Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Igor-Beuker-spreker-website
Bewaar als favoriet

Igor Beuker

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Igor is een internationale topspreker op gebied van marketing, media, digitale transformatie en trend-driven innovatie. Achter de schermen is Igor award-winnend marketing strateeg voor merken als Nike, Amazon, L’Oréal en Unilever, trendwatcher voor diverse Fortune 500’s én ondernemer met meerdere exits op zijn naam en angel investor.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Voka

We zitten midden in de Industriële (R)evolutie 4.0. Verandering is de enige constante . Het is niet: is jouw bedrijf #futureproof maar ben jij #futureproof?!\" Dixit Igor Beuker. Wat een verrassende keynote mochten we ontvangen op het lanceringsevent van Voka Open Bedrijvendag: Digitale Transformatie. De nieuwe inzichten, trends, de persoonlijke visie van Igor zijn op z\'n minst verrassend te noemen. Alleen maar lof en bewondering en goesting om er verder mee aan de slag te gaan. Cynthia Coulier Directeur Voka Open Bedrijvendag.

Igor Beuker

In de afgelopen 25 jaar werd Igor Beuker uit betaald voetbal en van de Universiteit geschopt.  Toch transformeerde hij zich van een ‘misfit’ naar een radicale marketingvisionair, moderne serie-ondernemer en een van de prominentste sprekers in het internationale business circuit.

Publiek van LA tot Beijing noemt zijn authentieke, uitgesproken, charismatische en humoristische persoonlijkheid in reviews en op social media. Naast zijn gastdocentschap op verschillende toonaangevende universiteiten, geeft Igor ook een serie baanbrekende in-company marketing masterclasses. Daarnaast is hij board member bij revolutionaire retail, tech, media- en entertainmentbedrijven.

Mogelijke thema’s lezingen Igor Beuker

  • Marketing
  • Media
  • Digitale transformatie
  • Trend-driven innovatie

Achtergrond Igor Beuker

In de schijnwerpers is Igor professioneel publiek spreker en columnist die bekend staat om zijn frisse blik op trends en technologieën die impact hebben op bedrijf, economie en maatschappij. Met zijn radicale visie en onafhankelijke stem inspireert hij publiek over de hele wereld. Tijdens conferenties en op social media is Igor met regelmaat trending topic als “Math Man in world of Mad Men”. In reviews omschrijft men zijn uitgesproken en onafhankelijke stijl als “Burning Man meets TED”.

Achter de schermen is Igor ondernemer met 5 exits en angel investor in 24 social enterprises – people, planet, prosperity. Award-winnend marketingstrateeg voor merken voor merken als Amazon, L’Oréal, Nike, Unilever en futurist voor Fortune500s, merken, organisaties, landen en Hollywood.

Met regelmaat in de media, als gastschrijver voor Business Insider en het iconische Rolling Stone magazine – dat Igor uitnodigde om plaats te nemen in de trendsettende Rolling Stone Culture Council.

Igor Beuker boeken of inhuren voor een talk?

Wilt u uw aankomende conferentie echt spraakmakend maken en wilt u uw deelnemers daarnaast trakteren op een van de meest inspirerende, invloedrijke en vermakelijke sprekers?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Voka

We zitten midden in de Industriële (R)evolutie 4.0. Verandering is de enige constante . Het is niet: is jouw bedrijf #futureproof maar ben jij #futureproof?!\" Dixit Igor Beuker. Wat een verrassende keynote mochten we ontvangen op het lanceringsevent van Voka Open Bedrijvendag: Digitale Transformatie. De nieuwe inzichten, trends, de persoonlijke visie van Igor zijn op z\'n minst verrassend te noemen. Alleen maar lof en bewondering en goesting om er verder mee aan de slag te gaan. Cynthia Coulier Directeur Voka Open Bedrijvendag.Beschikbaarheid en informatie Igor Beuker

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker