Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Frits de Ruyter de Wildt
Bewaar als favoriet

Frits de Ruyter de Wildt

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Frits de Ruyter de Wildt houdt zijn presentaties met een scherp oog voor hedendaagse dilemma’s, relateert historische anekdotes aan zijn publiek en gebruikt ook humoristisch relativisme. Hij plaatst actualiteit in de avontuurlijke context van het verleden.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Vereniging van Integraal Therapeuten

Wij hebben Frits ervaren als een inspirerende spreker die met humor een interessante verbinding legt tussen de lessen uit het verleden en de dilemma's in het heden. Yvonne van de Panne Voorzitter Vereniging Integraal Therapeuten

Frits de Ruyter de Wildt

Frits de Ruyter de Wildt houdt zijn presentaties met een scherp oog voor hedendaagse dilemma’s, relateert historische anekdotes aan zijn publiek en gebruikt ook humoristisch relativisme. Hij plaatst actualiteit in de avontuurlijke context van het verleden, waarbij de hypes en valkuilen van het heden de revue passeren. Ook zijn uitgebreide kennis deelde de spreker vanaf het 400ste geboortejaar van de Ruyter in 2007 in meest biografische lezingen. Hij is een ware storyteller.

Frits kan uren gepassioneerd praten over zijn familiegeschiedenis. Kijk maar eens naar onderstaande uitzendingen… Bekijk hier een interview bij EenVandaag en hier een interview bij Jinek met ook Frits de Ruyter de Wildt.

Onderwerpen (Alles met een historische insteek)

 • Samenwerken
 • Communicatie
 • Zorg
 • Human resources
 • Innoveren
 • Veranderen
 • Imago management
 • Investeren
 • Risico management/scenarioplanning.

Achtergrond Frits de Ruyter de Wildt

Als nazaat van de admiraal, voorzitter van de stichting en betrokken bij de film “Michiel de Ruyter”, is Frits de Ruyter de Wildt uitstekend op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen rond zijn voorvader. Hij vertelt daar zeer inspirerend over en kiest de anekdotes die passen bij zijn publiek.

De film “Michiel de Ruyter: many men make war, only a few make history”. Frits heeft in een vroeg stadium anekdotes gedeeld voor het scenario en als figurant een week mogen optreden. Ook heeft hij georganiseerd, dat in de rouwstoet ruim 35 nazaten figureerden. Dat de ware geschiedenis op een geweldige manier verbeeld wordt kan hij uit eigen ervaring over vertellen. Het is een actiespektakel geworden zoals dat in Nederland niet eerder vertoond is!

Voor de geschiedenis fanaten laat de 12e generatie afstammeling de familiegeschiedenis al vroeg tot zich komen. Hij geeft de ruimte voor interpretaties die de strakke geschiedkundigen zich niet kunnen veroorloven onder het motto: “zo is het in de familie doorgegeven”. Tevens vervult hij een bestuursfunctie in de Stichting, die streeft de nagedachtenis van de Ruyter te bevorderen. Frits heeft als marine officier en vervolgens ondernemer het leven van zijn beroemde voorvader, in een bescheiden versie, zelf ondervonden. Tijdens zijn loopbaan bij de marine was de vaderlandse maritieme geschiedenis dagelijkse kost.

Frits de Ruyter de Wildt boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Recensies

Vereniging van Integraal Therapeuten

Wij hebben Frits ervaren als een inspirerende spreker die met humor een interessante verbinding legt tussen de lessen uit het verleden en de dilemma's in het heden. Yvonne van de Panne Voorzitter Vereniging Integraal TherapeutenBeschikbaarheid en informatie Frits de Ruyter de Wildt

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker