Igor Beuker – internationale topspreker op gebied van business, marketing, media, digitale transformatie en trend-driven innovatie.

In de schijnwerpers is Igor Beuker professioneel spreker en host die met regelmaat in de media verschijnt als onafhankelijk expert op het gebied van trends in marketing, media en innovatie. Na 1.000+ internationale talks voor toonaangevende merken en conferenties sprong Igor van het podium naar het televisiescherm. Hij staat nog steeds 150 keer per jaar live on stage. Nooit hetzelfde verhaal. En blijft immers altijd relevant voor uw specifieke doelgroep.

Described by audiences as “Burning Man meets TED”

Onderwerp(en)

Igor’s meest geboekte show? Mad Men vs. Math Men – Live on Stage. “Advertising may win quarters, innovation wins decades”. Zijn Math Man visie veranderde marketing ingrijpend. Een wervelende show voor moderne ondernemers die willen overleven èn groeien in het tijdperk van digitaal Darwinisme. De show voor ondernemers die willen winnen. Live on stage verkrijgbaar als keynote speech, fireside chat, trendsessie,masterclass en theatershow. Voor corporate bedrijven, MKB en ZZP. Wie kijkt, maakt progressie.

Achtergrond

Achter de schermen is Igor award-winnend marketing strateeg voor merken als Nike, Amazon, L’Oréal en Unilever, trendwatcher voor Fortune 500s, serie-ondernemer met meerdere exits en angel investor. Tijdens conferenties en op Twitter was Igor al meerdere keren trending topic als “Math Man in world of Mad Men”. Publiek van LA tot Beijing noemt zijn authentieke, uitgesproken, charismatische en humoristische persoonlijkheid in reviews en op social media. Naast zijn gastdocentschap op verschillende toonaangevende universiteiten, geeft Igor een serie baanbrekende in-company marketing masterclasses en is hij board member bij revolutionaire Retail, tech, media- en entertainmentbedrijven.

In tegenstelling tot vele andere sprekers en auteurs, praat of schrijft Igor niet alleen over trends. Hij verzilvert ze zelf ook met regelmaat. Ook zijn columns voor o.a. Daarnaast laten Business Insider en z’n 100.000+ social media volgers, zien dat zijn onafhankelijke visie telt.

Igor Beuker boeken of inhuren voor een talk?
Wilt u uw aankomende conferentie echt spraakmakend maken en wilt u uw deelnemers daarnaast trakteren op een van de meest inspirerende, invloedrijke en vermakelijke sprekers? Vraag naar Igor’s verschillende spreekformats, beschikbaarheid en prijzen. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro / Boven 4000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

  • Christian Kromme

    Christian Kromme is een ervaren entrepreneur en spreker. Tijdens zijn presentaties neemt Christian je aan de hand van sprekende voorbeelden mee in de exponentieel veranderende wereld waarin steeds meer disruptieve technologieën en business modellen zorgen voor een grote nachtverschuiving richting de consumenten en slimme communities.

     

  • Michiel Muller

    Michiel Muller is een specialist in ondernemerschap, innovatie, daadkracht en het openbreken van markten. Dat bewees hij onder andere met Route Mobiel en Tango. Hij is winnaar van vele marketingprijzen en een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter vanwege zijn energieke en meeslepende wijze van presenteren.