Lars Sorensen. Dagvoorzitter, Presentator, Spreker, Ondernemer.
Lars Sorensen staat bekend als de meest interactieve dagvoorzitter van Nederland. Hij zet zalen in beweging, verbindt sprekers en deelnemers, inhoud en vorm. Lars is daarnaast ook een energieke spreker die interactief en dynamisch een zaal meeneemt in bijzondere verhalen over vele inspirerende helden. Mensen die anders durfde denken, die de stap maakten van van dromen naar doen.

Dagvoorzitter Lars Sorensen
De stijl van Lars Sorensen als dagvoorzitter kenmerkt zich door een hoge energie en veel interactie. Lars Sorensen kan als interviewer het beste uit sprekers, gasten en publiek naar boven halen. Hij weet verbindingen tussen inhoud en werkvormen te leggen en zet een sfeer neer die open is en oproept tot creativiteit.

Lars kan ook helpen met het ontwerpen van uw bijeenkomst. Met meer dan 10 jaar ervaring is Lars Sørensen ook een waardevolle sparringspartner voor vraagstukken rondom; werkvormen, publieksinteractie, communicatie en eventdesign. In het Nederlands of Engels presenteert Lars op circa 80 tot 100 events per jaar in binnen-en buitenland.

Spreker Lars Sorensen
Onderwerpen waar Lars over spreekt:

– SDG (Sustainable Development Goals) – Sluit je aan bij de SDG missie en maak je inzet persoonlijk!
In 2015 onderschreven 193 landen de intentie om zich in te zetten om een 17-tal belangrijke doelen te behalen voor 2030. Doelen variërend van het uitbannen van armoede tot het creëren van schonere oceanen en van gelijke behandeling van man en vrij tot het aanleggen van nieuwe infrastructuren voor groene energie.

Met nog twaalf jaar te gaan verspreid de “Sense of Urgency” zich nu ook onder organisaties en bedrijven. Je kunt de SDG’s namelijk inzetten als een accelerator van je ambities om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Maar waar begin je? Hoe krijg je je organisatie mee? Lars Sorensen is oprichter van de SDG supportersclub. Op interactieve wijze laat hij het publiek kennis maken met wat de sdg’s zijn en hoe ze kunnen worden ingezet om een organisatie in beweging te krijgen richting MVO. Zijn bijdrage is interactief en maatwerk.

CREATE – Uit de bestaande patronen.
Creativiteit is een kwestie van doen. Een interactieve lezing over samenwerken, innoveren en improviseren voor professionals.

MVO – Groen moet je doen!
Lars is in deze lezing een MVO trendwatcher met showcases van succesvolle ‘nieuwe’ ondernemers.

Lars werkte het afgelopen jaar onder meer voor; ADOBE, De Groene Zaak, CBS, ING, KVK, Accenture, BNR Nieuwsradio, WNL, Radio 2, The Circle Economy, NUDGE, Sublime FM, Exact Software. Lars is ook inzetbaar voor Engelstalige evenementen.

Interesse in een lezing van Lars Sorensen of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 072 750 74 22.

Meer video’s

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required FieldBeschikbaarheid en informatie Lars Sorensen

  • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.