Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Dagvoorzitter en presentator Lars Sorensen
Bewaar als favoriet

Lars Sorensen

Lars Sorensen is een energieke spreker die interactief en dynamisch een zaal meeneemt in bijzondere verhalen over vele inspirerende helden. Mensen die anders durven te denken kunnen hun dromen omzetten in actie. De stijl van Lars Sorensen als dagvoorzitter kenmerkt zich door een hoge energie en veel interactie.

Thinc ahead

"Het contact met Lars verliep heel soepel, net zoals de voorbereiding tot de dagen van het evenement. Het was prettig dat we in de week voorafgaand pas de fysieke afspraak hadden staan, zodat we alles in één keer goed met hem door konden nemen. En daarnaast op de zondag van het evenement, hadden we nog een generale repetitie. Al met al een geslaagd online evenement, met een goede presentator."

Lars Sorensen

Dagvoorzitter, Presentator, Spreker, Ondernemer.
Lars Sorensen staat bekend als de meest interactieve dagvoorzitter van Nederland. Hij brengt zalen tot leven, creëert verbinding tussen sprekers en deelnemers, tussen inhoud en presentatie. Lars is daarnaast ook een energieke spreker die interactief en dynamisch een zaal meeneemt in bijzondere verhalen over vele inspirerende helden. Mensen die anders durven te denken kunnen hun dromen omzetten in actie.

Inzetbaarheid Lars Sorensen

Lars Sorensen als dagvoorzitter

De stijl van Lars Sorensen als dagvoorzitter kenmerkt zich door een hoge energie en veel interactie. Lars Sorensen kan als interviewer het beste uit sprekers, gasten en publiek naar boven halen. Hij weet verbindingen tussen inhoud en werkvormen te leggen en zet een sfeer neer die open is en oproept tot creativiteit.

Lars kan ook helpen met het ontwerpen van uw bijeenkomst. Met meer dan 10 jaar ervaring is Lars Sørensen ook een waardevolle sparringspartner voor vraagstukken rondom; werkvormen, publieksinteractie, communicatie en eventdesign. In het Nederlands of Engels presenteert Lars op circa 80 tot 100 events per jaar in binnen-en buitenland.

Lars Sorensen als spreker
Onderwerpen waar Lars over spreekt:

– SDG (Sustainable Development Goals) – Sluit je aan bij de SDG missie en maak je inzet persoonlijk!
In 2015 onderschreven 193 landen de intentie om zich in te zetten om een 17-tal belangrijke doelen te behalen voor 2030. Doelen variërend van het uitbannen van armoede tot het creëren van schonere oceanen en van gelijke behandeling van man en vrij tot het aanleggen van nieuwe infrastructuren voor groene energie.

Met nog 8 jaar te gaan verspreid de “Sense of Urgency” zich nu ook onder organisaties en bedrijven. Je kunt de SDG’s namelijk inzetten als een accelerator van je ambities om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Maar waar begin je? Hoe krijg je je organisatie mee? Lars Sorensen is oprichter van de SDG supportersclub. Op interactieve wijze laat hij het publiek kennis maken met wat de sdg’s zijn en hoe ze kunnen worden ingezet om een organisatie in beweging te krijgen richting MVO. Zijn bijdrage is interactief en maatwerk.

CREATE – Uit de bestaande patronen.
Creativiteit is een kwestie van doen. Een interactieve lezing over samenwerken, innoveren en improviseren voor professionals.

MVO – Groen moet je doen!
Lars is in deze lezing een MVO trendwatcher met showcases van succesvolle ‘nieuwe’ ondernemers.

Lars werkte het afgelopen jaar onder meer voor; ADOBE, De Groene Zaak, CBS, ING, KVK, Accenture, BNR Nieuwsradio, WNL, Radio 2, The Circle Economy, NUDGE, Sublime FM, Exact Software. Lars is ook inzetbaar voor Engelstalige evenementen.

Interesse in een lezing van Lars Sorensen of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Lars Sorensen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid