Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Hans Böhm
Bewaar als favoriet

Hans Böhm

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Hans Böhm is dankzij zijn veelzijdigheid, zijn jarenlange ervaring en zijn strategisch inzicht een graag geziene gast als presentator en discussievoorzitter bij bijeenkomsten van bedrijven en bij congressen. Hij wordt graag al tijdens het begin van een project ingeschakeld zodat de opdrachtgever in een vroeg stadium gebruik kan maken van zijn expertise.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Hans Böhm

Hans Böhm is dankzij zijn veelzijdigheid, zijn jarenlange ervaring en zijn strategisch inzicht een graag geziene gast als presentator, dagvoorzitter en discussievoorzitter bij bijeenkomsten van bedrijven en bij congressen. Hij wordt graag al tijdens het begin van een project ingeschakeld zodat de opdrachtgever in een vroeg stadium gebruik kan maken van zijn expertise.

Zijn carrière startte als professioneel schaakmeester en hij ontwikkelde zich tot presentator, commentator en journalist/auteur. Zo was hij eind jaren ’80 wereldrecordhouder simultaan schaken, zat hij in de jaren ‘90 in het panel van ’Ook dat nog’ en bleef hij ondertussen de vaste commentator voor radio en tv van gebeurtenissen op schaakgebied. Sinds 1988 heeft hij als spreker voor de meest uiteenlopende zalen gestaan; de ministeries zowel als de grote en kleine bedrijven kennen hem als dagvoorzitter van hun bijeenkomsten.

Naast een brede interesse heeft hij een analytische geest en denkt hij graag strategisch mee met degene die hem boekt. Bovendien heeft hij een duidelijke en aangename stem. Ook als auteur heeft Hans Böhm zijn sporen verdiend. De ongeveer 25 boeken van zijn hand gaan over schaken, sport in het algemeen (samenwerking met NOC*NSF), ICT, alcohol, (samenwerking TNO) of een reis naar Japan (in opdracht van Japanese Chamber of Commerce).

Verder schrijft hij columns in verschillende kranten en tijdschriften. Sinds 2008 is hij de vaste schaakmedewerker van de Telegraaf. Daarnaast heeft hij ervaring in het maken en inspreken van bedrijfsfilmpjes en commercials. Ook voor demonstraties op schaakgebied, simultaans en snelschaak seances kunt u Hans Böhm benaderen. Kenmerken analytisch, breed geïnteresseerd, ervaren, gevat, veelzijdig en verbaal sterk.

Hans Böhm inhuren of boeken als dagvoorzitter of voor lezing of workshop?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Hans Böhm

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker