Joël Aerts
Joël Aerts (1980) spreekt, schrijft en adviseert over leiderschap en leiderschapsontwikkeling. Joël is niet onder de indruk van de laatste hype. Op basis van populaire en wetenschappelijke inzichten weet hij het kaf van het koren te scheiden en dit toe te lichten met veel voorbeelden. Met veel energie, een gezonde dosis en een scherpe inhoud boeit Joël van begin tot eind.

Onderwerp waar Joël Aerts over spreekt: Leiderschapsontwikkeling
Leiderschap is hot! Maar hoe ontwikkel je het eigenlijk? Is het geboren of aangeleerd? Een kunstvorm of wetenschap? Heeft het vooral te maken met wie je bent of juist meer met wat je doet? Wie zijn leiderschap wil ontwikkelen, zal zelf de regie moeten nemen. Maar waar begin je? En welke aanpak is het meest effectief? Leiderschapsontwikkeling doe je niet in een paar uur of een paar dagen. Maar er zijn wel degelijk methodes waarmee je het proces kunt versnellen en verbeteren. Eerlijke antwoorden en praktische handvatten rond één van belangrijkste onderwerpen van dit moment: leiderschapsontwikkeling.

Leiderschap: wat je echt moet weten (en doen).
De categorie ‘Management & Leiderschip’ op Amazon.com beslaat meer dan 350.000 boeken. Terwijl de meeste managers nog niet eens aan één leiderschapsboek per jaar toekomen. Dat vraagt om een strenge selectie. Welke ideeën op het gebied van leiderschap zijn echt de moeite waard? Joël schept orde in deze chaos en bespreekt in hoog tempo en met veel praktijkvoorbeelden de beste ideeën van de belangrijkste leiderschapsdenkers van toen en van nú. Alle belangrijke thema’s komen aan bod en geflankeerd door super praktische tips die je vandaag nog in de praktijk kunt brengen.

Persoonlijke achtergrond
De afgelopen jaren heeft Joël Aerts lezingen en trainingen verzorgd voor meer dan vijftig profit- en non- profitorganisaties. Joël wordt geroemd om zijn energie, kennis en toegankelijkheid. Joël is auteur van het boek ‘Ontwikkel je leiderschap – 14 krachtige principes voor het versnellen van je leiderschapsontwikkeling en die van je medewerkers’. Eerder schreef Joël samen met Ben Tiggelaar de nummer 1 bestseller MBA in één dag – Het boek en werkte aan de totstandkoming van twintig audioprogramma’s over de beste ideeën van de belangrijkste managementdenkers.

Naast spreker en auteur is Joël een ervaren organisatieadviseur. Hij koppelt de theorie aan de praktijk waarbij het resultaat altijd voorop staat. Scherpe analyses die inzicht geven, pragmatische oplossingen die het verschil maken en een duidelijke visie typeren hem. Joël studeerde cum laude af in International Business & Management en heeft meerdere internationale teams geleid voor een internationale non-profitorganisatie. Naast het onderwerp leiderschap is Joël een groot fan van Hawaii en zijn open haard. Joël is getrouwd met Hanneke, samen hebben ze drie kinderen.

Persoonlijke missie
Het is Joël’s missie om gemotiveerde mensen te inspireren en helpen betekenisvol te leven en succesvol te leiden, door lezingen, trainingen, boeken, vlogs, blogs, etc.

Interesse in een lezing van Joël Aerts of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field