Igor Beuker –  internationale topspreker op gebied van marketing, media, digitale transformatie en trend-driven innovatie

In de schijnwerpers is Igor Beuker professioneel spreker en host die met regelmaat in de media verschijnt als onafhankelijk expert op het gebied van trends in marketing, media en innovatie.

Na 1.000+ internationale speeches voor toonaangevende merken en conferenties sprong Igor van het podium naar het televisiescherm. Hij spreekt nog steeds ruim 100 keer per jaar. Nooit hetzelfde verhaal.

Achter de schermen is Igor award-winnend marketing strateeg voor merken als Nike, Amazon, L’Oréal en Unilever, trendwatcher voor Fortune 500s, ondernemer met meerdere exits op zijn naam en angel investor.

Tijdens conferenties en op Twitter was Igor al meerdere keren trending topic als Math Man in world of Mad Men. Publiek van LA tot Beijing noemt zijn authentieke, uitgesproken, charismatische en humoristische persoonlijkheid op Social Media.

Naast zijn gastdocentschap op verschillende toonaangevende universiteiten, geeft Igor een serie baanbrekende in-company marketing masterclasses, is hij board member bij revolutionaire retail, tech, media- en entertainmentbedrijven.

In tegenstelling tot vele andere sprekers of schrijvers, praat of schrijft Igor niet alleen over trends, hij verzilvert ze zelf ook met regelmaat. Zijn ruim 100.000 social media volgers zijn het bewijs dat zijn mening telt en dat men zijn trackrecord als invloedrijke marketeer en ondernemer respecteert.

Wilt u uw aankomende conferentie echt spraakmakend maken en wilt u uw deelnemers trakteren op een van de meest inspirerende, invloedrijke en vermakelijke sprekers? Vraag naar Igor’s verschillende spreekformats, beschikbaarheid en prijzen.

Igor Beuker boeken of inhuren voor een lezing?
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Christian Kromme

  Christian Kromme is een ervaren entrepreneur en spreker. Tijdens zijn presentaties neemt Christian je aan de hand van sprekende voorbeelden mee in de exponentieel veranderende wereld waarin steeds meer disruptieve technologieën en business modellen zorgen voor een grote nachtverschuiving richting de consumenten en slimme communities.

   

 • Michiel Muller

  Michiel Muller is een specialist in ondernemerschap, innovatie, daadkracht en het openbreken van markten. Dat bewees hij onder andere met Route Mobiel en Tango. Hij is winnaar van vele marketingprijzen en een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter vanwege zijn energieke en meeslepende wijze van presenteren.

   

 • Ruud Veltenaar

  “De wereld ondergaat een transformatie naar de volgende fase in onze beschaving. Trendwatcher en filosoof Ruud Veltenaar verzorgt masterlezingen en multimediale keynotes over de megatrends en de invloed op ons werk en leven. Met een gemiddelde score van 9,1 behoort hij tot de best beoordeelde sprekers in de markt.”