Chris Goemans 

“Al het grootse is ooit klein begonnen. Ook vandaag.” Aldus Chris Goemans.

Chris Goemans is ervaren internationaal koploper op het gebied van duurzaam ondernemen, zowel als werkgever, bestuurder, entrepreneur, mentor en uiteraard ook als consument. Hij hoopt zo veel mogelijk mensen aan te sporen om duurzaamheid van hun agenda af te halen. Dat wil zeggen dat je niet meer naar duurzaamheid toe hoeft te het werken, omdat je al zo duurzaam als mogelijk bezig bent. Zijn ervaring met het ultieme integrale duurzame ondernemen is de stip aan de horizon voor velen. Chris is dan ook een uitstekend gastspreker op bijeenkomsten en conferenties. Hij neemt zijn publiek op een gedreven, inspirerende en interactieve manier mee door de wereld van duurzaamheid en circulariteit.

“Bij integraal duurzaam ondernemen hoeft duurzaamheid niet meer op de agenda. Het is overal en vanzelfsprekend onderdeel van het werk van alle medewerkers. Geen afdeling, geen project, niet alleen het hoofdkantoor, maar de basis van succesvol zaken doen”
Chris Goemans is opgegroeid in een echt ‘olienest’. Hij trof zichzelf na een technische studie en het oprichten van diverse start-ups aan als directeur van een Zwitserse plastic fabriek in Engeland. Zijn duurzame visie is ontstaan door het Zwitserse koploperschap (integraal duurzaam en circulair ondernemen) en zijn fabriek in Engeland, omringd door een prachtig landschap met heuvels, kastelen en heel veel moderne windmolens.

Onderwerpen

  • Duurzaamheid
  • Integraal duurzaam ondernemen
  • Circulaire economie
  • Klimaatverandering en CO2
  • Duurzame en fossiele energie

Achtergrond Chris Goemans

Chris heeft een technische achtergrond, bezit een sterk commerciële intuïtie en heeft diverse bedrijven in binnen en buitenland mogen meesturen of besturen. Dit maakt dat hij de ideale brug kan slaan tussen techniek, financiën en organisatie. Zijn maatschappelijke betrokkenheid in combinatie met zijn kijk op integraal duurzaam ondernemen, maakt dat zowel Startups, het MKB als Multinationals hun vraagstukken graag neerleggen bij hem.

Als fanatiek zeiler heeft Chris Goemans de tomeloze en soms genadeloze energie van zon, wind en water als geen ander leren kennen. Chris is een gedreven en extraverte persoonlijkheid. Hij geniet ervan om zijn eigen enthousiasme en ervaringen over te brengen op zijn publiek. Dat doet hij met geur en kleur.

Chris Goemans inhuren of boeken voor een lezing of workshop?

Met bijzonder enthousiasme en interessante verbanden weet Chris het publiek te boeien en te verrassen. Door zijn manier van redeneren komt hij met verfrissende antwoorden. Maar soms ook niet, dan is het aan de bezoeker om in te vullen, want dat is voer.

Chris Goemans inhuren of boeken voor een lezing of workshop? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers