Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Glenn van der Burg
Bewaar als favoriet

Glenn van der Burg

Glenn van der Burg vertelt over mensgericht organiseren en begeleidt organisaties op het gebied van betere prestaties, gelukkigere mensen, het nieuwe werken en duurzame inzetbaarheid.

Mark Jager

"Ik merk dat Glenns speech, maar ook de manier waarop het geheel is verlopen, de positiviteit de gastvrijheid de openheid en het contact vooraf, mij ook zeer heeft geïnspireerd. Graag wil ik nogmaals mijn dank uitspreken daarvoor. Uit de organisatie heb ik heel veel positieve geluiden gehoord. Het is zeer gewaardeerd. Soms tot tranen toe. "

Glenn van der Burg

Glenn van der Burg werkt elke dag vol vuur aan mensgericht organiseren voor betere prestaties en gelukkigere mensen. Als facilitator van groepen die samen een vliegende start willen maken om hun organisatie mensgericht te maken. Elke maandag om presenteert hij het radioprogramma People Power over de kracht van mensen in organisaties.

Glenn is auteur van de managementboeken ‘Boven het maaiveld’ en ‘Management Mythes’ en is regelmatig te zien als dagvoorzitter en spreker op congressen over duurzame inzetbaarheid, arbeidsparticipatie en sociale innovatie. Hij schreef met prof. Rick van Baaren zijn derde boek: ‘Hoe werkt de mens?‘

De favoriete quote van Glenn van der Burg is er een van managementgoeroe Professor Gary Hamel: “You can not build an organization fit for the future if it is not fit for human beings.”

Glenn van der Burg inhuren of boeken voor een lezing of workshop?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Blik op werk

"Glenn was afgelopen december dagvoorzitter van het congres van Blik op Werk "Fit to work 3", ik heb Glenn ervaren als een prettige partner. De tevredenheid van de bezoekers over Glenn als dagvoorzitter was hoog. Daarnaast is Glenn makkelijk in omgang."

Ricoh

"Onlangs hebben we voor Ricoh Inspired een zeer inspirerende en waardevolle workshop gehad van Glenn van der Burg. De workshop “Boven het Maaiveld” haalde werkelijk meer naar boven dan vooraf gedacht. De gedegen aanpak van Glenn en het aanzetten tot nadenken over leiderschap hebben verrassende en boeiende gedachtes naar boven gehaald. Daarnaast is het niet alleen inspireren wat Glenn doet maar vooral mobiliseren van een groep mensen die zeker die avond met meer leiderschapsbagage is gaan slapen!"

Vreugdenhil

"Onder begeleiding van Glenn heeft onze directie en het managementteam tijdens een MVO-visiesessie nagedacht over onze MVO-ambitie. We doen ontzettend veel op het gebied van MVO en we hebben duidelijke KPI’s geformuleerd per thema. Het enige wat ontbrak was een overkoepelende MVO-ambitie op de lange termijn; ons punt aan de horizon. Dankzij deze sessie zijn wij gekomen tot een mooie ambitie waar we allemaal achter staan, én een nog enthousiastere directie en MT!"

Vebego

"Wij hebben met heel veel plezier samengewerkt met Glenn van der Burg als dagvoorzitter voor een MVO evenement met 11 Vebegobedrijven. Zijn betrokkenheid, kritisch oog, verrassende invalshoeken en interactieve stijl van presenteren hebben bijzonder bijgedragen aan een boeiend en afwisselend programma. Van de vele dagvoorzitters waarmee ik heb samengewerkt, springt Glenn er absoluut bovenuit als het gaat om het meedenken in aanloop naar het evenement. Ik kan hem van harte aanbevelen."

Beschikbaarheid en informatie

Glenn van der Burg

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid