Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Igor-Beuker-spreker-website
Bewaar als favoriet

Igor Beuker

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro , Boven 4000 Euro

Igor is een internationale topspreker op gebied van marketing, media, digitale transformatie en trend-driven innovatie. Achter de schermen is Igor award-winnend marketing strateeg voor merken als Nike, Amazon, L’Oréal en Unilever, trendwatcher voor Fortune 500s, ondernemer met meerdere exits op zijn naam en angel investor.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Igor Beuker 

In de afgelopen 25 jaar werd Igor Beuker uit betaald voetbal en van de Universiteit geschopt.  Toch transformeerde hij zich van een ‘misfit’ naar een radicale marketingvisionair, moderne serie-ondernemer en een van de prominentste sprekers in het internationale business circuit.

Publiek van LA tot Beijing noemt zijn authentieke, uitgesproken, charismatische en humoristische persoonlijkheid in reviews en op social media. Naast zijn gastdocentschap op verschillende toonaangevende universiteiten, geeft Igor ook een serie baanbrekende in-company marketing masterclasses. Daarnaast is hij board member bij revolutionaire Retail, tech, media- en entertainmentbedrijven.

Achtergrond Igor Beuker

In de schijnwerpers is Igor professioneel publiek spreker en columnist die bekend staat om zijn frisse blik op trends en technologieën die impact hebben op bedrijf, economie en maatschappij. Met zijn radicale visie en onafhankelijke stem inspireert hij publiek over de hele wereld. Tijdens conferenties en op social media is Igor met regelmaat trending topic als “Math Man in world of Mad Men”. In reviews omschrijft men zijn uitgesproken en onafhankelijke stijl als “Burning Man meets TED”.
Achter de schermen is hij ondernemer met 5 exits en 24 angel investeringen. Award-winnend marketingstrateeg voor merken voor merken als Amazon, L’Oréal, Nike, Unilever en new breed trendwatcher voor Fortune 500’s, het World Economic Forum en de Europese Unie.

Igor Beuker boeken of inhuren voor een talk?

Wilt u uw aankomende conferentie echt spraakmakend maken en wilt u uw deelnemers daarnaast trakteren op een van de meest inspirerende, invloedrijke en vermakelijke sprekers?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Igor Beuker

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker