Ontdek hoe blije medewerkers verandering duurzaam succesvol maken

Bea Aarnoutse
Bewaar als favoriet

Bea Aarnoutse

Bea Aarnoutse is specialist op het gebied van leadership- en employee alignment: alles dat te maken heeft met de employee journey. Zowel aan klantzijde als aan bureauzijde heeft ze een brede veranderervaring en is ze actief om te zorgen dat waar zij zich hard voor maakt ook wordt gerealiseerd: blije medewerkers zorgen voor blije klanten en uiteindelijk resulteert dat in waardecreatie.

Bea Aarnoutse

Bea Aarnoutse houdt zich bezig met verandering. Organisaties van de toekomst zijn wat haar betreft die organisaties die zich voortdurend weten aan te passen aan een veranderende context. Zij zetten daarbij hun medewerkers op de eerste plaats. Veranderingen, groot en klein, worden pas een succes als medewerkers happy zijn. Als ze geïnformeerd, intrinsiek gemotiveerd en toegerust zijn om bij te dragen aan succes. Weten, willen en kunnen dus.

Het is daarom cruciaal dat elke organisatie streeft naar aligned medewerkers, medewerkers die vanuit hun betrokkenheid en expertise elle dag het beste van zichzelf geven en die weten hoe ze kunnen bijdragen aan de ambities van de organisatie. Bea geeft inzicht in wat nodig is om succesvol te veranderen, ze maakt gebruik van strategische raamwerken, geeft voorbeelden uit de praktijk en maakt het praktisch door ook handvatten te geven hoe het morgen anders kan.

Onderwerpen waar Bea Aarnoutse over spreekt

  • Succesvol veranderen in zes stappen
  • Employee- en leadership alignment
  • Leiderschap en communicatie: randvoorwaardelijk voor duurzame waardecreatie
  • Boeien en binden van medewerkers
  • Aantrekken van talent: hoe doe je dat?
  • Werken aan een sterk HR-team en Communicatie team
  • De ingrediënten voor een optimale employee journey
  • Duurzaam waarde creëren met medewerkers

Persoonlijke achtergrond Bea Aarnoutse

Bea Aarnoutse is expert op het gebied van leadership- en employee alignment. Ze is zelfstandig consultant, co-owner van PROOF en de afgelopen 15 jaar actief betrokken bij veel verandertrajecten: van het realiseren van een eenduidige verhaal tot strategie-ontwikkeling en – implementatie tot fusies.

Daarnaast is Bea auteur van de twee succesvolle managementboeken: ‘Alignment 2.0’ (2015) en ‘Happy change’ (2021). Als docent is Bea actief bij Nyenrode Business Universiteit, Beeckestijn Business School en HR Academy.

Interesse in een lezing van Bea Aarnoutse?

Organisaties die consistent werken aan engagement en alignment van medewerkers komen verder. Willen jullie hier ook mee aan de slag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Bea Aarnoutse

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid