Jhr. Bert-Jan van der Mieden pakt zijn gehoor met een unieke combinatie van piano en lezing
Van der Mieden biedt nieuwe, perspectiefvolle inzichten, heldere praktijkvoorbeelden en concrete handvatten, leidend tot optimaal persoonlijk en verdiepend leiderschap. Resulterend in vertrouwen, verbondenheid en vitaliteit, meer snelheid en omzet, minder kosten en verzuim, hogere kwaliteit en optimale communicatie.

Bert-Jan van der Mieden, inderdaad van adel, heeft talloze optredens in binnen- en buitenland op zijn naam staan. In zijn praktijk merkte Van der Mieden dat het vertolken van zijn zielenklanken via klassieke piano-improvisaties een uniek positief effect heeft op zijn gehoor. Hij verzorgt daarom zowel lezingen, pianorecitals, als optredens waarin beide worden gecombineerd. Zijn optredens worden (ook internationaal) als zeer inspirerend, stimulerend en motiverend ervaren. Zijn presentaties, lezingen en dagvoorzitterschappen zijn boeiend, inspirerend en gelardeerd met humor.

Bert-Jan is vertrouwensmanager en zorgt in die rol voor het winnen, herstellen en vergroten van vertrouwen op individueel, team- en organisatieniveau. Hij is sterk als diepte-interviewer en heeft ervaring in het presenteren van tv-programma’s. Door deze unieke combinatie van inzicht, kennis en levens- en werkervaring wordt hij gezien als vertrouwen expert en specialist op het gebied van persoonlijk en verdiepend leiderschap.

Van der Mieden richt zich op het komen tot duurzame ontplooiing. Hij doet dit vanuit zijn heldere visie op innovatie en regie. Bert-Jan leert zijn gehoor anders en diepgaand te luisteren. Hij geeft concrete handvatten en heldere praktijkvoorbeelden waarmee organisaties, groepen en individuen gaan floreren door regie en waardoor innovaties succesvol worden gerealiseerd. Dat betekent: meer vertrouwen, geluk en succes.

Onderwerpen waar Bert-Jan van der Mieden over spreekt
– Herstellen en vergroten van vertrouwen
– Persoonlijk en verdiepend leiderschap
– Het komen tot duurzame ontplooiing

Een optreden als dagvoorzitter in combinatie met pianospel
Bert-Jan is niet zomaar een pianist; als hij speelt gebeurt er wat met de zaal. Hij is onder meer in staat te improviseren op diverse kunstuitingen, zoals bijvoorbeeld een schilderij. Deze improvisaties worden zowel door het publiek als de kunstenaars als zeer bijzonder ervaren en hoog gewaardeerd. De combinatie van zijn bijzondere vaardigheden zorgt ervoor dat Van der Mieden wereldwijd uniek is. Hij verzorgt niet alleen een bijeenkomst, maar het publiek heeft er ook nog eens iets aan in leven, wonen en werken. Een wat mystieke uitspraak van hem: “Ik verbind verleden, heden en toekomst met elkaar, zodat men uit alle drie de optimale winst haalt.”

Een optreden als dagvoorzitter in combinatie met zijn pianospel leidt tot memorabele bijeenkomsten. Na zijn optredens “haalt u meer muziek uit uzelf en anderen”. Het uitnodigen van Van der Mieden staat garant voor een unieke bijeenkomst, waar nog lang over nagepraat wordt.

Persoonlijke achtergrond Bert-Jan van der Mieden
Bert-Jan van der Mieden werkt sinds 1992 vanuit zijn eigen organisatie PYRAMIDE. Hij heeft ervaring in de gezondheidszorg, vervulde staf- en managementfuncties in het bedrijfsleven en heeft jarenlange bestuurservaring. Hij werkt als loopbaanprofessional, trainer, (executive) coach, psychosociaal- en relatietherapeut en is voorzitter van een ANBI-stichting. Van der Mieden begeleidt organisaties, teams en individuen als organisatie regisseur en levensregisseur en leidt daarin mensen op. Hij is auteur van het standaardwerk ‘De mens in de 21e eeuw’ en het boek “Eenheid in verscheidenheid”.

Persoonlijke missie Bert-Jan van der Mieden
“Het bewust worden, bewust zijn en bewust doen.”

Interesse in een lezing Bert-Jan van der Mieden of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field