Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Ceriel Lucker
Bewaar als favoriet

Ceriel Lucker

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro

Circulair productontwerper en ondernemer Ceriel ziet overal waarde en mogelijkheden. Zo maakt hij van een bouwhelm, een horloge en 40 jaar oude omroepluidsprekers, een nieuwe bluetooth speaker. Concrete producten van een concrete reststroom. “We leven op een enorme stadsmijn, we moeten het alleen zien. Daar wil ik iedereen bij helpen.”

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Ceriel Lucker

Circulair productontwerper en ondernemer Ceriel ziet overal waarde en mogelijkheden. Zo maakt hij van een bouwhelmen een horloge, en van een 40 jaar oude omroepluidspreker, een nieuwe bluetooth speaker.

Ceriel ziet waarde en mogelijkheden in reststromen die anderen links laten liggen. Door het ontwerpen van nieuwe producten van oude materialen laat hij zien wat mogelijk is. Hierbij staat duurzame waarde altijd centraal. Als je ergens isolatiemateriaal van maakt, verliest een materiaal veel waarde en verdwijnt het uit het zicht. Maak je een horloge, dan laat je mensen de waarde van het materiaal inzien. Als de circulaire economie tastbaar wordt, gaat het leven. Daarbij spelen concrete en kwalitatieve producten een belangrijke rol.

Onderwerpen

  • Circulaire economie
  • Circulair design
  • Duurzaamheid
  • Mogelijkheden in reststromen
  • Duurzame waarde

Achtergrond

Ceriel Lucker (1996) is Industrieel Ontwerper van de TU Delft en afgestudeerd aan de Parijse Design School Strate. Tijdens zijn studie raakte hij gefascineerd door de circulaire economie en richtte hij Circular Clockworks op. Een start-up die horloges maakt van hoogwaardig Nederlands consumenten afval. Daarnaast is hij als burgerraadslid actief in de lokale politiek waarbij hij draagvlak creëert voor de energietransitie. Wat Ceriel uniek maakt is dat hij zowel als ontwerper circulaire oplossingen bedenkt en deze als ondernemer verkoopt. Met zijn duurzame horloge stond Ceriel ook meerdere keren op de Dutch design week.

Interesse in een lezing van Ceriel Lucker?

Een lezing van Ceriel Lucker is een ware eye-opener. Door op een andere manier naar producten en het gebruik ervan te kijken gaat voor het publiek een hele nieuwe denkrichting open. Een waarbij niet de snelle verkoop centraal staat, maar de duurzame klantenbinding voor winst op de lange termijn.

Neem contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Ceriel Lucker

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker