Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Frank Holleman
Bewaar als favoriet

Frank Holleman

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Frank deelt zijn inspirerende verhalen over hoe elk persoon de wereld kan verbeteren met hun voedselkeuzes. Met humor en verrassende feitjes neemt hij mensen mee op zijn zoektocht naar de keuzes die het grootste verschil maken. Mensen voelen zich aangemoedigd tot actie en ze gaan bovendien naar huis met een glimlach.

Brand Loyalty

"Nadat we Frank's TEDx tegenkwamen, hebben we hem benaderd om deel te nemen aan een van onze Studio-sessies, een interactief webinar voor retailers op C-suite-niveau. Frank was in staat om zijn verhaal met kennis van zaken aan te passen aan ons publiek. Hij was ook goed voorbereid en ongelooflijk gemakkelijk in de omgang. Ik raad het zeker aan om met hem te werken!"

Frank Holleman

Het is mijn missie om mensen te laten zien dat iedereen met hun eten kan bijdragen aan een betere wereld. En dat dit makkelijker is dan het lijkt! - Frank Holleman

In een onderwerp waar de emoties vaak hoog oplopen of de feiten negatief zijn biedt Frank Holleman een positieve kijk. Hij vertaalt de cijfers naar hapklare stappen en weet iedereen van vleesliefhebber tot veganist mee te krijgen in zijn verhaal. Met zijn eerlijke stijl van vertellen over zijn ontdekkingstocht is Frank een enthousiaste ambassadeur die ons helpt kennis om te zetten in actie.

Onderwerpen waar Frank Holleman over spreekt

  • Een hoopvol en verfrissend perspectief op duurzaam eten
  • Hoe onze voedselkeuzes een katalysator voor systeemverandering kunnen zijn
  • Het achterlaten van de consumptiemaatschappij om een nieuwe versie van ‘het goede leven’ te omarmen
  • Leuke & interactieve kijk op data: wat zijn de belangrijkste acties op het gebied van klimaat?
  • Motiverend en super praktisch advies over duurzaam eten
  • Verhalen over regeneratieve landbouw en de positieve impact van voedsel

Achtergrond Frank Holleman

Hij is geen kok. Noemt zichzelf ook geen foody. Toch is Frank de oprichter van Fork Ranger en schreef het boek ‘Ons eten als weg uit de klimaatcrisis‘ (2020), nadat hij erachter was gekomen hoeveel ons voedsel bijdraagt aan de klimaatverandering. Hij begon te onderzoeken hoe je een verschil kunt maken met je eten. Met zijn kookboek, de Fork Ranger app en zijn lezingen heeft hij als doel om in 2030 tien miljoen mensen te hebben geholpen met duurzamer eten.

Samen met zijn co-founder Mareike is het hun missie om het zo makkelijk mogelijk te maken om duurzamer te eten.

Interesse in een lezing van Frank Holleman?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Delicious Switch

"Frank weet hoe hij op een luchtige en humoristische wijze kan overbrengen hoe we zouden moeten eten om onze planeet te redden, zonder dat het belerend of negatief aanvoelt. Hij gebruikt interessante cijfers, herkenbare voorbeelden en visuals om zijn verhaal te ondersteunen. Hierdoor blijft de boodschap meteen beter hangen en zit het publiek bovendien met een glimlach op het gezicht in de zaal."

Beschikbaarheid en informatie

Frank Holleman

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid