteit is een kwestie van doen. Een interactieve lezing over samenwerken, innoveren en improviseren voor professionals.

MVO – Groen moet je doen!
Lars is in deze lezing een MVO trendwatcher met showcases van succesvolle ‘nieuwe’ ondernemers.

Lars werkte het afgelopen jaar onder meer voor; ADOBE, De Groene Zaak, CBS, ING, KVK, Accenture, BNR Nieuwsradio, WNL, Radio 2, The Circle Economy, NUDGE, Sublime FM, Exact Software. Lars is ook inzetbaar voor Engelstalige evenementen.

Interesse in een lezing van Lars Sorensen of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Thinc ahead

Als Thinc ahead zijnde zijn we heel goed geholpen door Anneke. Heel gericht hebben wij contact opgenomen, omdat we al precies wisten voor wie we wilden gaan. Dit was een wens vanuit de opdrachtgever. Ik kan dan ook niet veel zeggen over advies of de website, want daar hebben wij geen gebruik van gemaakt voor deze opdracht. Het contact met Anneke en de Spreker in het algemeen is heel prettig verlopen, er werd snel geschakeld en meegedacht over kosten in het geval van een meerdaags evenement. Maar we waren er snel uit, beschikbaarheid was snel gecheckt en we konden het contract vrij snel tekenen. Ook wilde ze heel erg meedenken over de beste voorbereiding, dus in plaats van een telefonische voorbereiding een fysieke afspraak. Toen alles formeel geregeld was, konden wij het verder helemaal afspreken met Lars Sorensen zelf. Het was heel fijn dat dit rechtstreeks kon, zonder dat daar iemand tussen zat. Het contact met Lars verliep ook heel soepel. En de voorbereiding tot de dagen van het evenementen eigenlijk ook. Het was prettig dat we in de week voorafgaand pas de fysieke afspraak hadden staan, zodat we alles in één keer goed met hem door konden nemen. En daarnaast op de zondag van het evenement, hadden we nog een generale repetitie. Al met al een geslaagd online evenement, met een goede presentator.Beschikbaarheid en informatie Lars Sorensen

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker