Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Chris Goemans
Bewaar als favoriet

Chris Goemans

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Chris Goemans, ervaren internationaal koploper op het gebied van duurzame energie en wilt graag zijn enthousiasme delen met anderen. Hij is dan ook een uitstekend gastspreker op bijeenkomsten en conferenties en neemt zijn publiek op een bijzondere, onderhoudende en interactieve manier mee door alle aspecten van de duurzame energiewereld.

Alfa accountants en adviseurs

"Spreker Chris Goemans heeft op onze klanten bijeenkomst de praktische invulling van duurzaam ondernemen uiteengezet. Met heldere antwoorden op de vragen uit het publiek. Het publiek kreeg concrete handvatten om duurzaam ondernemen praktisch te maken en, niet onbelangrijk, om successen op kort termijn al te kunnen vieren. Zonder vergezichten geheel uit het oog te verliezen. De enthousiaste reacties en de actiebereidheid van onze klanten die daarna ontstond, is precies wat we bij Alfa accountants en adviseurs wilden bereiken."

Chris Goemans 

Chris Goemans is ervaren internationaal koploper op het gebied van duurzaam ondernemen, zowel als werkgever, bestuurder, entrepreneur, mentor en uiteraard ook als consument. Hij hoopt zo veel mogelijk mensen aan te sporen om duurzaamheid van hun agenda af te kunnen halen. Ja, dat lees je goed. Hij bedoelt te zeggen dat je niet meer naar duurzaamheid toe hoeft te het werken, omdat je al zo duurzaam als mogelijk bezig bent.

Zijn ervaring met het ultieme integrale duurzame ondernemen is de stip aan de horizon voor velen. Hij neemt zijn publiek op een gedreven, inspirerende en interactieve manier mee door de wereld van duurzaamheid en circulariteit.

“Bij integraal duurzaam ondernemen hoeft duurzaamheid niet meer op de agenda. Het is overal en vanzelfsprekend onderdeel van het werk van alle medewerkers. Geen afdeling, geen project, niet alleen het hoofdkantoor, maar de basis van succesvol zaken doen”

Onderwerpen

  • Duurzaamheid
  • Integraal duurzaam ondernemen
  • Circulaire economie
  • Klimaatverandering en CO2
  • Duurzame en fossiele energie

Achtergrond Chris Goemans

Chris Goemans is opgegroeid in een echt ‘olienest’. Hij trof zichzelf na een technische studie en het oprichten van diverse start-ups aan als directeur van een Zwitserse plastic fabriek in Engeland. Zijn duurzame visie is ontstaan door het Zwitserse koploperschap (integraal duurzaam en circulair ondernemen) en zijn fabriek in Engeland, omringd door een prachtig landschap met heuvels, kastelen en heel veel moderne windmolens.

Door zijn technische achtergrond, sterke commerciële intuïtie en internationale werkervaring kan hij de ideale brug slaan tussen techniek, financiën en organisatie. Zijn maatschappelijke betrokkenheid in combinatie met zijn kijk op integraal duurzaam ondernemen, maakt dat zowel Startups, het MKB als Multinationals hun vraagstukken graag neerleggen bij hem.

Als fanatiek zeiler heeft Chris Goemans de tomeloze en soms genadeloze energie van zon, wind en water als geen ander leren kennen. Chris is een gedreven en extraverte persoonlijkheid. Hij geniet ervan om zijn eigen enthousiasme en ervaringen over te brengen op zijn publiek. Dat doet hij met geur en kleur.

Chris Goemans inhuren of boeken voor een lezing of workshop?

Met bijzonder enthousiasme en interessante verbanden weet Chris het publiek te boeien en te verrassen. Door zijn manier van redeneren komt hij met verfrissende antwoorden. Maar soms ook niet, dan is het aan de bezoeker om in te vullen, want dat is voer.

Chris Goemans inhuren of boeken voor een lezing of workshop? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

SolarCentury

"een bevlogen presentatie met een boodschap voor zowel het aanwezige bedrijfsleven als de zonne-energie sector zelf"

Cleantech Challenge

"Hij heeft een erg goed inlevingsvermogen richting publiek en aanpassingsvermogen om op het publiek in te spelen. Chris is zowel Nederland als Engelstalig een enthousiaste, duidelijke en gepassioneerde spreker."

Nederlandse Spoorwegen

"Enthousiast energie transitie verhaal met goede verbeeldingen en heldere en verrassende feiten, waarbij het publiek niet een bepaalde oplossing of richting in gemanoeuvreerd werd, maar (met voldoende tips) uitgedaagd wordt zelf een mening te vormen. Dat is bijzonder en creëert een sterke betrokkenheid"

Beschikbaarheid en informatie

Chris Goemans

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid