Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bert-Jan van der Mieden
Bewaar als favoriet

Bert-Jan van der Mieden

Jhr. Bert-Jan van der Mieden is gespecialiseerd in persoonlijk en verdiepend leiderschap. Hij combineert zijn unieke lezingen met klassieke piano-improvisaties. Het resultaat? Vertrouwen, verbondenheid en vitaliteit, meer snelheid en omzet en minder kosten en verzuim.

Bert-Jan van der Mieden

Mensen en organisaties willen gelukkig en succesvol zijn, door hun verlangens en doelstellingen te realiseren. Therapeut, trainer en ‘vertrouwensmanager’ Jhr. Bert-Jan van der Mieden (inderdaad, hij is van adel) biedt heldere praktijkvoorbeelden en concrete handvatten om te komen tot optimaal persoonlijk en verdiepend leiderschap. Het resultaat? Vertrouwen, verbondenheid en vitaliteit, meer snelheid en omzet, minder kosten en verzuim, hogere kwaliteit en optimale communicatie.

Uniek is dat Bert-Jan van der Mieden zijn lezingen ondersteunt met zijn klassieke piano-improvisaties. Hij stemt zich daarbij af op het instrument, de omgeving en zijn publiek. Hij weet daarbij niet wat hij gaat spelen en kan het ook niet meer naspelen. Een unieke belevenis. Bert-Jan neemt je in zijn (interactieve) verhaal en zijn pianospel mee op een boeiende reis.

Onderwerpen waar Bert-Jan van der Mieden over spreekt

Van der Mieden laat mensen en organisaties floreren door regie. Hij laat ons eerst onze verlangens en doelstellingen ontdekken, door ons te leren luisteren; naar ons zelf, de ander en het andere.

  • Herstellen en vergroten van vertrouwen
  • Persoonlijk en verdiepend leiderschap en management
  • Het komen tot duurzame ontwikkeling en ontplooiing
  • Thema’s uit zijn boek ‘Perspectiefvol leiderschap. Management in de 21e eeuw’

Achtergrond Bert-Jan van der Mieden

Bert-Jan van der Mieden werkt sinds 1992 vanuit zijn eigen organisatie PYRAMIDE. Hij heeft ervaring in de gezondheidszorg, vervulde staf- en managementfuncties in het bedrijfsleven en heeft jarenlange bestuurservaring, o.a. als voorzitter van een ANBI-stichting. Hij werkt als loopbaanprofessional, trainer, (executive) coach, psychosociaal- en relatietherapeut. Van der Mieden begeleidt organisaties, teams en individuen als organisatie-regisseur, teamregisseur en levensregisseur en leidt daarin mensen op.

Bert-Jan is vertrouwensmanager en zorgt in die rol voor het winnen, herstellen en vergroten van vertrouwen op individueel, team- en organisatieniveau. Hij is sterk als diepte-interviewer en heeft ervaring in het presenteren van tv-programma’s. Door deze unieke combinatie van inzicht, kennis en levens- en werkervaring wordt hij gezien als vertrouwensexpert en specialist op het gebied van persoonlijk en verdiepend leiderschap.

Hij is auteur van de boeken:

  • ‘De mens in de 21e eeuw’ (2004) – Leer hoe je jezelf kan zijn, jouw kansen en talenten optimaal benut en gelukkiger kan worden.
  • ‘Eenheid in verscheidenheid’ (2016) – Hoe we de regie ter hand kunnen nemen in leven, wonen en werken.
  • ‘Perspectiefvol leiderschap. Management in de 21e eeuw’ (2020) – Een lees-, studie- opleidings- en werkboek en naslagwerk. Met o.a. 49 interviews met leiders en managers(m/v) uit alle maatschappelijke disciplines en negen luisterfragmenten.

Interesse in een optreden door Bert-Jan van der Mieden of heb je een vraag?

Het uitnodigen van Van der Mieden staat garant voor een unieke bijeenkomst, waar nog lang over nagepraat wordt. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Bert-Jan van der Mieden

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid